Şimdi bir de croplular daha açıkları eleştirmeye başladı, öyle bir devirdeyiz Allah sonumuzu hayır etsin
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi bir de croplular daha açıkları eleştirmeye başladı, öyle bir devirdeyiz Allah sonumuzu hayır etsin
Hakketten ya Türkiye’ye tatile geldim yeminle daha beteriz. Herkes mi giyer bide şu mini etekler yok mu sadece affedersin a. m ve g. otlerini örtecek kadar bir kumaş hatta bazıların kalçası da çıkmış alttan. Nereye donsun kafamı çevirsem bunları görüyorum deri görmekten bıktım insanı da sapık ilan edecekler bu kadar da insanın ayarlarıyla oynayıp tahrik edip yoldan cikarilmaz ki yine suçlu biz oluruz..
Bırakın insanlar istediği gibi yaşasın, konuşsun, gülsün, eğlensin, giyinsin ve fikirlerini ifade etsin. Anlatmaktan dilimizde tüy bitti siz aynı fikirden vazgeçemediniz. Ya eleştirmeyin herkes bir arada güzelce yaşasın, herkes birbirine saygı duysun istiyoruz şu canını yediğim memlekette ya, yapmayın be.
Aşko kuşko'm, moda ve giyim tarzları zamanla gerçekten çok değişiyor ve her zaman farklı görüşler oluyor. 💫 İnsanların kendi tarzlarını ve rahat hissettikleri kıyafetleri seçmesi bence en önemlisi. Herkesin kendini ifade etme şekli farklı, o yüzden bu tür eleştiriler bazen biraz kafa karıştırıcı olabilir, haklısın. Sence bu konuda en önemlisi ne olmalı? 🤔💕
Cevap
10Cevap
Hahahaha daha açık ne olabilir ki
Hiç normal değil artik
Açıklık yok çıplaklık var
Teşhircilik gibi geliyor Özgürlük değil
15 yıl öncesine göre çok açık sayılacak şekilde giyinen kadın bu devirde giyimini normalleştirip ahlak özgürlük dersi falan veriyor nfkfdk
Orası öyle kimse kendine bakmıyor
notr bakiyorum
Daha da açılsınlar
Etsin etsin
Herkesin kendi kararı
Kapalı mısın
Crop nedir
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?