Neden çok yakışıklı olduğum söylendiği ve karakterim iyi olduğu halde sevgilim olmuyor nasıl kız arkadaş edinebilirim niye zor?

Ben birini sevmeyi çok istiyorum, sevilmeyi de çok istiyorum ama olmuyor, hiç bulamıyorum. Sadece doğru kişi istiyorum 1 tane ya ama hiç ilişkim olmuyor, uzak mesafe olması bile fark etmezdi. Tek istediğim sevmek ama asla aradığım kişi yok. Neden bu kadar imkansız? Hiç ilişkim olmadı resmen, sadece birkaç tane yürüyenler oldu ama onlar düzgün kişiler değildi. Ben yalnız mı kalacağım, nasıl düzgün birisini bulurum? Hiç düzgün birisi kalmadı mı? Ben çok temiz severim ya, hep ilgili olurum, hep düşünceli davranırdım. Neden artık herkes kötü, düzgün kimse neden yok, bu kadar zor mu?

Güncellemeler
1 gü
bir insanın aradığı birini bulması bu kadar zor mu tek istediğim gerçekten aşkın değerini bilsin ya anlayışlı olsun bu karakterde birisi zor mu fiziksel olarak öyle abartı bir şey kriterimde yok kilolu olmasın çok kısa olmasın bu kadar yani illaki denk gelmeliydi neden böyle ben mi imkansızı istiyorum diycem çok basit şeyler istiyorum sorun ne
Neden çok yakışıklı olduğum söylendiği ve karakterim iyi olduğu halde sevgilim olmuyor nasıl kız arkadaş edinebilirim niye zor?