32 yaşındayım, sevgili yapıp kariyer ve lüks hayat kuranlar bunu nasıl başarıyor?

32 yaşındayım dertleşirim diye açtım. Ben fen lisesini bitirdim çocukken, sonra ODTÜ'de işletme okudum iyi bir hayatım olur umuduyla. Umut arıyor insan çünkü ama yönetici vasıflarına, yırtık dediğimiz tabire uymuyorum. Çok sakin bir insanım. Şu an bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum, kazancım bana yetiyor, kirama yetiyor ama böyle havuz olur, büyük bir evde ya parti yaparsınız sevgilinizle, öyle bir hayatım hiç olmadı. Çok istedim güzel bir erkek arkadaşım olsun, Amerikalara tatillere gidelim, ben onu kıskanayım oradaki kızlardan, sonra işimde terfi olayım. Hep merak etmişimdir, bu söylediklerimi başaran insanlar nasıl başarıyor? Şu an hiç mutlu değilim, tekim. Arada annem arıyor, babama gidiyorum. Erkek kardeşimi çok istiyorum yanıma yaşayalım diye, "sen sıkıyorsun beni" diyor.
Güncellemeler
13 gü
Destek olanlar için teşekkür ederim yarın kiz arkadaşımla mangala gidicez biraz da onun kafasını sisiricem tabiki
Güncellemeler
12 gü
Özelden gelecek önerilere açığım 3 cocuklu eşinden boşanmış yakışıklı iyi vucut yapmış bir polisle tanıştım numarasını verdi çok hoş ama yanlış hareket yapmak istemiyorum arkadaşım tanıştırdı çünkü
32 yaşındayım, sevgili yapıp kariyer ve lüks hayat kuranlar bunu nasıl başarıyor?