Şaplak :D Tek çözüm bu bazen çok bakımlı aman ıyy şuna süt çocugu derler piç olsanda ıyy piç :D :D
Dostum para seven , aşk arayan , piskopatıda var her biri için farklı metotolar var Piskopat için bişey yapmana gerek yok seni Sevecemmm diyo hayatını bırak al abi buyur de geç diğerleri içinse Para güzeldir ama öyle direkt hisettirmicen Para itahatinin nekadar yükske oldugunu biliceksin ama bunu direkt göstermcen yoksa üzülür kızlar :D Ben neyim der Paraya olan aşkını anlatamadan? Bazıları gerçek aşkı arar daha önceden böyle yaldızlı AŞIKLAR :D Doğru yoldayım doğru aşkı arıyorum diyenlere git onlar tamamdır olmuştur yoğun kazıklar üzerine :)01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :D
En İyi Cevaplar
-Özgüven
-Karizmatik bir ses tonu
-İyi bir meslek
-Para
-Geniş bir çevre
-Yanında bir kız mutlaka olsun.
Bir de güzel kızlar çoğu tipe bakar demişsin çoğu güzel kız kendini taşıyabilecek ona rahat bir yaşam sunabilecek bir erkeği tercih eder tipte önemli ama özgüven para gibi şeyleri olmazsa kaybeder.13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel cevap. +1 peki özgüven için ne yapılabilir?
Soran+1 yılTamam sağol :))
zengin ol
ya da ağzın çok iyi laf yapsın fırlama p. ç ol. "bağlanmam çapkınım" ayaklarına yat. böyle birini bağlama başarısını elde etmek için dürtü hissedeceklerdir.
ya da çok cool ol ilgisiz tavırlarla zor adamı oyna öyle de baya ilgi çekersin
ya da fularlı kemik çerçeveli entel tip ol sinemadan edebiyattan filan bahset entel hatunların adresi ol.
şansların bunlar :D110 Yorumla
Soran+1 yılÜni. deyim gardaş :'( para yoğğ
- +1 yıl
ne guzel yazmissin ya :)
- +1 yıl
Bende diyorum niye ilgi çekiyorum meğer cool olduğumdan teşekkürler efenim
Soran+1 yılNasıl cool oldun Oki :D
Soran+1 yılMücellaa pardon ama pıc olmak istemiyorum öyle kızlar tek gecelik oluyolar :D peki nasıl cool veya havalı olucam :) ?
- +1 yıl
Acikcasi karakter meselesi bende nasıl oldum bilmiyorum ahaha
- +1 yıl
Mucella bana ders ver
Soran+1 yılArkadaşım her kıza yavşamasana. UZA
+1 yılParan çoksa olursun
312 Yorumla
Soran+1 yılSırf parası var diye kaç kişiyle çıktın?
- +1 yıl
Beni alamazsın da güzel kızları alırsın
Soran+1 yılNeden alamasın parası var adamın :D
Soran+1 yılKiraya bile verir xdxdd
Soran+1 yılSebastiyan biz takılalım panpa böyle kızları kiralarız xd
- +1 yıl
La he
Soran+1 yılNeden para diyen sensin :D Sadece takılmak için gecelik 500euro uyar mı acaba? ( Almanlar'a bile 300 veriyoruz kıymetini bil ) :*
- +1 yıl
Gerizekalı sorduğun soruda nasıl güzel bir kızla çıkabilirim demişsin, paran çoksa ancak güzel kızlarla olursun benle değil. Sen o tek gecelik 500 euro'yu anana ver hadi.
Soran+1 yılcanım ilk kavgamızı ettik bile :))
Soran+1 yıleic cevap seçtim teşekkür bile etmedin :(
- +1 yıl
Teşekkürler türkiye
Soran+1 yılPek bunu bir akşam yemeğinde kutlasak ^^
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
güzel kızların çoğu yakışıklı ama piç çocuklardan nasipleniyo sonra ağla ağla dur neyse giyim önemli nerde ne giyceğini bil çoğu kız dişlere bakar ve tabi bir öküz değilde kalbini kırdıdığında çiçek almayı bilen biri daha basit istediğini emir kipi ile değilde açıklayarak anlatan her zaman daha fazla tutulur tabi piçlerden nasiplenip yine onlara takılanlar da var onlar zaman kaybı
33 Yorumla
Soran+1 yılİyi yazmışsın sağol +1 :D
- +1 yıl
Sen hep piclerle birlikte oldun herhalde ben debir cipim
Soran+1 yıl:DDd
+1 yılGenelde bazıları tipe bakmıyorum kişiliğe bakıyorum dese de tipe bakıyolar. Çok yakışıklı olmasan bile bakımlı olmaya özen göster ve akıllı birisiysen aklınla da kızların gönlünü çalabilirsin, dene derim.
16 Yorumla- +1 yıl
Kiz olarak kizlari tanimamissin çene konuşma yeteneği ve eğlence güzel kizlarin tek zevki
Soran+1 yılTeşekkürler :) +1
- +1 yıl
Bir kız olarak kendi fikrimi söyledim. Sorun göremiyorum?
Soran+1 yılKime bu?
- +1 yıl
asiutangaç adlı kullanıcıya dedim
Soran+1 yıltamam :D
yakisikli degilsen hic sansin felan yok cünkü güzel kizlar anca yakiskili, popilere bakar sende kendi seviyende olanlarla cik yani cok sacma niye ciksin ki seninle bul yüzü normal birine hem sen güzel bir kizla cikarsan ve yanina yakismasan herkes o kizaa iyyy bu cocukla mi ciktin derler hosun gider mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bakıyorum bazı kızlar yazıyo burada sevgilim çok tipsiz çevrem eleştiriyor ama unutaıyorum diye...
- +1 yıl
Yanlış çekici şekil paralı erkek ilgi odağı
Kariyer. Para değil bak kastettiğim başarılı olmak ve saygı görmek.
31 Yorumla
Soran+1 yılPeki :))
Türkçeyi düzgün konuş ve yaz. bak konuşma bile etkiler bir kızı :D ses tonun da kalın ve iyiyse tamamdır keke :D
13 Yorumla
Soran+1 yılSağol keke +1 :DDd
Soran+1 yılNe demek :D
+1 yılYanlış. Guzel kızlar sempatiye konusmana falan bakar genelde. Cok guzel olanlari da cukkaya bakar. Ben ne hanzolar gördüm bebek gibi kizlarla karşılıklı aşk yaşayan. Ama sen bunu burdan yazdigina gore pek aktif biri degilsin. O yuzden biraz zor sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok aktif değilim çünkü pıc denilen kişi olmak istemiyorum :D normal birisiyim diyelim güzel bir kızla çıkmam için sempatiyle mi konuşmalıyım ve nasıl yapıcam? :DDd
Soran+1 yıldinliyorum usta ^_^
+1 yılyakışıklı değilsen sempatik
sempatik değilsen zengin ol11 Yorumla
Soran+1 yıl+1 verdim ;)
bir rusla çıkarsın. ama bir türkle çıkamazsın çünkü güzelde olsa ruhu kezbandır bağırır yani hissedersin.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynennn +111111111111111111111111111 :DDD
kader bunu hakkında bir resim vardı. bulabilsem atardım
kız + piç
zengin + piç + kız
diye gidiyordu :D11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum onu :DD +1
paralı ilişkileri deneyebilirsin...300 dolara mesela hayalinde göremeyeceğin bir kızla olabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılOoo :D olur
Aklını hangi kafanda kullandığına bağlı. anladın sen beni :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHeea :DD +1 verdim knk
+1 yılBir tane ortam kızı ile yakın arkadas ol gerisi gelir
14 Yorumla
Soran+1 yılOrrrrrrr kzı istemiyorum ben tek gecelik yani :) normal ama güzel olanlardan bahsediyoruz hergece başkalarına kalan kızlardan değil :s
- +1 yıl
Dedigimi anlamadın bu ortam kızı seni her yere sokacağı icin istedigin gibisini bulursun
Soran+1 yılTamam ama arkadaşları da kendisi gibi olmasın dedim yanlış anlama :) +1 verdim k. b
- +1 yıl
:))
zaten cevaplayanlar arasında güzel kızda yok boş soru bence :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl+1 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sinemada korku filmine götür kanka arkadaşlarla topluca git yanında sen otur korkunca sarılsın sana sonra o yakınlaşma içinde kokun çok güzelmiş de sessiz ses tonuyla işte ondan sonras kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağol :))
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılKendini gelistirip kisisel bakimini yap konus insanlarla
17 Yorumla
Soran+1 yılBakım derken mesela?
- +1 yıl
Kas biyik koku felan. d
Soran+1 yılKoku? parfüm önerirmisin
- +1 yıl
Jagler iyi diesel iyi mesela ama sen bulmlısın
Soran+1 yılpeki sağol
Soran+1 yıl+1 verdm
- +1 yıl
Tesekkrler gerek yoktu baska biseyler olursa burdayim ben genellikle dostum
bence bu duusuncen cok yanlıs. ınsanalrın dıs gorunsuunden daha muhım seyler vardır. ayrıca once sevgı olsun sonra sevgılı ol bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnce tipe bakıyolar ama.
+1 yıl3 tane seçeneğin var:
1) Zengin olucaksın
2) Çok esprili ve kültürlü olacaksın
3) Rüyalarda şansını deneyeceksin01 Yorumla
Soran+1 yıl3 3 3 3 3 3
Herşey dilde biter kardo :D ben çocukken çok tipsizdim 16 17 yaşlarında açıkça kabul ediyorum ama kızların en kralını götürürdüm sonradan evrim geçirdim ama :D şu an oldukça yakışıklıyım
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki dili nasıl geliştirebilirim? :D ve Özgüven nasıl artar peki :)
Soran+1 yılyani dil varsa özgüven de vardır :))
Soran+1 yılPeki kızlarla ne konuşuyorsun ve nasıl konuşuyorsun ben utanıyorum birazcık :D
- +1 yıl
piç ol biraz korkma :D mesela ben bir kızla ilk konuşmaya başladığımda mesaj yoluyla selam yazarım a. selam yazınca bende mesaj atmanı bekliyordum derim kızda konuşmaya girer neden veya öbncesinde yazıştıysan o yüzdenmi geç cevap verdin gibisinden orda döktürmeye başlarım işte :D güzel taktiktir deneyebilirsin konuşmayı kız yürütmeye başlar biryere kadar
cool ol kimse yüz verme bak biz bu sayede ilği odayız.
15 Yorumla- +1 yıl
farklı giyin klas giyin şaç modellerini 3 ayda 1 degistir. ben herzaman farklı şaç stili yapıom şuanki yaptıracam bu https://cdn.yenisafak.net/site/1060c1c93.jpg giyinişin havali ve temiz olsun. en az 3 günde 1 kıyafet degistir mümkünse her gün farklı kıyafetle :)
Soran+1 yılPeki popülerite nasıl artar :))
- +1 yıl
bunları yaparsan zaten artar bide vücutun kaslı gelişmiş olsun. konuşmaların çok düzgün bakışların iyi olsun yeter. zaten cool olan kimseeyle takılmaz fazla ama herkez ona bakar onu kıskanır onun gibi takılmaya çalışır.i.milliyet.com.tr/.../fft16_mf342659.Jpeg bakımlı olmak
Soran+1 yılPeki teşekkürler :))
+1 yılBak dexterik demiş paran olacak ya da özgüvenli, yetenekli farklı bir insan olursan
02 Yorumla
Soran+1 yılPara çok yok üni sağolsun ama özgüven lazım :) nasıl özgüven artar sence
- +1 yıl
1) Kişisel gelişim kitapları Anthony Robbins ve Dale Carnegie Tavsiyemdir.
2) İzlediğin Filmler Gerçekten etkileniyor insan ve zamanın ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun kaybedecek birşeyin olmadığını düşündüğünde olay bitiyor.
3) Aynanın karşısına geçtiğinide kendini beğenmek. Mesela 2-3 çeşit parfüm al beğendiğin farklı farklı sık, düzenli giyinmeye dikkat et. Saçlarına özen göster. Ayakkabıların kir içinde olmasın. Kendini kasmadan yürü. Kendisini kasanlar genelde özgüven eksikliği yaşayan insanlardır.
4) Her insanın yeteneği vardır. Onları dahada geliştir.
5) Kendine değer ver. Gerçekten değerlisin. Unutma sen yaşadığın sürece bu dünyadaki herşey değerli. Hiçbirşey senden daha önemli değil.
6) Egosu yüksek insanlarla hiç muhattap olma entellektüel arkadaş edin birkaç tane
7) Kendini olduğundan farklı göstermeye çalışma kız sinemaya gidelim dediğinde param yok diyecek kadar cesur ol.
yakışıklı olmassan kızlarla sevgili olman imkansız. çünkü kızların %90'ı tip ve vücut düşkünü. kızlar böyle olmasaydı benden dış görünüşüm yüzünden nefret etmezlerdi
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen :/
+1 yılIllede guzel olcak diye diretme yanindayken seni mutlu etsin yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :)
+1 yılParan varsa, sümüklü bile olsan en güzel Kiz gelir koynuna girer. Paran yoksa istedigin kadar uzun boylu ol, karizmatik ol, karakterli ol nafile.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
+1 yılSen nasıl ki güzel kızlarla birlikte olmak istiyorsun onlar da aynı kafa yapısıyla bakarlar. Sen kendine değer veren birisi olsaydın zaten dış görünüşe bu kadar takılmazdın, sadece kriterlerinden birisi olurdu. Bu kadar değersiz olduğunuz için güzel kızlar size bakmıyor, tipsiz olduğunuz için değil. Kendini geliştiren kişi istediğini elde eder.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki :))
- +1 yıl
Doğru cevabi verdiğim için mi eksiliyorsun.
+1 yılYakışıklı erkeklerin çirkin kızla olması daha olası gibi geliyor. Ama diğer kısmın böyle olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılOlay tipte değil biraz sempatik ve terbiyeyle her şey tamam ^^
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olucak onlar ^^
- +1 yıl
Nasıl desem arada espiri falan yap kısacası erkek arkadaşlarının aynında olduğun gibi olma ^^
Soran+1 yılolmuyum mı neden peki :D
- +1 yıl
Mother anne olaylara hskimsin kafa calisiyo senin
- +1 yıl
ay sağ ol canısı ^^
+1 yılgüzel kızın seçeneği çok tur
tip ister
karakter ister
aşk ister01 Yorumla
Soran+1 yılTip normal diyelim karakter fazlasıyla var ve aşk da yeter mi :)
Paran araban varsa gerisi yalan. Bizim patronun boyu 1.60 var yok kendinden 10-15 santim uzun sevgilisi var. Tip desen sifir. Karakter desen -5000
05 Yorumla
Soran+1 yılPatron mu olsak ne :D
Soran+1 yılPara var ama kız param olduğunu nasıl anlıycak ki :D
Soran+1 yılTamam ama daha lise son'uz başka öner :D
+1 yılteklif et kabul ederse cikarsin
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet reddedilip bida hiç çıkamamak ta var...
- +1 yıl
o redderse baskasiyla cikarsin kiz mi yok
Soran+1 yılOnun gibisi yok :'(
- +1 yıl
takilma o kadar bence
Soran+1 yılPeki pes etmemeli miyim yani reddetti diyelim kaç kez daha teklif etmem gerek :))
- +1 yıl
sakin ole bir hata yapma teklif et guzelce ole msjda benle cikarmisin deme guzel bise hazirla kabul ederse bizde bir dua edersin :) kabul etmezsede eyw deyip yoluna bakarsin kizlar ole yapiskan erkekleri sewmzler inan pesmde kac kisi war yapiskan ama biri war hic yuz wermiyo o daha cok ilgmi cekiyo erkek dedigin agir olcak
Soran+1 yılPeki nasıl bir teklif sunmam gerek :)))
Taktığın şeye bak baktığın şeye bak yapmayın böyle şeyler :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCevabın ne peki?
+1 yılPara ve araba olsun yeter tip eskide kaldı kızların dini. imanı para para para
12 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle kızlar tek gecelik oluyolar :)))))
Soran+1 yılya da gecesine göre kiralıyosun :Dd
Aslında onlar tipe de değil cebinde ki paraya bakar
03 Yorumla
Soran+1 yılBazıları ama...
Soran+1 yıl:))
Normal kızlara baksan? belki mutlu olursun illa güzel olucak değil yani
03 Yorumla
Soran+1 yılnormal olup ruhu kötü olan da çok var önemli olan doğru kişiyi bulmak ama bu zor olucak sanırım :/
Soran+1 yılÖyleleri de var tabii :D
+1 yılÖzgüven, fizik , birazda maddi güç.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağol +1 :)
+1 yılHavali ol bir de konuşmak önemli agzn iyi laf yapsn sozlernle etkile
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl havalı olabilirim ve ne konuşmam gerek kızla?
- +1 yıl
Onu sen bilceksn iste ama bir erkek sadece sozleryle bile etkileyebilr beni
Soran+1 yılPeki sağol :)))) +1
- +1 yıl
Herşeyi cozmussunuz be
+1 yılkas, karizma, coolluk, özgüven
14 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven nasıl artar peki :)
- +1 yıl
sporla (evet spor yaparak cidden artıyor vücut güzelleşiyor 3-5 iltifatla güven geliyor) daha sosyal olarak daha çok ortamlara karışarak hobiler edinerek bişeyler başararak kızlardan korkmayarak kafana koyduğunu yaparak artar
Soran+1 yılÇok sağol +1 verdim ama son bişey sorucam ; kızlara karşı utangacım biraz bunu nasıl yenerim yani kızlarla neler hakkında veya nasıl konuşmam gerek?
- +1 yıl
kendine güvenirsen utangaçlığını yenersin, sadece bir kız reddetse ne olacak ki ne kaybederim ki diye düşün konuşacak çok konu var zaten o seninle konuşmak istiyorsa senden o ışığı almışsa tek cevap vermez uzun konuşur sana malzeme verir sakın direk ilişkilerden, cinsellikten girme normal günlük konuş nelerden zevk alıyor hobisi var mı falan filan gerek sanal gerek reel sen kendine güvenmezsen kimse sana güvenmez işe kendine güvenmekle başla
+1 yılKızın kişiliğine göre değişir , aklında bir kız tipi varsa daha iyi yardımcı olurum.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani kız benim boyumda (175 ) dalgalı ve kahve saçları ve sanırım kahve gözleri var çok bakamıyorum :D yani biraz utangaç ve iyi niyetli ve güzel bir kız :)
- +1 yıl
utangaç ve iyi niyetliyse olur
+1 yılBence hic deneme rezil olursun kizlar rezil olanlari sevmezler
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden :D
Bırak onlar seninle nasıl olurum diye düşünsün
11 Yorumla
Soran+1 yılHelall :D +1
Özgüven sahibi olcuaksın hocam. bir bakışta bunu kıza hissettirebiliyorsan başarırsın bunu.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl hissettiricem? :)
Soran+1 yılPeki kitapsız nasıl geliştirebilirm sence? onlara inanmıyorum da başka öner lütfen
+1 yılPara bul. Çok olur kapında köpek.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama öyle parasına gelicekse hiç gelmesin genelevler neden var :Dd
- +1 yıl
Onu kendilerine soracaksin :)
Soran+1 yılhehe :D
Davul bile dengi dengine.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok kanka onlar davul biz insan olmuyo o deyim ok ;))))
Soran+1 yılyardımcı olmadın -1 .
Onlara kendinden bahset
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkmak istemem yani kendimi övmek gibi bir hata :s
coook sey istiyon be canim. :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl250 gr yeter be canım :*
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye kendi denginde olsa olmuyo mu:D
01 Yorumla
Soran+1 yılyok tip normal karakter yakışıklı o yüzden güzel ama karakteri normal bir kız lazım çaktın? :D
Kesinlikle tavlayacagin kizi asagila.
01 Yorumla
Soran+1 yılsonra soğusun.
Giyiminle konusmalarınla felan etkilemeyi dene
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam :))
+1 yılYa zengin olucan ya yakışıklı
06 Yorumla
Soran+1 yılSen hangisini tercih ederdin?
Soran+1 yılikisinden de biraz var o yüzden :D yani para bok olmasada var baya tipte öyle çok yakışıklı olmasamda iyiyim yani giderim var mı sence? :)
- +1 yıl
Katiliyorum
- +1 yıl
Yoklukta iyi olursun
Soran+1 yılşans var yine yuppi ^_^
- +1 yıl
bir bakıma
şimdi ne desem bilemedim
01 Yorumla
Güzel olabilir sen icraat yapacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Kendi tipine gore kizz bul.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden zorunda mıyam :x
Soran+1 yılYok bee ergenlik anla işte :D
+1 yılbilinmiyor errorr
11 Yorumla
Soran+1 yılyep :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakışklı olmayanların şansı yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu yazan kişi Adriana Lima.
Cevap sahibi+1 yıltescilim olmasada güzelim
Soran+1 yılResim at.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipin olmasın bakımlı ol çok paran olsun yeter
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
Soran+1 yılBakım için önerin nedir?
Cevap sahibi+1 yılEline , tırnaklarına , saçına , parfümüne , çoraplarına , tüylerine , kaşlarının ortasına , dişlerine bakım yapsan yeterli
- +1 yıl
Beni tarif ettin
Soran+1 yılArkadaşım her kıza yavşamasana. UZA.
+1 yılPara demek istemiyorum ama maalesef PARA ^^
00 Yorumlaparan varsa belki oda yoksa hiç sansın yok cicim
113 Yorumla
Soran+1 yılÜni. deyim gardaş :'(
- +1 yıl
gardaş ne ya malatyalımısın sen :D o zaman ne yap biliyo musun ezikliğini sakın belli etme özgüvenin tam olsun ama öyle bir özgüvenn olsunki sanki kıvanç tatlıtuğsun. ve paran olmadığını belli etme öğrenci olsan bile zenginsin ayaklarına yat marka giyin yani en azından ne bilim
Soran+1 yılGardaş lafını bilerek söyledim merak etme İstanbul beyefendisiyim ;D
Soran+1 yılPeki nasıl havalı olucaz? :D
- +1 yıl
canım ya tam adamına geldin bak kimseye bu kadar uzun yazmam kıymetini bil 1. inşallah boyun uzundur diye umut ediyorum önce dış görünüşünü değiştirmelisin mesela bir polo gömlek ya da ne bilim onun ayarında bişey. kesinlikle açık renk ya da taşlanmış kot pantolon giymemelisin çoğu kız bundn tiksinir ama söylemez ya siyah giy ya da koyu renk bir kot. üstüne gömlek ya da polo tarzı bir tişört ama kesinlikle gömleğin 70 li yıllardn kalanlar gibi kısa kollu olmamalı. yazın bile uzun kollu gömleğini katlayarak giy sonra bir ortam yap kızlı erkekli havalı tipler olsun tipleri ama senden yakışıklı olmasın bide o gruptan hiç bir kıza yan gözle bakma onlar senn kankaların unut. bir ortama girdiğinde kızlarla pek ilgilenme ama konuştuğun zaman herkes seni dinlesin salak espiriler yapma zeki ol bak üni okuyorsn
Soran+1 yılDevamını yazsana lütfen :D +1 verdim bile fiziksel özelliklerimi yazıyım ;
1.78 boy
65 kilo
Siyah saç
Açık Kahve göz ve uzun kirpikler (neden yazdığımı bilmiyorum :D)
beyaz bir ten- +1 yıl
Bu kafa yapısını seviyorum dexterix
+1 yılGüven vererek
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl vericem ki kıza?
Özgüvenin olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Bunlarda her yere özgüven yazio inanma kardeşim bunlara. Eglendir kizlari paranla veya konusmanla
Para
01 Yorumla
+1 yılParan yok ama ferrari istiyorsun yani
02 Yorumla
Soran+1 yılyok bugattiye de razıyım
- +1 yıl
O da olur tabi :)
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?