Güncellemeler
+1 yıl
Kızlardan da fikir alabilir miyiiz
Gece saat 4 beni cagirdi uzaktan calisiyordu gittim bi yandan o calisirken sohbet muhabbet ettik falan derken saat 8 oldu mesaisi bitti sonra hazirlandı hemen disarida işlerim var dedi ben de çok yorulduğum için eve gelip uyudum.
velhasıl kelam ilk defa hayatımda bi kız beni evinde cagirdi ve ilk defa bi kızın evine gittim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Organ mafyası olabilir tehlikeli bi durum...
Öyle olsa çoktan meftaydım
işe yaramamış sanırım
8 e kadar fırsat yoktu iş yoğundu yapmak istese o saatten sonra olurdu ama hemen hazırlandı acaba kız masumca mı cagirdi olabilir mi yani böyle bişey
bilemiyorum
Sigemedin yani ha, üzüldüm knk :D
8 e kadar yapma imkanımız yoktu çünkü 1 dk boş duramıyor WC zor gidiyor işi çok yoğun
E seni ne skime çağırmış knk o zaman madem hiç boş vakti yok muhabbete gecenin 4ünde adam mı çağırılır, bence sen biraz elini korkak tutmuşsun, o sana vermeye çağırmış sen becerememişsin gibime geldi 8 de de postalamış seni neyse bidakine daha uyanık ol baba :D
Yani kankam şimdi kızla hiç bel altı muhabbet olmadı ne yapacaktım calisirken direk soyunacak mıydım veya elleyecek miydim o biraz belli edecek ki ben de ona göre adım atıcam bu işler böyle değil mi sen daha iyi bilirsin
Kanka gecenin 4ünde insanlar ya seks yaparlar ya uyurlar ya da bardan yeni kalkarlar bir şekilde senden adım beklemiş kızcağız sen ayıkamamışsın geçmiş olsun birdahanike biraz olayı oralara çekmesini bil gerisinden emin olabilirsin 😅
Ya çok çekingenim peki ne yapayım mesela cinsel muhabbet mi açayım veya direk temas mı etmeye başlamalıyım nasıl oluyor bu işler hiç yapmadım
Knk ban yemeyek şimdi dur 😂
Ya :D
Öyle boş takılıp geldiniz mi yani kral
Aynen öyle kanka anlamadım yani niyet olsa film izleyelim ne bileyim yatalım dinlenelim vs bir şeyler derdi diye düşünüyorum yorumlayabilir misin olayı lütfen
Adın f ile mi başlıyor?
Neden sordun
Bu olay ne zaman oldu
Benim arkadaşım olabilirmisin acaba?
Bende geçen çağırdım pizza yedik konuştuk yakınlaşma olmadı o istedi ama ben kabul etmedim ısrar etti zorladi bu yüzden kavga ettik kovdum evden acaba omusune merak ettim
Yok biz cinselliğin c sini bile konuşmadık tarzım değil zaten benim ama senden ricam olayı yorumlar mısın?
8 e kadar iş yoğundu yapamazdık ama sonrasında yapmak isteyen her türlü yeşil ışık yakmaz mıydı yakınlaşmaz mıydı film izleyelim falan demez miydi? Acaba kız masumca mı cagirdi gerçekten?
Çaktın mı
Yazdığım dışında bir şey olmadı hayır yakınlaşma olmadı
Çakmak için çağırmış çakmamışsın kız da 8 de yol vermiş sana
8 e kadar çakamazdım çünkü aşırı yoğun bir işte çalışıyor 1 dk vakti olmuyor asla
Gece ne iş yapıyor olm bu karı. Canlı destek ahu mu
Evet :D
Heee olm oral yapaydın
Kanka daha ilk buluşmamız öncesinde akşam takıldık falan evine bıraktım gece 4 de yazdı gel diye napim direk malafatı mı çıkarıyım belki kız masumca çağırdı ben ne bileyim
Lan gece 4 de yeryüzündeki en masum varlık şeytandır 😂
Ya olm :D hayatımda ilk defa bi kız cagirdi evine gittim ama yani yapmak istese yakınlaşmaz mıydı? Bi yeşil ışık bekledim yani napacaktım direk tecavüz mü :D
Yok ya hareketi senden bekliyorlar başıma geldi. Çıkmadan önce yakınlaştım öyle çakmıştım. Kızdan bekleyince olmuyor
Kızdan beklemek dediğim bi film izleyelim falan der en azından ne bileyim direk hazırlandı birisi öyle yapmış kız evden kovmuş evden kovulmak istemem kimsenin gğnahını da almak istemem ama 3 yıldır da tık yok :( valla delircem ne yapayım ben bi daha buna diyim izin gününde evde film izleyelim diye teklif edeyim mi
Lan ne filmi ya çağır kızı yakınlaş çakmaya çalış vermezse de hadi ordan et başkası düşer
3 yıldır tek düşürebilidğim kız valla neyse artık bi icabına bakıcaz sağol kankam bu arada kızın evi var ben ailemle kalıyorum
La dene. Tinder okc falan kullan hangi şehirdesin
Yozgattayım hepsi yüklü instagramdan da deniyorum
Yozgat mı olm kızı kaçırma ya harf core yaşıyosun sen hayatı😂
Valla öyle :D o yüzden riskli şeyler denemek istemiyorum anlasana :D yoksa dediğin gibi biri olmazsa diğeri