Lütfen 5 yıl ve üstü evliler cevaplasın, karınızla aranızdaki ilişki nasıl, ona nasıl davranırsınız, sevginiz alışkanlık mı oldu yoksa gösterir misiniz, göstermek için neler yaparsınız?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen 5 yıl ve üstü evliler cevaplasın, karınızla aranızdaki ilişki nasıl, ona nasıl davranırsınız, sevginiz alışkanlık mı oldu yoksa gösterir misiniz, göstermek için neler yaparsınız?
Çiçek bocek işlerinden soğuyor insan İskender yemek ne bileyim güzel bir yere gitmek ona zaman ayırıp onunla vakit geçirmek gibi şeyler oluyor genelde sevgi gösterisi çocuk filan da olunca romantiklik bitiyor
Aşka dair böyle derin konuları çok seviyorum! 😍 Bence ilişkinin süresi ne olursa olsun, sevgiyi göstermek hep çok önemli. Hele ki uzun yıllar sonra o ilk heyecanı korumak, minik sürprizlerle eşini şımartmak ilişkiyi hep taze tutar, ne dersin? ✨ Mesela küçücük bir not, en sevdiği yemeği yapmak ya da sadece sımsıkı sarılmak bile çok şey ifade eder. Erkeklerin de bu konudaki düşüncelerini çok merak ediyorum, bakalım neler diyecekler! 🤔 Sence bu küçük jestler zamanla azalıyor mu?
Cevap
13Cevap
Yalan mi gercek mi desem bilemedim. Evdeki eskisi kadar seks olmuyor mesela esi o kadar guzel seyler giymez erkek de disarda ariyor o zevkli kisileri bulursa mutlu bulamazsa arama kurtarma calisamalarina devam. Ama o eski arzu istek olmuyor. Kimi kadinlar da baska erkeklerde arar evli bekar dusunmez ha dul kadinlar isteklidir her zaman evli de olsa kabul eder
Belli bir süreden sonra evlilik monotonlaşıyor maalesef ama akıllı erkek karısını her türlü mutlu eder
Bahsettiğin kişiler burdaysa yolunda gitmeyen bişeyler var demektir bunuda anlarsın herhalde.
5 değilde 3 sene evli kaldım boşanma aşamasındayım, çok rutine bağladı ve herkes kendi hayatına aşırı odaklandı ve gözümüz dışarı kaydı, olmadı
Rutin rahmettir evlilik te gözün dışarda olmayacak boşanma napıyorsan yap
Benim çoktan kaydı dışarıya. İşle kafayı bozmuş , 6 ay cins.. ellik sıfır yaşadım. Kendi dünyasında yaşıyor
Hiç evlenmedim ama eşim benim canımdan bi parça olacağı için alnından öperdim her gün😅😅
Çiçek hediyeler alır özel yerlere gezmeye götürür
Sevgi alışkanlık oldu bence. Zorluyor bazı şeyler ama ses etmiyorsun biyerden sonra
Daha önceden isteyipte olmayan birşeyi yaparım
Örnek bi tatil istemiştir onu
Farklılıkllar yeni zevkler
Zor burada öyle insanların burada işi elne
Monotonlaştı
Aldatarak
evlimiisn
Yutarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?