- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayÇok güzel hayaller bunlar ve dilerim bir gün gerçekleşir. İnsan beyhude bir çaba içinde olduğunu anlıyor bir süre sonra. Çünkü günü kurtarmaktan öte gidemiyoruz. Dönüp baktığımızda elimizde hiçbir şey biriktirememişiz. Ne kalbimizi ısıtan anılarımız var ne de mutlu hikayelerimiz. Hayatın anlamsız koşuşturmacası içinde sadece hayatta kalmaya çalışan makineleşmiş varlıklara dönüşmeye doğru gidiyoruz. Ancak içimizdeki umut yeşermekten vazgeçmiyor yine de. Siz de inancınızı ve ümidinizi yitirmeyin.
09 Yorumla
Soran2 ayHep bir umut yeşeriyor içime ama hüsrana uğruyorum sonra makyaj bile yapmıyorum güzel bir kadınım ama benden daha alt çalışan arkadaşım hayalimdeki erkekle beraber
- 2 ay
Ne deseniz haklısınız. Emek verdiniz, inandınız, sevdiniz, güvendiniz ve en önemlisi gelecek kurmak istediniz o kişi ile. Ama insanlar öyle işte. Bir çırpıda sizin tüm hayallerinizi yırtıp atabiliyorlar. İyi niyetinizi o kadar kolay suistimal ediyorlar ki insan hiç mi kıymetim yoktu, hiç mi sevilmedim diye şüpheye düşüyor. Yüzünüzde tebessüm olsun her daim. Dilerim her şey gönlünüzce olur.
Soran2 ayBenden alt kademe birisi birde ne eksiğim var
- 2 ay
Bir eksiğiniz olduğunu düşünmüyorum. Çok daha kıymetli bir insansınız. Onların ki tamamen karaktersizlik.
Soran2 ayTeşekkür ederim diyorum olgun bir kadınım ondan mı acaba cemileye çok benziyorum öyle bir geçer zaman ki deki makyaj hiç yapmıyorum güzel kızım da
- 2 ay
Gördüm evet. Olgun kadın olmayı olumsuz olarak düşünmeyin bence. Yaş almak bazı kadınları çok daha fazla güzel kılar. Bu dizi karakteri gibi iseniz sizin de öyle olduğunuzu düşünüyorum. Sorun, kıymetinizin bilinmemesi. Ama görünüşe göre değil, gerçekten içinden geldiği gibi sevmekten bahsediyorum. Öyle olsaydı gelip geçici zevkler peşinden koşmazdı diye ümit ediyorum.
Soran2 ayÖyleyim öyleyim ondan düşünüyorum
- 2 ay
Boş verin desem de yine düşüneceksiniz muhtemelen ama keşke bir çözümü olsa. Yapılanın mantığını anlamak zor gerçekten.
Soran2 ayEvet haklısınız
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayırlısı de
Elindekilere şükret asıl huzur orada
Sağlıklısı işin gücün var mutlusun boş ver
Hayatına girende olur çıkanda emin ol para ya da güç bişe getirmiyor ne yaparsan yap hiç bir şekilde sağlığın yerini tutmuyor
Sınanıyoruz
Emin ol huzuru bul gerisi yalan sıkma canını boş yere013 Yorumla
Soran2 ayHaklısın da bir de şöyle güzel bir oğlan olsa
Soran2 ayÇok arzuluyorum
Soran2 ayOldu benim erkek arkadaşım yatağımda temizlikçi bir kadınla aldatti beni sevisiyorduk onla önceden sonra bir erkeği arzuluyorum şimdi harika biri ama istemiyor beni
Soran2 ayArkadaşız zaten ne diyim daha
Soran2 ayşu an biraz cektim kendimi zaten uçkuruma düşkün de olsam bir kadınlık gururum var.
Soran2 ayNasıl
Soran2 aySoruna göre ayrıntı verebilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayÇok düşük bir frekansın var senin şu sorudan bile geçiyor insana biraz kendini yükselt insanın ruhunu emersin sen :)) hayattan bir şey isteyeceksen önce frekansını yükseltmelisin yoksa asla çekmezsin ağzından çıkan her sözün hükmü var kötüyü çok çağırıyorsun farkında değilsin
09 Yorumla
Soran2 ayAnlamadım.
- 2 ay
Hayat enerjin diyorum sönmüş biraz yelle kendini böyle devam edersen sadece sorgularsın
Soran2 ayGüzelde olgun kızım aslında benden alt kademe kiz taş gibi çocukla ondan düştüm biraz
- 2 ay
Bu nasıl bir düşünce tarzı insanları böyle kategorize ederek hasetlik edemezsin işte senin sorunun tam olarak burada gizli... İçindeki bu haset düşünceleri ve kıskançlık gibi negatif düşünceleri temizle öncelikle ve insanları alt üst diye kategorilere ayırma bunu becerirsen hayatına iyi olan şeyler gelecektir. Taş gibi oğlanda gelir merak etme
Soran2 ayAma lise mezunu bir danışman alt tarafı sinirlerim bozuluyor hayalimdeki erkekle her gece şehri altının üstüne getiriyor benim gibi bir kadın onun için yanıp tutusuyorken
- 2 ay
Umutsuz vakasın neyden bahsediyorum en ufak fikrin bile yok 😃
Soran2 ayBen gerçekleri söylüyorum neden olduğunu çözemiyorum anlamiyor musun
- 2 ay
Allah yardımcın olsun nedenlerini sana anlattık ama kalbin kararmış senin için kötülük haset dolmuş
Soran2 ayHayır alakası bile yok davul bile dengi dengine zoruma gidiyor okumamış bir sekreter parçasıyla aşk yaşamasına benim gibi zevkli kadin varken sen kendine bak
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayMillet karısıyla ulusa gidemiyor😂 insanların büyük kısmı yıllarca tatil yapmıyor hatta hiç kendi memleketinden mahallesinden çıkamayan insanlar var tamam hayal kurmak güzel ama gerçeği de göz ardı etmemek lazım ve elindekilerle mutlu olmayı bilmek lazım
04 Yorumla
Soran2 ayBen para biriktirdim oğlanın biriyle çıkarım tatile diye ama red verdi ben başka bir kadinlayim dedi
- 2 ay
Beni götür sende 😂 cok uslu söz dinleyen biriyim
Soran2 ayBen onu istiyorum
- 2 ay
Tamam
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hisleri yaşaman o kadar doğal ki! 😔 Bazen dışarıdan gördüğümüz hayatlar bize çok parıltılı geliyor ama her hikayenin arka planı farklıdır, bunu unutma. Başarı ve mutluluk herkes için bambaşka anlamlara gelebilir. Önemli olan senin ne istediğini keşfetmen ve kendi değerini bilmen. Kendine iyi gelen şeylere odaklandığında her şeyin daha güzel olacağına eminim. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(36-45)2 ayAslında hayallerinizin olmayacak bir yanı yok bence de çok güzel bir düzgün hayalleriniz var. Bazen hayat bizi o kadar acımasız davranıyor ki hiçbir zaman bu hayallerimizi gerçekleştiremeyeceğiz diye düşünebiliyoruz. Ama unutmayalım ki yarınlar olduğu sürece her zaman hayallerimize bir adım yakınız.
018 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim artık benden geçti
Cevap sahibi2 ayYok bence o şekilde düşünmeyin bakın Benim de yaşım 42 hala da umudum Var. Kendi evimdeyim evim deniz kenarında hayattan zevk alıyorum kendim için bir şeyler yapmak beni çok mutlu ediyor. Evet benim de sizin gibi hayallerim var ama o hayalleri ulaşıncaya kadar kendimi içinde bir şeyler yapmayı ihmal etmiyorum
Soran2 ayGelin birde İstanbul'da deneyin
Cevap sahibi2 ayİstanbul'da hayat zordur bize hak veriyorum Bu açıdan Ben mersin'deyim rahatım Peki siz hiç İstanbul dışında bir yerde yaşamayı düşündünüz mü?
Soran2 ayDüşündüm tabi ki erkek arkadaşımla birlikte yaşıyordum Ankara'da ikimizde beraber almanyada yaşama hayalleri kuruyorduk fakat beni bir okulun temizlikçi kızıyla benim yatağımda aldatti o günden beri düşünmüyorum en son yine birine aşık oldum çok sevdim adamı düşündüm ama istemedi ben başka bir kadınlayim olmaz dedi
Cevap sahibi2 ayYani hepimizin başından böyle şeyler geçiyor iyi ki de evlenmeden bu şekilde o kişiyi hayatınızda daha çok bağlamadan bunları görmüşsünüz öğrenmişsiniz maalesef insanlar güvenilir değil ve özellikle cinsellik konusunda her türlü aldatmalar yaşanabiliyor. Kişilik şart sanırım yaşananlar yüzünden Siz de artık bazı şeylere küsmüşsünüz
Soran2 ayBen onu yine affetmeye hazırdım o kızla evlendi maalesef 2 cocuklari var şimdi çok mutlular ben de küstüm bu sebepten bir tane erkek beni sevmedi hiç olduğum kişi için
Cevap sahibi2 ayÖyle düşünmeyelim yine de bakın ben de kendime göre gerçekten çok iyiyim gerçekten çok fazla değer veriyorum Ama benim de karşıma beni anlayacak sevebilecek biri çıkmadı Bu yüzden hayata küsmedim Çünkü Ben iyi biriyim gerçekten değer veren seven biriyim maalesef bu konuda biraz şanssız olduğumu düşünüyorum
Soran2 ayYa erkek kardeşimi çağırdım yanıma gel beraber yaşayalım diyorum gelmiyor bütün maaşımı sana vereyim bebeğim diyorum çok özledim seni diyorum sen sıkıcısın diyor
Cevap sahibi2 ayNiye öyle diyor ki acaba peki ben size sorayım eğlenceli biri misiniz yoksa kardeşinizin dediği gibi sıkıcı mısınız hadi birazcık öz eleştiri yapın
Soran2 ayÇok sakin ve kıskanç bir kadınım
Cevap sahibi2 ay😅 sakinlik iyidir aslında kıskançlık güzeldir de fazlası Sana da zarar verir. Peki mesela ilişki olarak mı kıskanıyorsun yoksa hayatının her anında boğar mı
Cevap sahibi2 ayBu var mı olacak en sondaki 😅
Soran2 ayHaddimi bilirim ama
Cevap sahibi2 ayYa şöyle söyleyeyim aslında mesela ben ilişkide kıskanılmayı severim kıskanılmak güzeldir sevginin ifadesidir Ama bu ilişkime zarar verecekse partilerin bir şekilde uyarmayı tercih ederim
Soran2 ayAnladım yok ben severim kıskanmayı kiskanilmayi oyun olarak bile yapabilirim arzuları yüksek bir kadınım
Cevap sahibi2 ayNe güzel aslında kıskanılmak güzeldir kıskanmak güzeldir arzuların yüksek olması da çok güzeldir tabii bunları doğru insanla yaşadığınız zaman çok daha farklı olabilir ama hayata hiçbir zaman küsmemek lazım
Cevap sahibi2 ayBu arada müsait olduğunuz zaman sizinle dertleşebiliriz sizin için de uygun olursa eğer 🙏 şimdi spora gidiyorum dönünce isterseniz konuşabiliriz
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence hayatın herşeye rağmen iyidir , sadece elindekinin kıymetini bilmiyorsundur. Hayaller ile gerçekler örtüşmeyince insan ister istemez bomboş hissediyor, zamanla olduğun hayattnda zevk almaya başlıyorsun.
03 Yorumla
Soran2 aySevmek sevilmek istiyorum gezmek istiyorum biraz da diyim
Soran2 ayTeşekkür ederim çok naziksin
Sevgili yapınca hemen evlilik beklentisi oluşuyor o yüzden f*ckbuddy takılıyorlar kariyer sahipleri
01 Yorumla
Soran2 ayÇok mükemmel birisi ama sevgili olmak istemedi benim gibi kariyeri danışman bir kızla cikiyor
Hayatına renk katacak kişi sensin oddü işletme bitren kişi plazda yönetici olur ver bu adamlar olzadan cıkar
021 Yorumla
Soran2 ayNe..
Soran2 ayHayallerimi süsleyen güzel erkekler görüyorum red ediyorlar beni benden daha alt konumda olan arkadaşımla cikiyor birisi
Soran2 ayCemile varya öyle bir geçer zaman ki sonbahar melodi var youtube kapak fotosu var çok benziyorum o haline
Soran2 ayMakyaj yok kısa saçlı güzel bir kadınım olgunum el ayak tırnaklarıma oje bile yapmıyorum 165 boyundayim
Soran2 aySonbahar öyle bir geçer zaman ki yaz çıkar
Soran2 ayHiç ayak tırnaklarım el tırnaklarım yüzüm 0 makyaja sahibim dün normal giyindim ama ilgisini sezdim abaza değildi taş gibiydi ama
Soran2 ayBilmiyorum dün çok utandım zaten arkadaşıma bana erkek ayarla dedim polis arkadaşını ayarladı bizi almaya geldi o da
Soran2 ayErken evlenmiş 13yas ve 10 yas birde 16
Soran2 ayDaha belli bir şey yok hoşuma gitti tabi bugün buluşmak için bahane buldum 5 gibi isim bitiyor falan dedim isim var alamam dedi birde morali bozuktu bende kapayınca yarın alırım seni felan yazdı
Soran2 ayBakalım çok yakışıklı taş gibi sert yumusatabilir miyim bakcam
Soran2 ayYarın sana balık yapicam dedi bende salatayı yaparım bira getiririm dedim bakalım nasıl gelişecek çok özlemişim bir erkekle vakit geçirmeyi
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmiyorum bundan bende istiyorum 22 yaşındayım ahaha
01 Yorumla
Soran2 ayÇok arzuluyorum artık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayBaşaramıyor işte bi yerden bi yer patlak oluyor sadece dışarı kendini iyi pazarlıyor
02 Yorumla
Soran2 ayKim.
- 2 ay
Bunu yapanlar
2 ayşey diyoruz biz buna psikolojide, "rahat batması"
020 Yorumla
Soran2 aySevmek istiyorum sevilmek istiyorum
- 2 ay
sen mutlu bir muhasebeci görün mü küçük hanım?
Soran2 ayVar hayalimdeki erkekle cikiyor yanımdaki danışman arkadaşım
- 2 ay
oo yanlış teşhis, rahat batması değil bu, düpedüz kıskançlık
Soran2 ayİstiyorum ne yapayım
- 2 ay
adama bakıp, gözlerini belertip keşke benim olsa dedin mi
Soran2 ayDedim içimden
Soran2 ayKeşke ayrilsalar da benle evlense evimin erkeği olsa diye beraber böyle Avrupa turu yapsak diye
- 2 ay
yoga filan yap, manevi mistik şeylerle ilgileniver biraz. ki içindeki boşluk yüzünden mutlu çifte nazarın değmesin
Soran2 ayBen uçkuruma çok düşkün kadınım ama benim olmayan erkeğe de ağzımın suyunu akıtmam belli ede ede çok mutlular zaten keşke benim olsa diyorum zaten ama sanmıyorum beni gözünün göreceğini
Soran2 ayÇok mutlular çünkü yazmaya korkuyorum cocuga gel kahve içelim diye
- 2 ay
görmesin de zaten. bırak mutlu olduğu yerde kalsın. sen ara ara storylerine bakar kederlenirsin.
Soran2 ayİçip içip kufur ederim diyorsun ha benden geçti o çocuksu şeyler
- 2 ay
Kıskançlık, kendini mutsuz etme, olmayana yoğunlaşma gibi kadınsı haller de geçse
Soran2 ayKıskançlığım yok ama imreniyorum
- 2 ay
Psikoloğun ne diyor buna
Soran2 ayYokki
- 2 ay
Ah be,, biz sanal abazanlarla dertleşeceğine bul bir tane
Soran2 ayGerek yok
- 2 ay
Pekala
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Odtü mezunu ve sıradan bir muhasebecisin. Hayat sana acımamıs. Mülayim yaşıyorsun... Biraz yırtık olman ve ortamlara girmen lazım. Çevreni geliştir ve genişlet.
Sosyal ve kültürel açıdan.👍🙂031 Yorumla
Soran2 ayNasıl yapıyorlar inan anlamıyorum lokum gibi oglanla cikiyor arkadaşım da
Soran2 ayKatılıyorum sanırım olgun duruyorum biraz da sakin bir kadınım
Soran2 aySosyal çevrem iş yerinden ibaret bir iki arkadaşım var o kadar
Soran2 ayİstanbuldayım Ankara defterini kapadım biraz sakin ve olgun bir kadınım gülerim ama soğuk bir gülüşüm var kendime has cemileye benziyorum kısa saçlı makyaj yapmıyorum pek
Soran2 ayKilyos
Soran2 ayPazar günü çalışmıştım izinimi pazartesi kullandım
Soran2 ayGirdim ben
Soran2 ayBilmiyorum iste tas gibi adam sessiz sakindi abazalik sezmedim daha iliskiye de başlamadık sadece arada konuşuyoruz
Soran2 ayBakalım taş gibi ama tutacak mı
Soran2 ayTaş gibi kasli sert bir erkek mesleğinden ötürü onu yumuşatmak lazım
Soran2 ayBilmiyorum yarın bana balık yapacakmış bende salatayı yaparım dedim ne olur bilmiyorum son izin günüm
Soran2 ayEvde
Soran2 ayYedik evinde
Soran2 ayNormal sohbet ettik işte oglum liseyi bitirince yanıma üniversite okumak için yerleşicek dedi kitaplar hakkında biraz konuştuk dudaklarımı öptü bir şey demedim sonra seni evine bırakayım dedi
Soran1 ayPolisle birlikteyiz zaten
Soran1 ayBana vakit ayıramıyor o anlamda dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
2 ayAynı yaşta sayılırız ODTÜ işletme yerine hukuk yazmıştım. Acaba ne kadar kazanıyorsun diye deli gibi merak ediyorum 😂
011 Yorumla
Soran2 ay90 bin kazanıyorum ama İstanbul gibi bir yerde yaşıyorum kardeşime de bakıyorum gel diyorum hepsini vereyim paramın gelmiyor
- 2 ay
Hmm memnun musun peki
- 2 ay
İstanbul dışında çalışma durumu nasıl
Soran2 ayGözüm kesmiyor iş değiştirmeyi
- 2 ay
Neyse daha fazla mali soru sormayayım 😅 işin nasıl yorucu mu
Soran2 ayYorucu mali raporlama işleri çok birikiyor bu aralar birde İstanbul trafiği de cabası birde yeni mezun egoist müdürümüz var sagolsun kıl
- 2 ay
Yeni mezun nasıl müdürün oldu aile şirketi mi?
Soran2 ayDeğil girişken
- 2 ay
Hmm kötü olmuş eklesene beni
Soran2 ayXper 1.
- 2 ay
Ekle sen o zaman
2 aySen kendi kariyerini kurmuşsun neden birine ihtiyaç duyuyorsun birde Amerikadaki kızlardan kıskanayım diyo zenginin derdi bile lüks
06 Yorumla
Soran2 aySevmek sevilmek istiyorum kıskanmak istiyorum
- 2 ay
Güzel bir kız mısın
Soran2 ayKendi çapımda
- 2 ay
O zaman senin olan seni bulacaktır bu kadar kariyerli bi insansın burada kendini bilmez insanlarla vakit kaybetme
Soran2 ayDertlesiyorum
- 2 ay
Peki hanfendi
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki
037 Yorumla
Soran2 ayOk..
Soran2 ayBende hırs var biraz ama bana zararı oluyor
Soran2 ayEvet ama içimdeki hırs sevgiye dönüşecek bir sevsek biriyle birbirimizi
Soran2 ayİst
Soran2 ayMuhasebeciyim
- 2 ay
Bende özel sektörde finans birimindeyim. Ve bu zamana kadar etrafımda o kadar çok bir işe yaramayıp hiç bir iş yapmayıp bi yerlere gelen insanlar gördüm ki midem bulandı. Ya yalakalık yapıp bi yerlere geliyolar ya da yüksek yerlerde bir tanıdıkları oluyo. Dışarda selam vermem dediğin insanlar iş yerinde kendini bi halt sanıyo
Soran2 ayBir lise mezunu danışman kiz var manken gibi oglanla cikiyor soracaktım oğlana soramadım benim gibi kadin varken o senin dengin mi diye içip içip sarıyorum fotolarini
Soran2 ayYok pazar çalıştım yarın izinliyim
Soran2 ayKilyos
Soran2 ayEvet güzeldi
Soran2 ayZor
Soran2 aySor sor bakalım
Soran1 ayEvet biraz
Soran1 ayNe.
Soran1 aySöyle bir şey olmaz
Soran1 ayOkey
Soran1 ayÖzelden söyle
Soran1 ayTamam
Soran1 ayTamam..
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden sizden sıkılıyor olabilirler?
04 Yorumla
Soran2 ayBilsem
Soran2 ayOlur
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ay32 sanki geç kaldın be ablam
015 Yorumla
Soran2 ayBiraz öyle
- 2 ay
Nerde yaşıyorsun abla
Soran2 ayIst
- 2 ay
Aa neresinde ablam kdmsoxmsz
Soran2 ayBebek
- 2 ay
Besiktastayim bende gel arkadaş olalım ablam ben bulurum sana adam akıllı birini
- 2 ay
Nasıl biri istiyorsun
Soran2 aySadece bana s.. ki kalkacak bir adam lazım ayıp mı konuştum bilmiyorum.
- 2 ay
E gel yanıma soamdowmsk
Soran2 aySen küçüksün balım olmaz
- 2 ay
Hem o olmasın hem bu olmasın sende kararını ver ya 26 yaşında biri de küçük değil yani
Soran2 ay😂😂😂😂
- 2 ay
Yzsana bı sen bna
Soran2 ayYa aradığım erkek değilsiniz ama beyefendi
- 2 ay
Peki kardeş
Gizli Üye(25-29)2 ay25 yaşındayım arkadas olabiliriz. istersen
05 Yorumla
Soran2 ayHahaha çok komiksin
Cevap sahibi2 ayNe alaka kiz ahaha
Soran2 ayİyi akşamlar sana
Cevap sahibi2 ayAhaha yaştan dolayı yargılandık iyi sanada iyi akşamlar
Soran2 ayNetten tanismiyorum
Gizli Üye(30-35)2 ayHangi şehirdesin?
08 Yorumla
Soran2 ayİst
Cevap sahibi2 ayBen de istanbuldayım. Tanışabilir miyiz?
Soran2 aymaalesef yeni red yedim daha bunalım geçiriyorum şu an
Cevap sahibi2 aySohbet muhabbet ederiz ya
Soran2 ayTanımıyorum.
Cevap sahibi2 ayTanışmış olacağız işte
Soran2 ayBen peşinden koşturan gizemli erkekleri seviyorum
Cevap sahibi2 ayPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
2 aySevgilşn oldu mu
013 Yorumla
Soran2 ayOldu beni okulun temizlikcisii ile yatağımda aldatti
- 2 ay
Ne diyorsun yaaa
- 2 ay
Neye üzüleyim bilmiyorum🤦♂️🤦♂️ adamın kalitesizliğine mi aldatmasına mı
Soran2 ayAfettim onu ama o temizlikçi ile evlendi 2 cocuk yaptı
- 2 ay
Ayy bayılacam şimdi, şok üstüne şok
- 2 ay
Adamın işş neydi
Soran2 ayÖğretmen
- 2 ay
Offf kalitesiz adammış, bana yazabilirsin
Soran2 ayBuradan
- 2 ay
Takip atıp kast etmiştim
Soran2 ayTkp yok ya gerçek profil
- 2 ay
Anlamadım ya
- 2 ay
Neyse
2 ayHangi dönem okudun ODTÜ’de
06 Yorumla
Soran2 ay10 sene oldu mezun olalı 7 senedir bulunduğum şirkette çalışıyorum ondan önce 2 sene vardiya muduru olarak çalışmıştım popeyes da 1 sene bir bankada stajyer olarak çalışmıştım ama kadro vermemislerdi
- 2 ay
Anladım ankaradamı yaşıyorsun
Soran2 ayBen İstanbul
- 2 ay
Hmm anladım yatılı okudum burada o zaman
Soran2 ayerkek arkadaşımla yaşıyordum okuyorken
- 2 ay
Ulaşsana bana burdan
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
2 ayşu an düşüncen nedir
012 Yorumla
Soran2 ayBu.
- 2 ay
Benim de yaş 35 geçti kariyer var iş var , düzen var , iyi gelir var ama sevgilim de yok aday da yok , bilmiyorum biz çalışmaya odaklı insanlarız demek ki, ne diyim
Soran2 ayBenim sevgilim vardı okurken beni temizlikçi bir kadına tercih etti aldatti benim yatağımda onunla
- 2 ay
Geçmiş olsun büyük ahlaksızlık yapmış. umarım böyle pis insanlar bir daha size denk gelmez
Soran2 ayBenden geçti artık zaten
- 2 ay
Niye ki, senden ne geçmiş olabilir
Soran2 aySevgili işleri
- 2 ay
Bence geçmemiştir, çok üzülmüşsün o duyguların hasar almıştır ama tekrar yeşerecektir
Soran2 ayYeni red yedim
- 2 ay
Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran2 ayÇok teşekkür ederim
- 2 ay
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)2 ayevlen abla
16 Yorumla
Soran2 ayAhh öyle bir erkek bulsam saçımı süpürge ederim onun için daha yeni hayran olduğum adamdan red yedim
Cevap sahibi2 ayüzgünüm
Soran2 ayEyvallah canım
Cevap sahibi2 aykendine iyi bak canım
Soran2 aySağol
Cevap sahibi2 aySende saol
Gizli Üye(30-35)2 ayDoğuştan şanslılar
039 Yorumla
Soran2 ayBilemiyorum hiç hüsrana uğruyorum benden daha alt kademede kiz taş gibi oglanla
Cevap sahibi2 ayHım. Bukma sonra taş gibi denk gelirse
Soran2 ayBana mı ieske
Cevap sahibi2 ayHım.
Merak ettiğim şeyler var.
Soran2 ayTamam
Cevap sahibi2 ayTamam :)
Cevap sahibi2 ayEn büyük hayalin nedir?
Soran2 ayAşık olduğum erkekle tatil yapmak ve almanyaya gitmek
Cevap sahibi2 ayBalayı için deniz mi orman mı?
Soran2 ayDeniz kum sıcak
Soran2 ayDeniz suyuna ayaklarımız degerken balık ve kırmızı bir şarap içmek
Cevap sahibi2 ayIlık bşr meltem esintisi.
Saçlarına bir kırmızı gül takması...
Cevap sahibi2 aySahilde koşmak yoruluncaya dek...
Cevap sahibi2 ayYorulunca yatmak kumsala, ayaklarımız suda.
Dalga geldikçe diz kapaklarımıza kadar ıslanmak...
Cevap sahibi2 ayGökyüzünü seyretmek soluk soluğa ve el ele
Soran2 ayHahahaha
Soran2 ayBana uzak
Cevap sahibi2 aySlow müzik, loş ışık, kokulu mumlar, yerde gül yapraklarıyla dolu balayı odası?
Soran2 ayİnşallah
Cevap sahibi2 ayNasıl bir kıyafet tercih edersin dans için?
Soran2 ayOnu erkek arkadaşıma sorarım artık canı ne ister
Cevap sahibi2 ayHım mini bir elbise...
Soran2 ayBilemem
Cevap sahibi2 ayBalayı alışverişi birlikte mi olmalı erkeğe sürpriz mi olmalı?
Soran2 ayBirlikte ama bunlar uzak hayaller şu an bana
Cevap sahibi2 ayBir kadın olarak merak ettim düşüncelerini
Cevap sahibi2 ayErkeğin zevkine önem vermen çok hoş.
Cevap sahibi2 aySen gibi düşünceli olsun kadın, erkek yaşar :)
Soran2 aySağol
Cevap sahibi2 ayRica...
Cevap sahibi2 ayDaha çok sorum var ama
Soran2 ayBuradan sor
Cevap sahibi2 ayKadınlarda etkilenme belirtileri nelerdir, fiziksel olarak neler olur kadında
Soran2 ayBu soruya çalışmadım
Cevap sahibi2 ay:)
Sormuyorum peki
Soran2 ayÇalıştığım yerlerden çıkar mı hocam
Cevap sahibi2 ayUmarım ama çıkınca tembel olma. Çalışmadığın çok şey var. Bence kendini keşfet...
Soran2 aytamam hocam
Cevap sahibi2 ayRica ederim
2 ayİşsiz misin
01 Yorumla
Soran2 ayNo..
Dertleselim mi
01 Yorumla
Soran2 ayBuradan yaz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri