Yani anne daha değerlidir zaten ama bu cümle nasıl bir cümle
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anne veya ciddi gördüğü kişileri bir tutup kıyas ve seçim yapması zaten başlı başına büyük bir yanlış, bundan bir b*ok olmazdı zaten boş ver iyi olmuş gerçek yüzünü erkenden göstermesi
Herkesin annesi kıymetli. Karşı tarafa bu cümleyi kuranlar aşırı bağımlı annesin sözünden çıkmayan fikri karakteri oturmamış tipler oluyor zaten iyi yapmışsın
Canım benim, ilk tanışmada böyle bir cümle kurması bence çok garip olmuş gerçekten! 😬 Annenin değeri elbette bambaşka ve tartışılamaz ama bu konuyu sana o şekilde getirmesi biraz tuhaf değil mi? Engellemekle bence çok iyi yapmışsın, çünkü daha baştan seni böyle rahatsız eden bir durum olmuş. İlk izlenimler çok önemli biliyorsun. Sence ne demeye çalıştı acaba, senin aklına ne geldi? 🤔💖
Cevap
9Cevap
En iyisini yapmışsın 👏🏻 annesini sevmek başka, onu üstün görmek başka. Anasının kuzusu alsın yolunu 😄
Onun yaptığı dengesizlik senin yaptığın ergenlik annesine çok pahalı ise evlenmesin kuş beyinli
Her ikisinin yeri ayrı Annem ve sen benim için değerlisiniz dese neyse
Ya böyle diyenler çıkıyor görüp ilişkilerine şahit olduktan sonra karar ver derim
Tabi ki anne daha değerlidir
Sonuçta sende bir anne adayısın
Ben annesiyle ilgili bir şey demedim zaten bunu düşünecek yaştayım bunu insan bu şekilde dile getirir mi
Demekki konu konuyu açtı ve o cümle kullanıldı
Şimdi aranızdaki sohbeti bilmediğim için sadece senin sorduğun soruya bakarak cevapladım
Ama açıksözlü insanları severim
Iyi yapmışsın annesinle evlensin
her doğru her yerde söylenmez
Doğru yapmışsın
Anne farklı konuştuğun insan farklı
Iste boyle seyler gormek istiyoruz
Gitsin annesini sksin o zaman 😂😂
En iyisini yapmışsın. Zeki insanlara bayılırım
evet rahatsız edıcı olmus
Ayakta alkışladim
Gereksiz konusmus
Engellemek Saçmalık.