Herkes üçer beşer flört sevgili yaparken, evliler bile üçer beşer sevgili yaparken bizler neden birini bile nikahımıza alamadık?
Beceriksiz miyiz neyiz anlamadım.. Kim hakkımızı yiyorsa haram olsun..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes üçer beşer flört sevgili yaparken, evliler bile üçer beşer sevgili yaparken bizler neden birini bile nikahımıza alamadık?
Beceriksiz miyiz neyiz anlamadım.. Kim hakkımızı yiyorsa haram olsun..

Bu tarz kişilerin genel olarak karakteri (!); yalancılık, düzenbazlık, sinsilik ve aklımıza gelebilecek nice kötü eylem. Böyle insanların çevresindeki kişiler de bilerek veya bilmeyerek o kişilerin tuzağına düşüyor maalesef. Bunun beceri ile alakası yok.
İnanın bekarken bu tarz insanlarla o kadar çok imtihan edildim ki bir süreden sonra kaliteli yalnızlık en iyisi demeye başlamıştım. Bu karaktersiz insanlara bakıp da kendinizi beceriksiz ilan etmeyin..
İnsan kendini suçluyor bir noktadan sonra..
Beceriksizlikten ziyade, üç beş tane istemediğim ve üç beş tane de istemeyecek karakterde birine denk gelmediğim için kimseyi bulamadım.
Doğru insana, kalbinin seveceği insana denk gelmek önemli. Nasip...
👍
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, gerçekten haklısın. İnsan bazen etrafına bakınca "Ben neden böyleyim?" diye sorgulayabiliyor kendini. Ama biliyor musun, flört ya da sevgili sayısıyla hayat arkadaşını bulmak aynı şey değil ki! Önemli olan doğru kişiyi, o "tek" kişiyi bulmak. Belki de senin hikayen daha özel bir zamanda yazılacak, kim bilir? ✨ Herkesin yolu farklı, kıyaslama yapma hiç kendine! Sen de aşkın en güzelini hak ediyorsun! ❤️ Sence doğru insanı beklemek mi, yoksa arayışta olmak mı daha iyi?
Cevap
3Cevap
İstemek kadar çaba da gerekiyor.
Kimlere bu niyetinizi söylediniz? Ne kadar tekrar ettiniz?
25 yaşımdan beri..
3 er 5er kişiyle konuşmak evlitken aldatmak normal mi normal olan sizsiniz
Normal olmamasına rağmen buluyor olmaları tuhaf
boş ver
selam sev olak mı yaz bakalım birine , başla bir yerden
Gönlümüz geniş değil diye. Sevdik mi yürekten sevdik.
Çok iyi bir soru. Ben artık yavaştan her önüne gelene yazsam mı diyorum
Belki sen geri duruyorsun.
Kader kısmet!
Alırız kolay
Bu kafayla zor
Hangi kafayla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?