- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
13 saNeden olmasın.
Ancak geçmişle hesaplaştığını eski defterleri kapattığını gösteriyor olması şart.
Aksi halde bir yara sürekli olarak kaşınarak kişi içindeki Alevi söndüremez sadece taze tutar ve bu şekilde yaparak hem karşısındakine saygısızlık eder hemde nefret beslendiğini gösterir.
Bu şekilde yapacakta daha önce seçtiği karakterde birini kendi kendine kabul etmiş olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
1 güNiye olmayalım o insan değil mi
07 Yorumla
Soran1 güBazılarıyla uyumsuz ya az önce biri küfür etti mesela bu insan evladı mı şimdi
- 1 gü
Değil. Önce insan olmalı rengi ırkı yaşantısı hayatı geçmişi önemli değil. Takılmayın böyle şeylere
Soran1 güYanlış anlama ama yaş önemli adam moruk ya herkesi kendi gibi sanıyor
- 1 gü
Bırak isteyen istediğini sansın. Duygularını köreltme
Soran1 güNefret besliyorum insanlığa
Soran1 güDirekt ırkı ve tipi önemli sanırım hiç yanıltmadı beni
- 1 gü
Sallama boş ver bak hayatına
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok güzel bir soru! ✨ Bence önemli olan, kişinin geçmişindeki deneyimleri ne olursa olsun, şimdiki hali ve geleceğe bakışı. Yani evlenip boşanmış olması benim için bir engel değil ki! Önemli olan o kalbinin güzelliği, bana hissettirdikleri ve aramızdaki uyum. Herkesin hayatında farklı şeyler olabiliyor, değil mi? 💖 Asıl mesele, birlikte mutlu olabiliyor muyuz ona bakarım ben! Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki, çok merak ettim? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 1 güolurum evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güEvet hatta direkt öyle biriyle olmak istiyorum. Benim daha önce hiç ilişkim olmadı ama öyle istiyorum hatta çocuğu da olsun ona bakayım. Benden pek beklentisi olmasın ailesiyle de görüşmeyeyim o bana yeter
60 YorumlaEvet arkadaşım vesilesi ile öyle birisiyle görüştüm ama hayırlısı değilmiş. Olmak isteyeni de istemeyeni de yadirgamak haddimize değil diye düşünüyorum. Kişilerin kendi hayatı. İnsanlar konuşabilir ama elalemin ağzı torba değil ki büzesin.
61 Yorumla
Soran11 saÇok iyi bir yorum yapmışsın ama evlenmemişsen evli biriyle olunmaz sorunlu olur
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır pürü pak anadan doğma olmalı vörcın sjdj
33 Yorumla
Soran1 güVörcın?
Soran1 güTamamdır
- Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.
1 güOlmam. Ben hiç evlenmemiş iken kendime denk görmem. Ben de evlenip ayrılmış biri olsaydım o zamam düşünebilirdim belki.
21 Yorumla- 18 sa
Zaman*
1 güBende öyleyim ki... Sorun etmem ama nedeni önemli sadece
110 Yorumla
Soran1 güO neden nedir
- 1 gü
Kızın ihaneti vs yoksa sorun etmem. Geri kalan problemler problem değildir
- 1 gü
Sebebiniz ne
Soran1 güSiz söylediniz sebebini.
- 1 gü
Sen mi aldattın
Soran1 güBenimle konunun alakası yok ki sebebin ne diye sormuşsun ben de siz söylediniz diye kestirdim.
- 1 gü
Boşanma sebebinizi sormuştum ben :/ kız ihanet etmemişse o kız ile ilişki ve gelecek planı için sorun olmaz
Soran1 güAnladım olması gereken bu zaten yoksa bazı evlilikler kadının ölümüyle sonuçlanıyor. O evlilik ihanet dışında yürümeyebiliyor mesela iletişim eksikliği geçim vs.
Soran1 güİhanet varsa kimse evlenmez kim olursa olsun düzgün değil çünkü.
- 1 gü
Öyle bir durumda sorun etmem tabi ki de, bağ kopuk, ilgi aşk yok sorun etmem bunu saygı duyarım. 2 çocuk ve saçma sapan düğün gibi şeylerin olmayacağından da anlaşırsak tamamdır konu okey 😁 evet ihanet varsa asla olmaz
Gizli Üye(30-35)1 güOlabilir. Gönül evlenip boşanmış diye ayırmaz.
61 Yorumla
25 dkAboo gönderiye bak Maaş günü Bankalarda bu kadar kalabalık yok 😂
01 Yorumla
Soran16 dkSizce neden
18 saNiye olunmasın yani bunun soru olması bile bu toplumun ne kadar sapkin olduğunu gösteriyor
04 Yorumla
Soran12 saİyi misiniz bu soru da ne sapkınlık var oraya çektin?
- 11 sa
Sapkinlik tabi boşanmak en tabi hak, birini iyi ya da kötü yapmaz , şimdi biz yargi mi dağıtalim kadın gün aşırı dayak yiyor boşanıyor ve sonra yeniden evlenmek istiyor biz oturup hükümmu verelim,
Soran11 saHani şu yorumda bir sapkınlık yok onu diyorum hani kutuplaştırıyorsun desen anlarım o da değil hatta sadece insanların seçimlerini ne kadar isteyerek yapıyor bu soruyu oyüzden sordum kimse kimsenin düşüncelerini merak etmiyor hele sapkın hariç burada sapkın yorum yapan yok sadece fikirler var sapkın yprum varsa o da cinsellik ve özel şeylerini soranlar.
Soran11 saDövülenler de cahil olmasın dövenlerde direkt hapse düşsün isteriz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 güSevdiğim sürece sorun teşkil etmez. Ama hiç kimsenin de travmalarını devir almak istemezdim şahsen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 gübirliktelikte sınır yok evliyle bile olunuyor
026 Yorumla
Soran1 güSevgililik değil evlilik
- 1 gü
geçmişini iyi incele herkes haklıdır kendine göre
Soran1 güAynen öyle haklısın
- 1 gü
bunca suçtur belki ondna ayrılmıştır bilemesin ama kendingör karşı suçlu
Soran1 güAynen görmüş geçirmiş yaşı senden küçük bile olsa artıl büyüktür o gözde mesela
- 1 gü
yaşamış tabi tecrübe
Soran1 güEvlilik düşünmeyen erkekler evliliği yürütümeyen erkekler siz niye böylesiniz bilmiyorum bazen insanların hayalleriyle oynuyorlar karakter önemli de bir insanı kullanıyorsan sen ondan da karaktersiz ve kötüsün ap
- 1 gü
kesinlikle katılıyorum bunun kadını erkeği yok insan hepsi yapa biliyor sorumsuz hayvani hisler ile yaşamak anlık tatmin düşünceleri
Soran1 güSevgililiğe karşıyım evleneceksin direkt
Soran1 güEvlenip anlaşma koşulu ile
- 1 gü
sevgili olnca bir süe sonra gerçek yüzü çıkar evlilikte hemen çıkmaz sonra dönüşü zor
Soran1 güEvlilik daha bağlayıcıdır
Soran1 güOnun için konuşacaksın bütün maddi manevi ne varsa bilip ona göre yoksa o evlilik değil anca evlendin oluyor
- 1 gü
mantık olur sevgi olmaz
Soran1 güBen konuştuğum kimseye sevgili gözüyle bakmıyorum ki evlenir mi değil mi evlilik düşünmüyor direkt onu insan kategorisinden dahi çıkarmak zorundayım
- 1 gü
çok üzmüşler seni ve hala güvenmek istiyorsun
Soran1 güYok fikrim bu yönde
- 1 gü
tercih tabi size göre ola bilir
Soran1 güTipi bana göre uyumluysa tamam gerisi önemli değil o da beğenirse tabi ama yok kimse beğenmiyor beklemekten de bıktım açıkçası
- 1 gü
nefes alsın diyorsun
Soran1 güBir ara öyleydi ama baktım nefes alacak bir halide yoktu yanımda djdjskdj bu kriter değişti yerine farklı imkansız şeyler gelmiş olabilir dndjsjjdd
- 1 gü
nerdeyse herkes bir süre oyun yapa ibliyor çok iy sanıyorsun fos çıkıyor geçmişini araştırma şansı olan bir olursa gerçek yüzünü daah erken tespit edebiliyorsunuz
Soran1 güGeçmişi öğrendin ve kötü ama bağlandın ne yapardın? Sjsjsh
- 1 gü
mecbur uzak duracaksın zehir olur yaşamın
Soran1 güUğraşmamak gerekir direkt.
- 1 gü
haklısn sevgi herzaman yetmiyor teceübeli olarak bir sancı varm ama kalsın iy bir sancı sanki
Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Evet, dominant ve acımasız biri ise.. Her isteğini de yapardım
00 YorumlaKendisi hiç evlenmemiş olup da buna evet olurum diyen erkek net ezik ve yokluktadır
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 güNet bir şey diyemem tanımak gerek ve neden boşandığı önemli.
00 Yorumla Hayat şartları ne gösterir bilinmez öyle biri denk gelmiş olsaydı insanlığına bakardım olabilirdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Çağımız değişti artık oluyor bazen erkek kabul ediyor bazen kadın evlenmiş ayrılmış birisini kabul ediyor artık bu çok problem olmuyor millet kafa uyumu var mı ona bakıyor
00 YorumlaBen oyle biri oldugum icin , acaba ben tekrar hayatima birini alirmiyim diye sorgularim. Yorumlara bak , daha yarinlari beli degil herkes bos yapmis
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 güOlurum neden olmayacağım
00 Yorumla
1 güNiye bittiğine bağlı fazla flörtöz kızla olmaz niyetim benim de evlilik karşılıklı normal anlaşmazlık olursa boşanırdım bende gayet normal
04 Yorumla
Soran1 güKonuşamadan mı anlaşacaksın?
- 1 gü
Konuşurdum zaten ama insanlar değişebiliyor
- 1 sa
Tutmuş işte ne güzel
Soran30 dkNeden tuttuğunu anlamadım
Gizli Üye(18-24)1 güBaya asiksam ama cok asiksam cocuk yoksa olur ama dusuk ihtimal cok asik olmam lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 güOlurum niye olmayayım, Önemli olan iyi anlaşmak, Hem dullar insan değil mi ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 güEvet olurum. Şu an öyle biriyle birlikteyim.
00 Yorumla
1 güSevgili olurum oldumda ama dürüst olmak gerekirse evlenmem sonu evliliğe gitmez ama bunu en başında söyler bunu kabul edenle birlikte olurum
08 Yorumla
Soran1 güEvlenmemişse evlenirsin öyleyse sen
- 1 gü
Evlilik basit bir şey değil evlenmemiş insanlarlada evlenmek kolay değil benim bahs ettiğim şey ona evlilik vaadi ile yaklaşıp kandırmam belki kadın evlilik düşünüyor neden kısmetini kapatayım oyalayım hayat yeterince zor ama evlilik düşünmüyorsa birlikte olurum
Soran1 güSorum evlenipte boşanan biriyle evlenir misin sanırım senin sorunun hayır evlenmem hiç evlenmemiş olanla mı evlenirsin?
- 1 gü
Soruna cevabını verdim sanırım dedimki ben hiç evlenmedim o yüzden tercihim elbette hiç evlenmemiş birisi olur soruna gelince evlenip boşanan biriyle evlenirmisin değil biriyle olurmusun diye sormuşsun bende onunla evlilik düşünmeyeceğimi belirtir isterse sevgili olurum demişim neden bu kada basit bir konu üzerinde anlaşamadık ki
Soran1 güSoruyu eksik yazmışım. Sevgililik düşünen insan ilerisi düşünmüyorsa olmaz var mı böyle enayi insanlar.
- 1 gü
Konuyu sadece kendi hayal dünyana göre yorumluyorsun saçma yani kadın evlenmiş boşanmıştır nafakasınıda alıyordur neden birini bulup sevgili olmak varken evlensin kötü bir şey bu evet o nafaka ödeyene yazık ama bunlar hayatın acı gerçekleri keşke değişse
Soran1 güNeyse neyse yorumun için teşekkürler
- 1 gü
Önemli değil rica ederim yoksa evlenip boşanıp bekar kendinden genç insanlarla evlenen kadınlarıda gördüm ben bu benim fikrim sadece
1 güOlurlar da genelde ya yaslı ya sorunlu ya parasız ya cırkın bırılerı olur
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 güBen de öyle olduğum için evet
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 saBen boşandım ve şu an bekar biriyle görüşüyorum. Çok şükür ki bu durumu kabullendi. Şimdi sıra babasına kabul ettirmeye geldi.
02 Yorumla
Soran11 saİşiniz zorrr
Cevap sahibi11 saAnnesi sen bilirsin karışmıyorum demiş. Babası çok zor bir rakip gerçekten.
Ben 36 kadın 31 yaşında çok fark yok aramızda
1 güDavul dengi dengine çalar
Tabiki de hayatın ne getireceği belli olmaz00 YorumlaEvlenip boşanan biriyle daha zevkli
olur tecrübeli kadın iyidir
00 Yorumlaolabilir neden olmasın bazen şartlar öyle gerektirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 güolmam deyip büyük konuşmak istemiyorum ama olmam
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok iyi tanımak lazım
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neden boşandığı çok önemli.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
1 güÇocuğu yoksa seviyorsam belki.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m 1 güÇok sevmem lazım. Normalde istemiyorum
20 Yorumla
1 güNasıl olmak. Evlenmek mi yoksa seks mi
017 Yorumla
Soran1 güEvlilik
- 1 gü
Evlenilir şartlar olduktan sonra
Soran1 güŞartlar nedir
- 1 gü
Saygı sevgi diğer özel şartlar işte cinsel talepler de oluyor
Soran1 güDiğer talepler?
- 1 gü
Ya işte ne biliyim sen boşandın mı?
Soran1 güBişi diyeceğim evleneceğin insanla gel cinsellik yaşayalım mallık bu?
- 1 gü
Tamam da bu nerden çıktı şimdş
Soran1 güAz önce sen söyledin onu söylüyorum şimdi
- 1 gü
Hayır sen dedinya diğer talepler diye. Sen daha önce evlilik yaptıysan bilirsin diyorum
Soran1 güEvlilik yapmadım sevgilim oldu 3 tane
- 1 gü
Hmmmm ama bakire değilsin
Soran1 güMantıklı bir konuşma çerçevesin de ilerlemiyor bu konuşma
- 1 gü
Nasıl yani. Bence sen beni anlamadın
- 12 sa
Naptın karar verdin mi
Soran12 saEn iyi cevap seçicem sus
- 11 sa
Yaa harikasın 🥳
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Duruma göre değişiklik gösteren bir şey bu
03 Yorumla
Soran1 güNe durumu
Soran1 güHangi durum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 güÇocuğu yoksa düzgün biriyse olabilir
07 Yorumla
Soran1 güKesin bir şekilde cevap vermemişsiniz
- 1 gü
Sende öyle evlilik için mi sevgili olmak için mi:)
Soran1 güEvlilik için demiştim
- 1 gü
Yani çok sevmem güvenmem lazım boşananların yüzde doksanı eski eşiyle fck bdy olarak devam ediyor o işler çok sıkıntılı
Soran1 güHayatın gerçeklerini gören biri konuştun
- 1 gü
Neler gördüm geçirdim cidden hızlı yaşadım
Soran1 güVar öyleleri ya
Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet :D Vebalı gibi bahsettin :D
02 Yorumla
Soran1 güYok be o anlamda sormadım yanlış anlamışsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
3 dkEvet hanımefendi neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 saDuruma bağlı çocuğu varsa tercih etmem birde boşanma sebepleri de önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)12 saŞu an evlenip boşanmış bir kadınla sevgiliyim ve çok yufka kalpli evlenmeyi düşünüyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi12 saBen şimdi yazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
13 saOldum bir sorun olmuyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Olunabilir neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 güBüyük konuşmanın lüzumu yok ama muhtemelen Hayır
00 Yorumla
1 güOlmam demiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı. Karakteri Ve Ahlâkı Düzgün İse Olabilirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı.
1 güBen olmam. Ben daha hiç evlenmedim ki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemiyorum ama hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 güOlurum niye olmasın ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bu seçeneğe henüz karar veremedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 güSen bakire misin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Büyük konuşmamak gerek , anlaşılırsa olunur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 güDeğer birisiyse neden olmasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olurum tabi neden olmayım?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
1 güOlurum ne var ki bunda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
1 güPartnerlerim çoğu öyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
1 güIs ortağı mi olacağız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 güÇocuğu yoksa neden olmasın bende bu süreçten geçtim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 güNeden boşandıgina bağlı
00 Yorumla
1 güEvlenirim
61 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler