Gizli Üye(25-29)2 ayEvet hatta direkt öyle biriyle olmak istiyorum. Benim daha önce hiç ilişkim olmadı ama öyle istiyorum hatta çocuğu da olsun ona bakayım. Benden pek beklentisi olmasın ailesiyle de görüşmeyeyim o bana yeter
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
2 ayNeden olmasın.
Ancak geçmişle hesaplaştığını eski defterleri kapattığını gösteriyor olması şart.
Aksi halde bir yara sürekli olarak kaşınarak kişi içindeki Alevi söndüremez sadece taze tutar ve bu şekilde yaparak hem karşısındakine saygısızlık eder hemde nefret beslendiğini gösterir.
Bu şekilde yapacakta daha önce seçtiği karakterde birini kendi kendine kabul etmiş olur.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
2 ayNiye olmayalım o insan değil mi
07 Yorumla
Soran2 ayBazılarıyla uyumsuz ya az önce biri küfür etti mesela bu insan evladı mı şimdi
- 2 ay
Değil. Önce insan olmalı rengi ırkı yaşantısı hayatı geçmişi önemli değil. Takılmayın böyle şeylere
Soran2 ayYanlış anlama ama yaş önemli adam moruk ya herkesi kendi gibi sanıyor
- 2 ay
Bırak isteyen istediğini sansın. Duygularını köreltme
Soran2 ayNefret besliyorum insanlığa
Soran2 ayDirekt ırkı ve tipi önemli sanırım hiç yanıltmadı beni
- 2 ay
Sallama boş ver bak hayatına
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok güzel bir soru! ✨ Bence önemli olan, kişinin geçmişindeki deneyimleri ne olursa olsun, şimdiki hali ve geleceğe bakışı. Yani evlenip boşanmış olması benim için bir engel değil ki! Önemli olan o kalbinin güzelliği, bana hissettirdikleri ve aramızdaki uyum. Herkesin hayatında farklı şeyler olabiliyor, değil mi? 💖 Asıl mesele, birlikte mutlu olabiliyor muyuz ona bakarım ben! Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki, çok merak ettim? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 271b cevap paylaştı.
u 2 ayolurum evet
00 Yorumla Evet arkadaşım vesilesi ile öyle birisiyle görüştüm ama hayırlısı değilmiş. Olmak isteyeni de istemeyeni de yadirgamak haddimize değil diye düşünüyorum. Kişilerin kendi hayatı. İnsanlar konuşabilir ama elalemin ağzı torba değil ki büzesin.
61 Yorumla
Soran2 ayÇok iyi bir yorum yapmışsın ama evlenmemişsen evli biriyle olunmaz sorunlu olur
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayır pürü pak anadan doğma olmalı vörcın sjdj
33 Yorumla
Soran2 ayVörcın?
Soran2 ayTamamdır
Ben oyle biri oldugum icin , acaba ben tekrar hayatima birini alirmiyim diye sorgularim. Yorumlara bak , daha yarinlari beli degil herkes bos yapmis
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı.
2 ayOlmam. Ben hiç evlenmemiş iken kendime denk görmem. Ben de evlenip ayrılmış biri olsaydım o zamam düşünebilirdim belki.
21 Yorumla- 2 ay
Zaman*
2 ayOlurlar da genelde ya yaslı ya sorunlu ya parasız ya cırkın bırılerı olur
30 Yorumla
2 ayBende öyleyim ki... Sorun etmem ama nedeni önemli sadece
114 Yorumla
Soran2 ayO neden nedir
- 2 ay
Kızın ihaneti vs yoksa sorun etmem. Geri kalan problemler problem değildir
- 2 ay
Sebebiniz ne
Soran2 aySiz söylediniz sebebini.
- 2 ay
Sen mi aldattın
Soran2 ayBenimle konunun alakası yok ki sebebin ne diye sormuşsun ben de siz söylediniz diye kestirdim.
- 2 ay
Boşanma sebebinizi sormuştum ben :/ kız ihanet etmemişse o kız ile ilişki ve gelecek planı için sorun olmaz
Soran2 ayAnladım olması gereken bu zaten yoksa bazı evlilikler kadının ölümüyle sonuçlanıyor. O evlilik ihanet dışında yürümeyebiliyor mesela iletişim eksikliği geçim vs.
Soran2 ayİhanet varsa kimse evlenmez kim olursa olsun düzgün değil çünkü.
- 2 ay
Öyle bir durumda sorun etmem tabi ki de, bağ kopuk, ilgi aşk yok sorun etmem bunu saygı duyarım. 2 çocuk ve saçma sapan düğün gibi şeylerin olmayacağından da anlaşırsak tamamdır konu okey 😁 evet ihanet varsa asla olmaz
- 2 ay
Boşanma aşamasındayım
Soran2 ayTamam
- 2 ay
Konu ne şimdi
Soran2 ayKonu benim soru sorma isteği
Gizli Üye(30-35)2 ayOlabilir. Gönül evlenip boşanmış diye ayırmaz.
61 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Tek şartla. Eğer erkek yüzünden boşandılarsa olmam. Çünkü aynı sorun bende de olur. Aldatma ilgisizlik vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
2 ayAboo gönderiye bak Maaş günü Bankalarda bu kadar kalabalık yok 😂
04 Yorumla
Soran2 aySizce neden
- 2 ay
Çünkü burada herkes psikolog, ilişki koçu ve damat adayı aynı anda. Soru bir tane, talip çok olunca kuyruk maaş günü banka şubesi gibi oluyor. 😂
Soran2 ayAnladım sen hangisisin
- 2 ay
Son zamanlarda bu kadar çok yorum alan gönderi olmayınca, meraktan yorumları okumaya gelenlerdenim ben 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Kendisi hiç evlenmemiş olup da buna evet olurum diyen erkek net ezik ve yokluktadır
07 Yorumla
Soran2 ayEvlilik yaşamadığın için istemek bile gelmez zaten insan içinden herkes uzaklaşsın tamam ya
- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
2 ayNiye olunmasın yani bunun soru olması bile bu toplumun ne kadar sapkin olduğunu gösteriyor
04 Yorumla
Soran2 ayİyi misiniz bu soru da ne sapkınlık var oraya çektin?
- 2 ay
Sapkinlik tabi boşanmak en tabi hak, birini iyi ya da kötü yapmaz , şimdi biz yargi mi dağıtalim kadın gün aşırı dayak yiyor boşanıyor ve sonra yeniden evlenmek istiyor biz oturup hükümmu verelim,
Soran2 ayHani şu yorumda bir sapkınlık yok onu diyorum hani kutuplaştırıyorsun desen anlarım o da değil hatta sadece insanların seçimlerini ne kadar isteyerek yapıyor bu soruyu oyüzden sordum kimse kimsenin düşüncelerini merak etmiyor hele sapkın hariç burada sapkın yorum yapan yok sadece fikirler var sapkın yprum varsa o da cinsellik ve özel şeylerini soranlar.
Soran2 ayDövülenler de cahil olmasın dövenlerde direkt hapse düşsün isteriz
- Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı.
2 ayDavul dengi dengine çalar
Tabiki de hayatın ne getireceği belli olmaz01 Yorumla
Soran2 ayŞu hayata suçu atmak çok kolay hayatı suçluyorum ben de hayat çıkarma
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
2 aySevdiğim sürece sorun teşkil etmez. Ama hiç kimsenin de travmalarını devir almak istemezdim şahsen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 aybirliktelikte sınır yok evliyle bile olunuyor
026 Yorumla
Soran2 aySevgililik değil evlilik
- 2 ay
geçmişini iyi incele herkes haklıdır kendine göre
Soran2 ayAynen öyle haklısın
- 2 ay
bunca suçtur belki ondna ayrılmıştır bilemesin ama kendingör karşı suçlu
Soran2 ayAynen görmüş geçirmiş yaşı senden küçük bile olsa artıl büyüktür o gözde mesela
- 2 ay
yaşamış tabi tecrübe
Soran2 ayEvlilik düşünmeyen erkekler evliliği yürütümeyen erkekler siz niye böylesiniz bilmiyorum bazen insanların hayalleriyle oynuyorlar karakter önemli de bir insanı kullanıyorsan sen ondan da karaktersiz ve kötüsün ap
- 2 ay
kesinlikle katılıyorum bunun kadını erkeği yok insan hepsi yapa biliyor sorumsuz hayvani hisler ile yaşamak anlık tatmin düşünceleri
Soran2 aySevgililiğe karşıyım evleneceksin direkt
Soran2 ayEvlenip anlaşma koşulu ile
- 2 ay
sevgili olnca bir süe sonra gerçek yüzü çıkar evlilikte hemen çıkmaz sonra dönüşü zor
Soran2 ayEvlilik daha bağlayıcıdır
Soran2 ayOnun için konuşacaksın bütün maddi manevi ne varsa bilip ona göre yoksa o evlilik değil anca evlendin oluyor
- 2 ay
mantık olur sevgi olmaz
Soran2 ayBen konuştuğum kimseye sevgili gözüyle bakmıyorum ki evlenir mi değil mi evlilik düşünmüyor direkt onu insan kategorisinden dahi çıkarmak zorundayım
- 2 ay
çok üzmüşler seni ve hala güvenmek istiyorsun
Soran2 ayYok fikrim bu yönde
- 2 ay
tercih tabi size göre ola bilir
Soran2 ayTipi bana göre uyumluysa tamam gerisi önemli değil o da beğenirse tabi ama yok kimse beğenmiyor beklemekten de bıktım açıkçası
- 2 ay
nefes alsın diyorsun
Soran2 ayBir ara öyleydi ama baktım nefes alacak bir halide yoktu yanımda djdjskdj bu kriter değişti yerine farklı imkansız şeyler gelmiş olabilir dndjsjjdd
- 2 ay
nerdeyse herkes bir süre oyun yapa ibliyor çok iy sanıyorsun fos çıkıyor geçmişini araştırma şansı olan bir olursa gerçek yüzünü daah erken tespit edebiliyorsunuz
Soran2 ayGeçmişi öğrendin ve kötü ama bağlandın ne yapardın? Sjsjsh
- 2 ay
mecbur uzak duracaksın zehir olur yaşamın
Soran2 ayUğraşmamak gerekir direkt.
- 2 ay
haklısn sevgi herzaman yetmiyor teceübeli olarak bir sancı varm ama kalsın iy bir sancı sanki
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Çağımız değişti artık oluyor bazen erkek kabul ediyor bazen kadın evlenmiş ayrılmış birisini kabul ediyor artık bu çok problem olmuyor millet kafa uyumu var mı ona bakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayKadınlar olur hatta havada kapar meraklısı çok var erkeğin geçmişine karakterine hiçbirşeyine bakmazlar
01 Yorumla
Soran2 ayKim bu kadınlar?
Gizli Üye(30-35)2 ayBen boşandım ve şu an bekar biriyle görüşüyorum. Çok şükür ki bu durumu kabullendi. Şimdi sıra babasına kabul ettirmeye geldi.
010 Yorumla
Soran2 ayİşiniz zorrr
Cevap sahibi2 ayAnnesi sen bilirsin karışmıyorum demiş. Babası çok zor bir rakip gerçekten.
Ben 36 kadın 31 yaşında çok fark yok aramızda
Soran2 ayHayırlısı olsun hakkında kızı üzme babası tabikii şüpheli yaklaşacak
Cevap sahibi2 aybabası bilmiyor daha evlilik yaptığımı
Cevap sahibi2 ayamin sağ ol güzel duaların için
Soran2 ayYeni mi tanıştınız? kendini bir an önce tanıtmaya bak. sonra ki duruma göre karar ver belki hayat arkadaşınla olacak biri de olsa anlaşamayacaksın?
Soran2 ayRica ederim
Cevap sahibi2 ayEvet 2 kere görüştük ama her şeyimi en ince ayrıntısına kadar yalansız anlatıyorum. Boşanmamın üzerinden 10 yıldan uzun süre geçtiği için görüştüğüm kişiler olduğunu söyledim. Yaşımız küçük değil gayet normal dedi olumlu karşıladı. Ciddi ilişkim zaten olmadı.
Soran2 ayAnladım hayırlısı olsun hakkınızda.
Cevap sahibi2 ayne diliyorsan önce rabbim sana nasip etsin sağ olasın
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Evet, dominant ve acımasız biri ise.. Her isteğini de yapardım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayNet bir şey diyemem tanımak gerek ve neden boşandığı önemli.
00 Yorumla Hayat şartları ne gösterir bilinmez öyle biri denk gelmiş olsaydı insanlığına bakardım olabilirdim
00 Yorumla
2 ayEvlenmişti bolanmıştı ama benim zerre umrumda degildi hergün daha fazla severek uyanıyordum ama şu bi gerçek evlenmiş boşanmış bir kişi kocasını sildiği gibi senide siler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayDuruma bağlı çocuğu varsa tercih etmem birde boşanma sebepleri de önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
2 ayOlurum neden olmayacağım
00 Yorumla
2 aybosanma nedenine bakarim ona gore
51 Yorumla
Soran2 ayBoşanma nedenine bakmak ve kim olduğuna göre değişir evet
2 ayNiye bittiğine bağlı fazla flörtöz kızla olmaz niyetim benim de evlilik karşılıklı normal anlaşmazlık olursa boşanırdım bende gayet normal
012 Yorumla
Soran2 ayKonuşamadan mı anlaşacaksın?
- 2 ay
Konuşurdum zaten ama insanlar değişebiliyor
- 2 ay
Tutmuş işte ne güzel
Soran2 ayNeden tuttuğunu anlamadım
- 2 ay
İlk başta etkileşim alınca ana sayfaya düştü basit bir soru zaten
Soran2 ayBasit bir soru aynen
- 2 ay
Evlenmek mi zor boşanmak mı
Soran2 ayBoşanmak zor bir karar kimse ayrılmak istemez ayrıldıktan sonra da problemler bitmez evlilik çok kolay hiçbir şeyi yaşamamışsın çünkü evlilik sorumluluk ister bu sorumluluklar modern zamanda zor değil sorumluluk zor diyen insan evlilik düşünmüyordur birini beğenmiyordur rahat ve düşünme yetisi olmayan bir insandır
- 2 ay
Bana kalsa evlilik daha zor anlayabileceğin bir İnsan bulmak daha zor zaten öyle evlilikte boşanma da olmaz ama yanlış insanla boşanmak daha kolay
Soran2 ayBoşansam evlenmem ne istediğini bilmeyen biri evlenmesin zaten sevgililkte bile böyle ama evet bulamıyorsun bu da zor beklemekten başka çaren yok
Soran2 ayEğer evlendiğim insanla boşanma ihtimalim varsa onunla evlenmem demiştim yazmaya üşendim başta ama neyse yazayım bari.
- 2 ay
Amlaşmak önemli faktör
Gizli Üye(18-24)2 ayBaya asiksam ama cok asiksam cocuk yoksa olur ama dusuk ihtimal cok asik olmam lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayOlurum niye olmayayım, Önemli olan iyi anlaşmak, Hem dullar insan değil mi ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayEvet olurum. Şu an öyle biriyle birlikteyim.
00 Yorumla
2 aySevgili olurum oldumda ama dürüst olmak gerekirse evlenmem sonu evliliğe gitmez ama bunu en başında söyler bunu kabul edenle birlikte olurum
08 Yorumla
Soran2 ayEvlenmemişse evlenirsin öyleyse sen
- 2 ay
Evlilik basit bir şey değil evlenmemiş insanlarlada evlenmek kolay değil benim bahs ettiğim şey ona evlilik vaadi ile yaklaşıp kandırmam belki kadın evlilik düşünüyor neden kısmetini kapatayım oyalayım hayat yeterince zor ama evlilik düşünmüyorsa birlikte olurum
Soran2 aySorum evlenipte boşanan biriyle evlenir misin sanırım senin sorunun hayır evlenmem hiç evlenmemiş olanla mı evlenirsin?
- 2 ay
Soruna cevabını verdim sanırım dedimki ben hiç evlenmedim o yüzden tercihim elbette hiç evlenmemiş birisi olur soruna gelince evlenip boşanan biriyle evlenirmisin değil biriyle olurmusun diye sormuşsun bende onunla evlilik düşünmeyeceğimi belirtir isterse sevgili olurum demişim neden bu kada basit bir konu üzerinde anlaşamadık ki
Soran2 aySoruyu eksik yazmışım. Sevgililik düşünen insan ilerisi düşünmüyorsa olmaz var mı böyle enayi insanlar.
- 2 ay
Konuyu sadece kendi hayal dünyana göre yorumluyorsun saçma yani kadın evlenmiş boşanmıştır nafakasınıda alıyordur neden birini bulup sevgili olmak varken evlensin kötü bir şey bu evet o nafaka ödeyene yazık ama bunlar hayatın acı gerçekleri keşke değişse
Soran2 ayNeyse neyse yorumun için teşekkürler
- 2 ay
Önemli değil rica ederim yoksa evlenip boşanıp bekar kendinden genç insanlarla evlenen kadınlarıda gördüm ben bu benim fikrim sadece
Gizli Üye(36-45)2 ayÇocuğu yoksa neden olmasın bende bu süreçten geçtim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
2 ayBen de öyle olduğum için evet
60 Yorumla Evlenip boşanan biriyle daha zevkli
olur tecrübeli kadın iyidir
00 Yorumlaolabilir neden olmasın bazen şartlar öyle gerektirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
2 ayolmam deyip büyük konuşmak istemiyorum ama olmam
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çok iyi tanımak lazım
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Neden boşandığı çok önemli.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayÇocuğu yoksa seviyorsam belki.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
m 2 ayÇok sevmem lazım. Normalde istemiyorum
20 Yorumla
2 ayBu soru niye günlerdir aq uygulamasindan dusmuyor
04 Yorumla
Soran2 aySenin gönderin tutmuyor mu ahahahahah
- 2 ay
Hayır😂😂😂
Soran2 aySen de aura yok
- 2 ay
😭😭😭
2 ayNasıl olmak. Evlenmek mi yoksa seks mi
017 Yorumla
Soran2 ayEvlilik
- 2 ay
Evlenilir şartlar olduktan sonra
Soran2 ayŞartlar nedir
- 2 ay
Saygı sevgi diğer özel şartlar işte cinsel talepler de oluyor
Soran2 ayDiğer talepler?
- 2 ay
Ya işte ne biliyim sen boşandın mı?
Soran2 ayBişi diyeceğim evleneceğin insanla gel cinsellik yaşayalım mallık bu?
- 2 ay
Tamam da bu nerden çıktı şimdş
Soran2 ayAz önce sen söyledin onu söylüyorum şimdi
- 2 ay
Hayır sen dedinya diğer talepler diye. Sen daha önce evlilik yaptıysan bilirsin diyorum
Soran2 ayEvlilik yapmadım sevgilim oldu 3 tane
- 2 ay
Hmmmm ama bakire değilsin
Soran2 ayMantıklı bir konuşma çerçevesin de ilerlemiyor bu konuşma
- 2 ay
Nasıl yani. Bence sen beni anlamadın
- 2 ay
Naptın karar verdin mi
Soran2 ayEn iyi cevap seçicem sus
- 2 ay
Yaa harikasın 🥳
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Duruma göre değişiklik gösteren bir şey bu
03 Yorumla
Soran2 ayNe durumu
Soran2 ayHangi durum
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayÇocuğu yoksa düzgün biriyse olabilir
07 Yorumla
Soran2 ayKesin bir şekilde cevap vermemişsiniz
- 2 ay
Sende öyle evlilik için mi sevgili olmak için mi:)
Soran2 ayEvlilik için demiştim
- 2 ay
Yani çok sevmem güvenmem lazım boşananların yüzde doksanı eski eşiyle fck bdy olarak devam ediyor o işler çok sıkıntılı
Soran2 ayHayatın gerçeklerini gören biri konuştun
- 2 ay
Neler gördüm geçirdim cidden hızlı yaşadım
Soran2 ayVar öyleleri ya
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Evet :D Vebalı gibi bahsettin :D
02 Yorumla
Soran2 ayYok be o anlamda sormadım yanlış anlamışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
2 ayEvet hanımefendi neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayŞu an evlenip boşanmış bir kadınla sevgiliyim ve çok yufka kalpli evlenmeyi düşünüyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBen şimdi yazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayOldum bir sorun olmuyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olunabilir neden olmasın
00 Yorumla
2 ayBüyük konuşmanın lüzumu yok ama muhtemelen Hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
2 ayOlmam demiyorum
00 Yorumla Karakteri Ve Ahlâkı Düzgün İse Olabilirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
2 ayCinsellik için olurum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayBen olmam. Ben daha hiç evlenmedim ki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemiyorum ama hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
2 ayOlurum niye olmasın ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bu seçeneğe henüz karar veremedim
00 Yorumlabayat ıstılmış yemek yemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 aySen bakire misin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyük konuşmamak gerek , anlaşılırsa olunur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayDeğer birisiyse neden olmasın
00 Yorumla - Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat