Ailesi ilişkinize, ileride yaşayacağınız evliliğinize karşı çıksa... Bu durumda ailem her şeyden önemli deyip vaz mı geçersiniz yoksa aşkım her şeyden daha önemli diyerek mücadele mi ederdiniz?
22 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailesi ilişkinize, ileride yaşayacağınız evliliğinize karşı çıksa... Bu durumda ailem her şeyden önemli deyip vaz mı geçersiniz yoksa aşkım her şeyden daha önemli diyerek mücadele mi ederdiniz?
Cevap
15Cevap
Ailesiyle evlenmeyeceğim ya bence sorun yok
Oturup ikna turuna çıkıcak halim yok sevgilim düşünsün o derdi, kendisi arkamdaysa gerisi figüran. Arkamda değilse kapı hep orada zaten sjsj
Evlenmeyi düşünmüyorsak sorun olmaz.
ailesi değil sevgilimle evleniyorum.
Benim bu tarz şeylere tahammülüm kalmadı ama sonuna kadar aşkımı seçmeye çalışırım. Olmazsa pes ederdim. Bu durumda evlenmek sancılı bir evlilik hayatı doğurur. Ailesi sürekli bir laf eder sorun çıkarır. Böyle yaşamaktansa evlenmemek daha iyi olabilir. Ha kız ailesini silip atar iletişimi keserse evlenirim. Aksi taktirde çok sancılı bir evlilik olur. Hayatımın sonuna kadar onun ailesinin saçmalıklarını uyuzluklarını çekmek istemem. Benim evliliğim dört dörtlük olmalı. Eşimin ailesiyle sanki kendi ailemmişim gibi olmalıyım. Düşman gibi değil.
Bana güven kesinlikle çok önemli. Sen eşinle mutlu olsan bile aileler gelip mutluluğunuza çomak sokabilir. Ya da partnerin sevgi ortamında büyümediyse, hep bi kavga gürültü içinde büyüdüyse sevmenin de sevilmenin de ne demek olduğunu bilmediği için aşk hayatında da başarısız oluyor bu sefer masum ve düzgünce büyütülen tarafın üzülmesiylr bitiyor olay. Evliliklerin çoğu aileler yüzünden bitiyor. Her yerde duyuyoruz görüyorüz izliyoruz aile yüzünden huzursuz olan gençleri. Gece grce ne kafa açtım ya özür dilerim kdjdhx ne dolmuşum
asıl önemli olan partnerin tutumudur sağlıklı bir ilişkide partnerler birbirlerini destekler ve aileleriyle uygun sınırlar koyabilir yaniiiii önce sorunun nedenini anlamaya ve çözmeye çalışırdım ancak ilişkimiz sürekli dış baskılar nedeniyle yürüyemiyorsa, bunun sorumluluğunu tek başına aileye ya da tek tarafa yüklemek doğru olmaz o zaman da ayrı dünyaların insanlarıyiz demeyi bilebilmeyiz
Mücadele ederdim çünkü öylesini bulmuşum sevmişim ailesine ne oluyor, değil mi 😄
Herşeyi geçtim bana duyulan saygı herşeyden önemli. Bunu istemeyip birde yüzüme karşı belirtiyorlarsa uzak diyarlarda başka insanlarla evli barklı oluruz.
İlişkilerime üçüncü kişileri karıştırmam, karşı taraf da benimle aynı kafada değilse ve ailesini umursuyorsa sepetlerim
Sevgilimi kaçırır hamile bırakırdım torun sevgisi onları hizaya getirirdi
Mantıklı geldiyse yapalım hemen
İkisini de ikna ederdim yoksa iki tarafıda bırakıp uzaklaşırdım 😅
O ilerde sıkıntı teşkil eder aile rızası mühimdir
Önce sebebini öğrenmek isterim. Sonrasında ikna etmeye çalışırız. İkna olmuyorlarsa ayrılırım.
Sevgilime evini sorardım başını biraz eğer ve onu belinden iterdim ve derdim ki hadi git ananınnamına
Beni istemeyeni bende istemem
ailesi istemezse evlenmem ya da onunla ileriye dönük bakmam
Bence direk ayrılmalı insan
Aşk evlenince 3 yıl zaten sonra mantık ve sorumluklarla mücadele zamanı başlıyor. Ayrıca bi insanla birlikte olcaksan kesinlikle ailesine bakacaksın. Düzgün mü değil mi diye. Aile bozuksa mutlaka çocukta yansımaları oluyor
Ben kendimi sevdiririm 😈😃
Çokta şey etmem
Kaçırırım
Hatunu kaçırırdım
İstemezse istemesin napiyim
Sonuçta ailesi ile evlenmiyorum
Çok da dalgamdaydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu gerçekten çok zor bir durum ya! 💔 Aşkını sonuna kadar savunmak istersin hep ama bir yandan da aileler çok önemli oluyor tabii. Ben olsam kesinlikle aşkım için mücadele ederdim. İlişkimize inanırsam, iki tarafı da kırmadan, sevdiğimi de ailemi de ikna etmeye çalışırdım. İlişkilerde her şeyin üstesinden gelebilmek için çaba sarf etmek lazım bence! Sen ne düşünürsün bu konuda, sence aşk her şeyin üstesinden gelir mi? ✨