Hayır evlenmem
Evlenirim neden olmasın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok kişi evlenirim demiş Ama şahsen ben evlenmezdim hayatım boyunca kimseyle evlenmedim bekarım sevgilim de yok uzun zamandır gerçi yok aynı zamanda bedensel engelliyim doğruyu konuşmak gerekirse evlenip boşanmış insanlar kadın olsun erkek olsun psikolojik olarak sorunları olan kişiler oluyor, hele bir de çocuğu varsa kesinlikle kabul etmem.
Herkes gözünde büyütmüş şu an 22 yaşındayım 4 aylık evliyim nisanliliktan önce hep hakaret küfür bacım felan beni mahvetti yeter bırak dedim küfürü kaç kez ayrıldım anlamadı nişanlılık da aynı kendini Hint kumaşı mi saniyosun felan canım dedi anneme kaç kez dedim istemiyorum elalem ne der nişan atılırsa dimi bosaninca ama ben mahvoldum yalvarıyodum ona beni üzme diye boşanmak istiyorum destek yok arkamda napicam bilmiyorum
Allah yardımcın olsun özellikle çocuk ve geçim sorunu boşanmaya engel oluyor
Bunlar hala devam ediyo mu
@Mercimekliçorba hyr
İyi o zmn devam etse hic dusunmeden bosan elaleme. bakma dicektim
@Mercimekliçorba dedikler unutulmuyor bacım dedi kaç kez 21 yaşındayım bide kaç ekz dedi hadi ordan git ami** kodugu** bacım felan sen evlensen severmiydin
Hayir tabiki
Ayrılan insanlar öcü değil ya evlenirim. İnsan, sevgilisi olup yine ayrılıyor. Evlenenlerin tek farkı cinsel ilişki tecrübesi oluyor ki onu sevgiliyken de çoğu erkek yapıyor. Çok yüksek ihtimalle sevgilim de yapmış olacaksa bu toplumda evlenip ayrılan insana da tepeden bakamam. Saçma olur.
Günümüzde bir kadın bir erkeği kolay-kolay boşamaz. Genelde kadın erkeği boşuyor. Evleneceksem, bir de karşı tarafı dinlerim doğrumu anlatdıkları.
Cevap
24Cevap
Neden ayrıldığı önemli..
Evlenirim neden olmasın.
Simdi, evlenilir evlenilmez diye birsey yok, ancak erkek icin kadinin kocasi marazdir.. heleki cocuk varsa, bu daha zorlasir.. burada erkek cok yipranir... hem cocuk, hem es, hemde maraz bir adam... Ha dersin ki iliskileri bitmistir couk icin eyvallah. Cocugun sorumlulugunu da alirim esiminde... Bu kadinlar icinde gecerli sonucta cocuk icin farkli bir yetiskin ve evebeyn olucaksiniz.. o yuzden zor bir karardan ziyade karsilikli olarak en ince detayina varana kadar konusmali, iyi tanimali birbirini.. sonrasi samanlik seyran zaten.
Evlenip boşandı diye namussuz olmuyor bide zaten millet çoğu herseyi yaşıyor evlilik öncesi yani bir mahkeme kağıt üzeri resmi evlenmiş ayrılmış diye hakkı yokmu erkek ya da kadin hiç farketmez, cocuk varsa da orta yollu anlaşma sağlanır, önemli olan aynı frekansı yakalamak ,
Bu saatten sonra aşkımdan ölsem de kimse ile evleneceğimi sanmıyorum
Neden ve nasıl ayrılmış, çocuğu var mı gibi bir sürü etkene bağlı değişir. Bir çocuk sorumluluğu alabileceğimi düşünmüyorum, eski eşiyle medenice görüşüyor oluşunu aynı medenilikte karşılayabileceğimi de düşünmüyorum 😄 hayırlısı
Bunu sorun edeceğimi düşünmüyorum lakin kuruntulu bir insanım, ya aklı eski eşindeyse diye evhamlara kapılırım, neticede bir mazileri olmuş demi, sırf bundan ötürü evlenmezdim.
Evlenip boşanmış birisiyle evlenmem hele ki ben hiç evlenmemişsem. Üstelik hem evlenip boşanmış hem de çocuğu olan birisiyse benden uzak direkt :D
Hayır evlenmem neden evleneyim ki, benim hiç sevgilim bile olmamış başka birisi ile herşeyi yaşamış biri ile olmak istemem kendim gibi hiç evlenmemiş biri olması gerekiyor
Çocuk yoksa belki, çünkü bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek potansiyelde hissetmiyorum henüz. Geri kalan her şey okeyse bi tek buna takılmazdım.
Çocuğu yoksa evlenirim. Ama tercihim kendim gibi bekar birinde.
Benim için doğru insanı bulmak önemli. Onu bulduysam evlilik geçmişini önemsemem.
İyi olsaydı zaten kocası/karısı boşanmaz onu bırakmazdı.
Olumsuz bakıyorum bu duruma
Evlenip boşandım ve kimseyle evlenmem :D :D :D
Eğer seviyorsam neden olmasın. Mesela şu an daha önce nişanlanmış nişanı atmış birisine aşık oldum.
Aşırı çok aşırı zenginse evet ne olmuş beni de boşasın sonra
Çocuğu yoksa evlenirim
Neden evlenmiş-boşanmış diye sorgularım duruma göre karar veririm
Cocuğu varsa veya önceden ilişkiye girdiyse olmaz
Boşanma sebebine bakardim mantıklı ise neden olmasın
Çocuğu yoksa, eski eşiyle de bağı yoksa ve sevmişsem olabilir
Evlendim bile :)
Evet evlenirim
Evlenirim neden olmasın
Çocuk yoksa problem değil.
Boşanmayın sabredin biraz.
Önemli olan kalbi