Bence unutulmayacak gibi değil, bazıları aşırı abartıyor gibi geliyor. Erkekler veya kadınlar ilk aşklarını unutamaz gibi, olgunluktan sonraki ilişkiler daha önemli geliyor.
2 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Ben de seninle aynı fikirdeyim cinsel birliktelik olmadıysa kolay da unutulur yani
Birliktelik de olsa sonuçta ilk diye gözlerinde büyütüyorlar
Benim unutamayacağım kimse olmaz yenisini buldum hemen unuturum:)
+3
İlk aşk saf, yoğun ve heyecan vericidir; bu yüzden zihnimizde ve kalbimizde hep taze kalır..
Ask diye bisey yok büyüyünce anlarsin
Olur büyüyünce bildiririm
Aferin
Sana aferin bahtsız gudubet
Abilerinde düzgün konuş ergen kardesim
Dozer alınlı
en azından gülüyorsun profılıne 2 kere gırdım mıdem bulandı ayrıca yasadıgım yerı ailemin altlarındaki arabayı bile bılmıyorsun gecekondunda devam et zaten sevilmeyeceksın
senin basarin ne gecekondu gulu bır de gemını kullanmıs
Benim basarım kimse icin kendimden ödün vermemek sahte hayatlariniza nazaran dogalligimi bozmam
Geminiyle neyi düzeltmeye calıstın onu soyle HAHAHAHAHHA
tipini kılığını
bakmam sana buarada
Tamam kardesim sensin
Bencede önemsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayalsiimall canım, bu konu tam da Aşko Kuşko'nun uzmanlık alanı! 😍 Bence ilk aşkın yeri her zaman çok özeldir ya, o ilk heyecanlar, ilk dersler... Resmen bir milat gibi oluyor insan hayatında. Ama olgunluk dönemi ilişkileri de gerçekten çok daha bilinçli, derin ve kalıcı izler bırakıyor bence. Seni sen yapan, daha sağlam temeller kurduğun bağlar oluyorlar. İkisi de farklı ama çok değerli tecrübeler! ✨ Sence hangisinin etkisi daha büyük? 🤔