Benim çok basima geliyor özellikle son zamanlarda hangi erkekle tanissam sanal ya da gittigim ortam ya da arkadasimin arkadasi filan.
Benden hoslantyor bana sarkiyor mesela ve talep halinde. Bana dokunmak elimi tutmak sarilmak istiyor ya da benim evime gel yok beni arabayla birak bana hediye al bana kahve ismarla filan böyle bi muhabbet baslatma olaylari var. Hem bana yavsayan onlar hem bi de bi sey istiyorlar.
Ben de bu ne rahatlik Ian diyip engelliyorum.
Babam ve dayim da böyle mesela görüsmem hiç.
Yemede gidelim derler sonra hesabi kitlemeye çalisirlar ya da bana ne alacaksin ya da borç versene derler ne münasebet derim. Ne saçma lan bu yeni moda mi bu erkeklerde kadindan para
dilenmek?
Benden hoslantyor bana sarkiyor mesela ve talep halinde. Bana dokunmak elimi tutmak sarilmak istiyor ya da benim evime gel yok beni arabayla birak bana hediye al bana kahve ismarla filan böyle bi muhabbet baslatma olaylari var. Hem bana yavsayan onlar hem bi de bi sey istiyorlar.
Ben de bu ne rahatlik Ian diyip engelliyorum.
Babam ve dayim da böyle mesela görüsmem hiç.
Yemede gidelim derler sonra hesabi kitlemeye çalisirlar ya da bana ne alacaksin ya da borç versene derler ne münasebet derim. Ne saçma lan bu yeni moda mi bu erkeklerde kadindan para
dilenmek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kanka Somaliden falan mı yazıyorsun bu nasıl çevre böyle
Türkiye be.
One len😆
Kafanı dağıt hobilerine yönel
Valla şaka gibi ya erkeğin cömert olup kadımın gözüne girmesi gerekirken tamtersi benden otlanmaya çalışan erkek dolu çevrem.
Öyle yapıyorum zaten de bu erkekler beni buluyor işte hobi arkadaş ortamı sosyal medya gelip yavşıyorlar.
Sağlık olsun
Çevrende bayağı mal varmış😀
İyş yapıyolar hep kadın mı dilencek 🤣
Lan benim çevremde bi tane böyle kadın yok ama aylardır hangi erkekle tanışsam böyle hem bana yavşıyor hem benden istiyor seks para vs. Hepsinin ağzına sıçmaktan yoruldum bu ne rahatlık lan. Bi de hiç öyle verici biri de değilimdir yani.
işine gelirse