- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
14 güÇok güzel hayaller bunlar ve dilerim bir gün gerçekleşir. İnsan beyhude bir çaba içinde olduğunu anlıyor bir süre sonra. Çünkü günü kurtarmaktan öte gidemiyoruz. Dönüp baktığımızda elimizde hiçbir şey biriktirememişiz. Ne kalbimizi ısıtan anılarımız var ne de mutlu hikayelerimiz. Hayatın anlamsız koşuşturmacası içinde sadece hayatta kalmaya çalışan makineleşmiş varlıklara dönüşmeye doğru gidiyoruz. Ancak içimizdeki umut yeşermekten vazgeçmiyor yine de. Siz de inancınızı ve ümidinizi yitirmeyin.
09 Yorumla
Soran14 güHep bir umut yeşeriyor içime ama hüsrana uğruyorum sonra makyaj bile yapmıyorum güzel bir kadınım ama benden daha alt çalışan arkadaşım hayalimdeki erkekle beraber
- 14 gü
Ne deseniz haklısınız. Emek verdiniz, inandınız, sevdiniz, güvendiniz ve en önemlisi gelecek kurmak istediniz o kişi ile. Ama insanlar öyle işte. Bir çırpıda sizin tüm hayallerinizi yırtıp atabiliyorlar. İyi niyetinizi o kadar kolay suistimal ediyorlar ki insan hiç mi kıymetim yoktu, hiç mi sevilmedim diye şüpheye düşüyor. Yüzünüzde tebessüm olsun her daim. Dilerim her şey gönlünüzce olur.
Soran14 güBenden alt kademe birisi birde ne eksiğim var
- 14 gü
Bir eksiğiniz olduğunu düşünmüyorum. Çok daha kıymetli bir insansınız. Onların ki tamamen karaktersizlik.
Soran14 güTeşekkür ederim diyorum olgun bir kadınım ondan mı acaba cemileye çok benziyorum öyle bir geçer zaman ki deki makyaj hiç yapmıyorum güzel kızım da
- 13 gü
Gördüm evet. Olgun kadın olmayı olumsuz olarak düşünmeyin bence. Yaş almak bazı kadınları çok daha fazla güzel kılar. Bu dizi karakteri gibi iseniz sizin de öyle olduğunuzu düşünüyorum. Sorun, kıymetinizin bilinmemesi. Ama görünüşe göre değil, gerçekten içinden geldiği gibi sevmekten bahsediyorum. Öyle olsaydı gelip geçici zevkler peşinden koşmazdı diye ümit ediyorum.
Soran13 güÖyleyim öyleyim ondan düşünüyorum
- 13 gü
Boş verin desem de yine düşüneceksiniz muhtemelen ama keşke bir çözümü olsa. Yapılanın mantığını anlamak zor gerçekten.
Soran13 güEvet haklısınız
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayırlısı de
Elindekilere şükret asıl huzur orada
Sağlıklısı işin gücün var mutlusun boş ver
Hayatına girende olur çıkanda emin ol para ya da güç bişe getirmiyor ne yaparsan yap hiç bir şekilde sağlığın yerini tutmuyor
Sınanıyoruz
Emin ol huzuru bul gerisi yalan sıkma canını boş yere013 Yorumla
Soran14 güHaklısın da bir de şöyle güzel bir oğlan olsa
Soran13 güÇok arzuluyorum
Soran13 güOldu benim erkek arkadaşım yatağımda temizlikçi bir kadınla aldatti beni sevisiyorduk onla önceden sonra bir erkeği arzuluyorum şimdi harika biri ama istemiyor beni
Soran13 güArkadaşız zaten ne diyim daha
Soran13 güşu an biraz cektim kendimi zaten uçkuruma düşkün de olsam bir kadınlık gururum var.
Soran13 güNasıl
Soran13 güSoruna göre ayrıntı verebilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
14 güÇok düşük bir frekansın var senin şu sorudan bile geçiyor insana biraz kendini yükselt insanın ruhunu emersin sen :)) hayattan bir şey isteyeceksen önce frekansını yükseltmelisin yoksa asla çekmezsin ağzından çıkan her sözün hükmü var kötüyü çok çağırıyorsun farkında değilsin
09 Yorumla
Soran14 güAnlamadım.
- 14 gü
Hayat enerjin diyorum sönmüş biraz yelle kendini böyle devam edersen sadece sorgularsın
Soran14 güGüzelde olgun kızım aslında benden alt kademe kiz taş gibi çocukla ondan düştüm biraz
- 14 gü
Bu nasıl bir düşünce tarzı insanları böyle kategorize ederek hasetlik edemezsin işte senin sorunun tam olarak burada gizli... İçindeki bu haset düşünceleri ve kıskançlık gibi negatif düşünceleri temizle öncelikle ve insanları alt üst diye kategorilere ayırma bunu becerirsen hayatına iyi olan şeyler gelecektir. Taş gibi oğlanda gelir merak etme
Soran14 güAma lise mezunu bir danışman alt tarafı sinirlerim bozuluyor hayalimdeki erkekle her gece şehri altının üstüne getiriyor benim gibi bir kadın onun için yanıp tutusuyorken
- 13 gü
Umutsuz vakasın neyden bahsediyorum en ufak fikrin bile yok 😃
Soran13 güBen gerçekleri söylüyorum neden olduğunu çözemiyorum anlamiyor musun
- 13 gü
Allah yardımcın olsun nedenlerini sana anlattık ama kalbin kararmış senin için kötülük haset dolmuş
Soran13 güHayır alakası bile yok davul bile dengi dengine zoruma gidiyor okumamış bir sekreter parçasıyla aşk yaşamasına benim gibi zevkli kadin varken sen kendine bak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
14 güMillet karısıyla ulusa gidemiyor😂 insanların büyük kısmı yıllarca tatil yapmıyor hatta hiç kendi memleketinden mahallesinden çıkamayan insanlar var tamam hayal kurmak güzel ama gerçeği de göz ardı etmemek lazım ve elindekilerle mutlu olmayı bilmek lazım
04 Yorumla
Soran14 güBen para biriktirdim oğlanın biriyle çıkarım tatile diye ama red verdi ben başka bir kadinlayim dedi
- 14 gü
Beni götür sende 😂 cok uslu söz dinleyen biriyim
Soran14 güBen onu istiyorum
- 14 gü
Tamam
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hisleri yaşaman o kadar doğal ki! 😔 Bazen dışarıdan gördüğümüz hayatlar bize çok parıltılı geliyor ama her hikayenin arka planı farklıdır, bunu unutma. Başarı ve mutluluk herkes için bambaşka anlamlara gelebilir. Önemli olan senin ne istediğini keşfetmen ve kendi değerini bilmen. Kendine iyi gelen şeylere odaklandığında her şeyin daha güzel olacağına eminim. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(36-45)14 güAslında hayallerinizin olmayacak bir yanı yok bence de çok güzel bir düzgün hayalleriniz var. Bazen hayat bizi o kadar acımasız davranıyor ki hiçbir zaman bu hayallerimizi gerçekleştiremeyeceğiz diye düşünebiliyoruz. Ama unutmayalım ki yarınlar olduğu sürece her zaman hayallerimize bir adım yakınız.
018 Yorumla
Soran14 güTeşekkür ederim artık benden geçti
Cevap sahibi14 güYok bence o şekilde düşünmeyin bakın Benim de yaşım 42 hala da umudum Var. Kendi evimdeyim evim deniz kenarında hayattan zevk alıyorum kendim için bir şeyler yapmak beni çok mutlu ediyor. Evet benim de sizin gibi hayallerim var ama o hayalleri ulaşıncaya kadar kendimi içinde bir şeyler yapmayı ihmal etmiyorum
Soran14 güGelin birde İstanbul'da deneyin
Cevap sahibi14 güİstanbul'da hayat zordur bize hak veriyorum Bu açıdan Ben mersin'deyim rahatım Peki siz hiç İstanbul dışında bir yerde yaşamayı düşündünüz mü?
Soran14 güDüşündüm tabi ki erkek arkadaşımla birlikte yaşıyordum Ankara'da ikimizde beraber almanyada yaşama hayalleri kuruyorduk fakat beni bir okulun temizlikçi kızıyla benim yatağımda aldatti o günden beri düşünmüyorum en son yine birine aşık oldum çok sevdim adamı düşündüm ama istemedi ben başka bir kadınlayim olmaz dedi
Cevap sahibi14 güYani hepimizin başından böyle şeyler geçiyor iyi ki de evlenmeden bu şekilde o kişiyi hayatınızda daha çok bağlamadan bunları görmüşsünüz öğrenmişsiniz maalesef insanlar güvenilir değil ve özellikle cinsellik konusunda her türlü aldatmalar yaşanabiliyor. Kişilik şart sanırım yaşananlar yüzünden Siz de artık bazı şeylere küsmüşsünüz
Soran14 güBen onu yine affetmeye hazırdım o kızla evlendi maalesef 2 cocuklari var şimdi çok mutlular ben de küstüm bu sebepten bir tane erkek beni sevmedi hiç olduğum kişi için
Cevap sahibi14 güÖyle düşünmeyelim yine de bakın ben de kendime göre gerçekten çok iyiyim gerçekten çok fazla değer veriyorum Ama benim de karşıma beni anlayacak sevebilecek biri çıkmadı Bu yüzden hayata küsmedim Çünkü Ben iyi biriyim gerçekten değer veren seven biriyim maalesef bu konuda biraz şanssız olduğumu düşünüyorum
Soran14 güYa erkek kardeşimi çağırdım yanıma gel beraber yaşayalım diyorum gelmiyor bütün maaşımı sana vereyim bebeğim diyorum çok özledim seni diyorum sen sıkıcısın diyor
Cevap sahibi14 güNiye öyle diyor ki acaba peki ben size sorayım eğlenceli biri misiniz yoksa kardeşinizin dediği gibi sıkıcı mısınız hadi birazcık öz eleştiri yapın
Soran14 güÇok sakin ve kıskanç bir kadınım
Cevap sahibi14 gü😅 sakinlik iyidir aslında kıskançlık güzeldir de fazlası Sana da zarar verir. Peki mesela ilişki olarak mı kıskanıyorsun yoksa hayatının her anında boğar mı
Cevap sahibi14 güBu var mı olacak en sondaki 😅
Soran14 güHaddimi bilirim ama
Cevap sahibi14 güYa şöyle söyleyeyim aslında mesela ben ilişkide kıskanılmayı severim kıskanılmak güzeldir sevginin ifadesidir Ama bu ilişkime zarar verecekse partilerin bir şekilde uyarmayı tercih ederim
Soran14 güAnladım yok ben severim kıskanmayı kiskanilmayi oyun olarak bile yapabilirim arzuları yüksek bir kadınım
Cevap sahibi14 güNe güzel aslında kıskanılmak güzeldir kıskanmak güzeldir arzuların yüksek olması da çok güzeldir tabii bunları doğru insanla yaşadığınız zaman çok daha farklı olabilir ama hayata hiçbir zaman küsmemek lazım
Cevap sahibi14 güBu arada müsait olduğunuz zaman sizinle dertleşebiliriz sizin için de uygun olursa eğer 🙏 şimdi spora gidiyorum dönünce isterseniz konuşabiliriz
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence hayatın herşeye rağmen iyidir , sadece elindekinin kıymetini bilmiyorsundur. Hayaller ile gerçekler örtüşmeyince insan ister istemez bomboş hissediyor, zamanla olduğun hayattnda zevk almaya başlıyorsun.
03 Yorumla
Soran14 güSevmek sevilmek istiyorum gezmek istiyorum biraz da diyim
Soran14 güTeşekkür ederim çok naziksin
Sevgili yapınca hemen evlilik beklentisi oluşuyor o yüzden f*ckbuddy takılıyorlar kariyer sahipleri
01 Yorumla
Soran14 güÇok mükemmel birisi ama sevgili olmak istemedi benim gibi kariyeri danışman bir kızla cikiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum bundan bende istiyorum 22 yaşındayım ahaha
01 Yorumla
Soran12 güÇok arzuluyorum artık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
13 güBaşaramıyor işte bi yerden bi yer patlak oluyor sadece dışarı kendini iyi pazarlıyor
02 Yorumla
Soran13 güKim.
- 12 gü
Bunu yapanlar
14 güşey diyoruz biz buna psikolojide, "rahat batması"
020 Yorumla
Soran14 güSevmek istiyorum sevilmek istiyorum
- 14 gü
sen mutlu bir muhasebeci görün mü küçük hanım?
Soran14 güVar hayalimdeki erkekle cikiyor yanımdaki danışman arkadaşım
- 14 gü
oo yanlış teşhis, rahat batması değil bu, düpedüz kıskançlık
Soran14 güİstiyorum ne yapayım
- 14 gü
adama bakıp, gözlerini belertip keşke benim olsa dedin mi
Soran14 güDedim içimden
Soran14 güKeşke ayrilsalar da benle evlense evimin erkeği olsa diye beraber böyle Avrupa turu yapsak diye
- 14 gü
yoga filan yap, manevi mistik şeylerle ilgileniver biraz. ki içindeki boşluk yüzünden mutlu çifte nazarın değmesin
Soran14 güBen uçkuruma çok düşkün kadınım ama benim olmayan erkeğe de ağzımın suyunu akıtmam belli ede ede çok mutlular zaten keşke benim olsa diyorum zaten ama sanmıyorum beni gözünün göreceğini
Soran14 güÇok mutlular çünkü yazmaya korkuyorum cocuga gel kahve içelim diye
- 14 gü
görmesin de zaten. bırak mutlu olduğu yerde kalsın. sen ara ara storylerine bakar kederlenirsin.
Soran14 güİçip içip kufur ederim diyorsun ha benden geçti o çocuksu şeyler
- 14 gü
Kıskançlık, kendini mutsuz etme, olmayana yoğunlaşma gibi kadınsı haller de geçse
Soran14 güKıskançlığım yok ama imreniyorum
- 14 gü
Psikoloğun ne diyor buna
Soran14 güYokki
- 14 gü
Ah be,, biz sanal abazanlarla dertleşeceğine bul bir tane
Soran14 güGerek yok
- 14 gü
Pekala
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Odtü mezunu ve sıradan bir muhasebecisin. Hayat sana acımamıs. Mülayim yaşıyorsun... Biraz yırtık olman ve ortamlara girmen lazım. Çevreni geliştir ve genişlet.
Sosyal ve kültürel açıdan.👍🙂027 Yorumla
Soran14 güNasıl yapıyorlar inan anlamıyorum lokum gibi oglanla cikiyor arkadaşım da
Soran14 güKatılıyorum sanırım olgun duruyorum biraz da sakin bir kadınım
Soran14 güSosyal çevrem iş yerinden ibaret bir iki arkadaşım var o kadar
Soran14 güİstanbuldayım Ankara defterini kapadım biraz sakin ve olgun bir kadınım gülerim ama soğuk bir gülüşüm var kendime has cemileye benziyorum kısa saçlı makyaj yapmıyorum pek
Soran13 güKilyos
Soran13 güPazar günü çalışmıştım izinimi pazartesi kullandım
Soran13 güGirdim ben
Soran12 güBilmiyorum iste tas gibi adam sessiz sakindi abazalik sezmedim daha iliskiye de başlamadık sadece arada konuşuyoruz
Soran12 güBakalım taş gibi ama tutacak mı
Soran12 güTaş gibi kasli sert bir erkek mesleğinden ötürü onu yumuşatmak lazım
Soran11 güBilmiyorum yarın bana balık yapacakmış bende salatayı yaparım dedim ne olur bilmiyorum son izin günüm
Soran11 güEvde
Soran9 güYedik evinde
Soran9 güNormal sohbet ettik işte oglum liseyi bitirince yanıma üniversite okumak için yerleşicek dedi kitaplar hakkında biraz konuştuk dudaklarımı öptü bir şey demedim sonra seni evine bırakayım dedi
Hayatına renk katacak kişi sensin oddü işletme bitren kişi plazda yönetici olur ver bu adamlar olzadan cıkar
021 Yorumla
Soran14 güNe..
Soran14 güHayallerimi süsleyen güzel erkekler görüyorum red ediyorlar beni benden daha alt konumda olan arkadaşımla cikiyor birisi
Soran14 güCemile varya öyle bir geçer zaman ki sonbahar melodi var youtube kapak fotosu var çok benziyorum o haline
Soran14 güMakyaj yok kısa saçlı güzel bir kadınım olgunum el ayak tırnaklarıma oje bile yapmıyorum 165 boyundayim
Soran14 güSonbahar öyle bir geçer zaman ki yaz çıkar
Soran12 güHiç ayak tırnaklarım el tırnaklarım yüzüm 0 makyaja sahibim dün normal giyindim ama ilgisini sezdim abaza değildi taş gibiydi ama
Soran12 güBilmiyorum dün çok utandım zaten arkadaşıma bana erkek ayarla dedim polis arkadaşını ayarladı bizi almaya geldi o da
Soran12 güErken evlenmiş 13yas ve 10 yas birde 16
Soran12 güDaha belli bir şey yok hoşuma gitti tabi bugün buluşmak için bahane buldum 5 gibi isim bitiyor falan dedim isim var alamam dedi birde morali bozuktu bende kapayınca yarın alırım seni felan yazdı
Soran12 güBakalım çok yakışıklı taş gibi sert yumusatabilir miyim bakcam
Soran12 güYarın sana balık yapicam dedi bende salatayı yaparım bira getiririm dedim bakalım nasıl gelişecek çok özlemişim bir erkekle vakit geçirmeyi
14 güAynı yaşta sayılırız ODTÜ işletme yerine hukuk yazmıştım. Acaba ne kadar kazanıyorsun diye deli gibi merak ediyorum 😂
011 Yorumla
Soran14 gü90 bin kazanıyorum ama İstanbul gibi bir yerde yaşıyorum kardeşime de bakıyorum gel diyorum hepsini vereyim paramın gelmiyor
- 14 gü
Hmm memnun musun peki
- 14 gü
İstanbul dışında çalışma durumu nasıl
Soran14 güGözüm kesmiyor iş değiştirmeyi
- 14 gü
Neyse daha fazla mali soru sormayayım 😅 işin nasıl yorucu mu
Soran14 güYorucu mali raporlama işleri çok birikiyor bu aralar birde İstanbul trafiği de cabası birde yeni mezun egoist müdürümüz var sagolsun kıl
- 14 gü
Yeni mezun nasıl müdürün oldu aile şirketi mi?
Soran14 güDeğil girişken
- 14 gü
Hmm kötü olmuş eklesene beni
Soran14 güXper 1.
- 14 gü
Ekle sen o zaman
14 güSen kendi kariyerini kurmuşsun neden birine ihtiyaç duyuyorsun birde Amerikadaki kızlardan kıskanayım diyo zenginin derdi bile lüks
06 Yorumla
Soran14 güSevmek sevilmek istiyorum kıskanmak istiyorum
- 14 gü
Güzel bir kız mısın
Soran14 güKendi çapımda
- 14 gü
O zaman senin olan seni bulacaktır bu kadar kariyerli bi insansın burada kendini bilmez insanlarla vakit kaybetme
Soran14 güDertlesiyorum
- 14 gü
Peki hanfendi
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki
024 Yorumla
Soran14 güOk..
Soran14 güBende hırs var biraz ama bana zararı oluyor
Soran14 güEvet ama içimdeki hırs sevgiye dönüşecek bir sevsek biriyle birbirimizi
Soran13 güİst
Soran13 güMuhasebeciyim
- 13 gü
Bende özel sektörde finans birimindeyim. Ve bu zamana kadar etrafımda o kadar çok bir işe yaramayıp hiç bir iş yapmayıp bi yerlere gelen insanlar gördüm ki midem bulandı. Ya yalakalık yapıp bi yerlere geliyolar ya da yüksek yerlerde bir tanıdıkları oluyo. Dışarda selam vermem dediğin insanlar iş yerinde kendini bi halt sanıyo
Soran13 güBir lise mezunu danışman kiz var manken gibi oglanla cikiyor soracaktım oğlana soramadım benim gibi kadin varken o senin dengin mi diye içip içip sarıyorum fotolarini
Soran13 güYok pazar çalıştım yarın izinliyim
Soran13 güKilyos
Soran13 güEvet güzeldi
Soran12 güZor
Soran12 güSor sor bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden sizden sıkılıyor olabilirler?
04 Yorumla
Soran14 güBilsem
Soran12 güOlur
- Aşk İlişkileri konusunda 952 cevap paylaştı.
14 gü32 sanki geç kaldın be ablam
015 Yorumla
Soran14 güBiraz öyle
- 14 gü
Nerde yaşıyorsun abla
Soran14 güIst
- 14 gü
Aa neresinde ablam kdmsoxmsz
Soran14 güBebek
- 14 gü
Besiktastayim bende gel arkadaş olalım ablam ben bulurum sana adam akıllı birini
- 14 gü
Nasıl biri istiyorsun
Soran13 güSadece bana s.. ki kalkacak bir adam lazım ayıp mı konuştum bilmiyorum.
- 13 gü
E gel yanıma soamdowmsk
Soran13 güSen küçüksün balım olmaz
- 13 gü
Hem o olmasın hem bu olmasın sende kararını ver ya 26 yaşında biri de küçük değil yani
Soran13 gü😂😂😂😂
- 13 gü
Yzsana bı sen bna
Soran13 güYa aradığım erkek değilsiniz ama beyefendi
- 13 gü
Peki kardeş
Gizli Üye(18-24)14 gü25 yaşındayım arkadas olabiliriz. istersen
05 Yorumla
Soran14 güHahaha çok komiksin
Cevap sahibi13 güNe alaka kiz ahaha
Soran13 güİyi akşamlar sana
Cevap sahibi13 güAhaha yaştan dolayı yargılandık iyi sanada iyi akşamlar
Soran13 güNetten tanismiyorum
Gizli Üye(30-35)14 güHangi şehirdesin?
08 Yorumla
Soran14 güİst
Cevap sahibi14 güBen de istanbuldayım. Tanışabilir miyiz?
Soran14 gümaalesef yeni red yedim daha bunalım geçiriyorum şu an
Cevap sahibi14 güSohbet muhabbet ederiz ya
Soran14 güTanımıyorum.
Cevap sahibi14 güTanışmış olacağız işte
Soran14 güBen peşinden koşturan gizemli erkekleri seviyorum
Cevap sahibi14 güPeki
14 güSevgilşn oldu mu
013 Yorumla
Soran14 güOldu beni okulun temizlikcisii ile yatağımda aldatti
- 14 gü
Ne diyorsun yaaa
- 14 gü
Neye üzüleyim bilmiyorum🤦♂️🤦♂️ adamın kalitesizliğine mi aldatmasına mı
Soran14 güAfettim onu ama o temizlikçi ile evlendi 2 cocuk yaptı
- 14 gü
Ayy bayılacam şimdi, şok üstüne şok
- 14 gü
Adamın işş neydi
Soran14 güÖğretmen
- 14 gü
Offf kalitesiz adammış, bana yazabilirsin
Soran13 güBuradan
- 13 gü
Takip atıp kast etmiştim
Soran13 güTkp yok ya gerçek profil
- 13 gü
Anlamadım ya
- 13 gü
Neyse
14 güHangi dönem okudun ODTÜ’de
06 Yorumla
Soran14 gü10 sene oldu mezun olalı 7 senedir bulunduğum şirkette çalışıyorum ondan önce 2 sene vardiya muduru olarak çalışmıştım popeyes da 1 sene bir bankada stajyer olarak çalışmıştım ama kadro vermemislerdi
- 14 gü
Anladım ankaradamı yaşıyorsun
Soran14 güBen İstanbul
- 14 gü
Hmm anladım yatılı okudum burada o zaman
Soran14 güerkek arkadaşımla yaşıyordum okuyorken
- 14 gü
Ulaşsana bana burdan
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
14 güşu an düşüncen nedir
012 Yorumla
Soran14 güBu.
- 14 gü
Benim de yaş 35 geçti kariyer var iş var , düzen var , iyi gelir var ama sevgilim de yok aday da yok , bilmiyorum biz çalışmaya odaklı insanlarız demek ki, ne diyim
Soran14 güBenim sevgilim vardı okurken beni temizlikçi bir kadına tercih etti aldatti benim yatağımda onunla
- 14 gü
Geçmiş olsun büyük ahlaksızlık yapmış. umarım böyle pis insanlar bir daha size denk gelmez
Soran14 güBenden geçti artık zaten
- 14 gü
Niye ki, senden ne geçmiş olabilir
Soran14 güSevgili işleri
- 14 gü
Bence geçmemiştir, çok üzülmüşsün o duyguların hasar almıştır ama tekrar yeşerecektir
Soran14 güYeni red yedim
- 14 gü
Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran14 güÇok teşekkür ederim
- 14 gü
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)14 güevlen abla
16 Yorumla
Soran14 güAhh öyle bir erkek bulsam saçımı süpürge ederim onun için daha yeni hayran olduğum adamdan red yedim
Cevap sahibi13 güüzgünüm
Soran13 güEyvallah canım
Cevap sahibi13 gükendine iyi bak canım
Soran13 güSağol
Cevap sahibi13 güSende saol
Gizli Üye(30-35)14 güDoğuştan şanslılar
039 Yorumla
Soran14 güBilemiyorum hiç hüsrana uğruyorum benden daha alt kademede kiz taş gibi oglanla
Cevap sahibi14 güHım. Bukma sonra taş gibi denk gelirse
Soran14 güBana mı ieske
Cevap sahibi14 güHım.
Merak ettiğim şeyler var.
Soran14 güTamam
Cevap sahibi14 güTamam :)
Cevap sahibi14 güEn büyük hayalin nedir?
Soran14 güAşık olduğum erkekle tatil yapmak ve almanyaya gitmek
Cevap sahibi14 güBalayı için deniz mi orman mı?
Soran13 güDeniz kum sıcak
Soran13 güDeniz suyuna ayaklarımız degerken balık ve kırmızı bir şarap içmek
Cevap sahibi13 güIlık bşr meltem esintisi.
Saçlarına bir kırmızı gül takması...
Cevap sahibi13 güSahilde koşmak yoruluncaya dek...
Cevap sahibi13 güYorulunca yatmak kumsala, ayaklarımız suda.
Dalga geldikçe diz kapaklarımıza kadar ıslanmak...
Cevap sahibi13 güGökyüzünü seyretmek soluk soluğa ve el ele
Soran13 güHahahaha
Soran13 güBana uzak
Cevap sahibi13 güSlow müzik, loş ışık, kokulu mumlar, yerde gül yapraklarıyla dolu balayı odası?
Soran13 güİnşallah
Cevap sahibi13 güNasıl bir kıyafet tercih edersin dans için?
Soran13 güOnu erkek arkadaşıma sorarım artık canı ne ister
Cevap sahibi13 güHım mini bir elbise...
Soran13 güBilemem
Cevap sahibi13 güBalayı alışverişi birlikte mi olmalı erkeğe sürpriz mi olmalı?
Soran13 güBirlikte ama bunlar uzak hayaller şu an bana
Cevap sahibi13 güBir kadın olarak merak ettim düşüncelerini
Cevap sahibi13 güErkeğin zevkine önem vermen çok hoş.
Cevap sahibi13 güSen gibi düşünceli olsun kadın, erkek yaşar :)
Soran13 güSağol
Cevap sahibi13 güRica...
Cevap sahibi13 güDaha çok sorum var ama
Soran13 güBuradan sor
Cevap sahibi13 güKadınlarda etkilenme belirtileri nelerdir, fiziksel olarak neler olur kadında
Soran13 güBu soruya çalışmadım
Cevap sahibi13 gü:)
Sormuyorum peki
Soran13 güÇalıştığım yerlerden çıkar mı hocam
Cevap sahibi13 güUmarım ama çıkınca tembel olma. Çalışmadığın çok şey var. Bence kendini keşfet...
Soran13 gütamam hocam
Cevap sahibi12 güRica ederim
14 güİşsiz misin
01 Yorumla
Soran14 güNo..
Dertleselim mi
01 Yorumla
Soran14 güBuradan yaz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri