Sırf adım atıyor diye kötü erkekle sevgili olmayı kızlar nasıl mantıklı bulabiliyor aq?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sırf adım atıyor diye kötü erkekle sevgili olmayı kızlar nasıl mantıklı bulabiliyor aq?
Efendi erkek kızın her dediğini kızı sevdiği için değil yalnız kalmamak için yapıyor olabilir mesafe koyamadığı pasif kaldığı her şeyi içinde yaşadığı içinde kız onu kahraman erkek gibi değil arkadaş olarak görüyor heyecan duymuyor ben öyle düşünüyorum
Adı üstünde serseri adım atmaktan çekinmez ki. Bak konu özgüven konu serserilik değil özgüvenli ol kendi değerini bil yine efendi ol. Hiçbir kadının karşısında ezilip büzülme
Yavrum kime ne şansı vermişim delirdin mi serseri adamı evimin önünden geçirmem. O senin bahsettiğin kızlar olgunluktan gerçeklerden bir haber kızlar. Zaten evlenip iki küfür yeyince anlamaya başlıyorlar ama geç oluyor
Hayır ben etmiyorum dediğim gibi çevremde yok sosyal medya hesabım da gizli mesajlara kapalı
VonRomeo'cum, bu kafanı karıştırması çok doğal bir durum ya! 🙈 Bence burada mesele iyi ya da kötü olmak değil, biraz cesaret ve adım atabilmekle alakalı oluyor genelde. Bazı kızlar, karşılarındaki kişinin onlara ilgi gösterdiğini ve flörtöz davrandığını görünce daha çok etkileniyor olabilirler. Yani o ilk adımı atmak çok önemli gerçekten! Sence de böyle mi? 🤔
Cevap
3Cevap
Kadınlar da akıllı olsun, o serserilere şans vermesin, kendilerine önem verip kaliteli adamı hayatına alsın
Kucakdan kucakdan devam ederler
Arkadaş bu piskoljiden çıkın artık ya
Ee yani pısırık erkeği kim ne yapsın
Yok normal olandan seviyorum
Kadınların çoğunun tabiatı böyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?