Akrabayla tartisma yasadinizmi?

Teyzemle dahaa yeni tartistim. Annem bir yandan saygisizlik etme diyo cevap vererek. Ama hayir yani ustume geliyo habire. Benn lafin altinda kalamiyorum cevap veriyorum. Hatta sesimi bile yukseltiyorum sinirden. Dayandim dayandim en sonunda patladim. Nefret ediyorum su kadindan ya. Kiskanc meyymenet. Simdi gider tum akrabalari arar adimi cikartir, saygisizlik etmedimkki sadece kendimi savundum. Almanyaya geldigime pisman oldum ya. Yarin hollandaya geri donus. Cok sukur... Sizde yasadinizmi boyle teyzenizle buyuk tartisma? Anneleriniz genelde ne yapar o durumda? Ben baya azarlandim😒
Güncellemeler
+1 yıl
Sevmiyorum su kadini ya. Birdaha kesinlikle gelmem buraya. Ayy. Nefret ettimm. Sildim onu teyzeler listesinden. Hep yigeniyle gurur duymak yerine kotulugunu ister. Kiskanclik yapar hep bakar kotu birseyimi arar. Eline koz vermedigim icinde ici icini yiyip tartisma yaratiyo. Sonrada annem utaniyo benim tartismamdan. Hayir napimmm🙂 Esirgeyemiorum lafimiiii. Napimyani.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben niye boyleyim ya. Dayanamiyorum, ustumdeki kiyafeti ilk gun begenip daha yeni kus oldugumuz halde yinede icinde kalmasin diye verdim. Kirilsamda kus kalamiyorum gor iste 😒dedim. Dogru durust nefret bile edemiyorum ya, hakli benim. Suclu o. Yinede bu hareketlerimle sanki ben sucluymusum gibi gosteriyorum sanki affetirmek icin yapiyormusum gibi ama halbuki napim icinde kalmasin gozu kalmasin gonlu dustugu icin kiyamadim. Iyimi yaptim sizce?

2 saat sonra cok sukur eve donuyoruz. 🙏🏻🙏🏻
Akrabayla tartisma yasadinizmi?