Eski arkadaşımla flört arkadaş arası kaldım, duygularım karşılıksızken ne yapmalıyım?

Ocak ayında eski bir arkadaşımla tekrar konuşmaya başladım her şey güzeldi güzel gidiyordu da aramızda 1-2 pürüz çıktı ama halledilecek şeylerdi yine de arkadaş kalmaya karar verdik arkadaş kalamadık tekrar flört olduk ve yine tekrar arkadaş kaldık şu an arkadaşız benden hoşlanmıyor bence gerçekten de arkadaş olarak baktığını düşünüyorum ama bazen çok gıcığıma gidiyor ona nedenden güvenmiyorum kız konularında sanki sorun benmişim de istememiş gibi hissediyorum bazen kızlarla bir iletişimi olmadığını söylüyor ama pek de inandırıcı gelmiyor arada onu kıskanıyorum bazen ama elimden bir şey gelmediği için bir şey de diyemiyorum duygum karşılıksız sonuçta bazen duygusal boşlukta olduğum için böyle hissettiğimi düşünüyorum ama onunlayken eğleniyorum gülüyorum mutlu oluyorum o da benimleyken öyle ne yapacağım nasıl yaklaşacağım karar veremedim
Eski arkadaşımla flört arkadaş arası kaldım, duygularım karşılıksızken ne yapmalıyım?