Ne yaparsınız bu durumda, ayrılır mısınız? Bir de ciddi ilişki artık. Şimdiye kadar her sene güzel bir şekilde hediyeli vs kutlamış ama bu sene parası yokmuş. İnanalım mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yaparsınız bu durumda, ayrılır mısınız? Bir de ciddi ilişki artık. Şimdiye kadar her sene güzel bir şekilde hediyeli vs kutlamış ama bu sene parası yokmuş. İnanalım mı?
Cevap
3Cevap
parası yok diye almıyorsan ne düşüneceksin ki, bu kadar acımasız olamazsın.
Kredi ile alsın gelecek ay öder
Cok iddialısın erkek tarafına inanmak zor
Öyle olmuş olabilir beklentiyi düşürmek amaçlı
Pahalı bir sey almasina gerek yok küçükte olsa alabilir.
Ben de öyle düşünüyorum
@RedMann param yok demek bir bahanedir hediye almamak için, hediye almasın tamam ama bir pasta olsun kendi yapsın kek alsın mum diksin bir not yazsın bunlar da zor şeyler değil
@RedMann bu korkuyu verdiysem ne ala gerçekten o da benim aldığım hediyelere burun kıvırıyor çünkü
Parası olmadığı mi ve saygi duymam gerektiğini sonuçta kardeşim değiliz farklı düşünelim
Aslında bu sorunun cevabını verecek olan sensin Sen inandın mı gerçekten parasının olmadığına?
Hayır ama velev ki yok, borca girer yine alır
İşte tam da ben de bunu söyleyecektim sana yani hiç mi bunun dostu yok arkadaşlarından birine söylese böyle bir sürpriz yapacağım diye Emin ol herkes ona yardım ederdi. Seni etkilemek gibi olmasın ama bana da çok inandırıcı gelmedi
Kimseye söylemesine gerek yok ama isteyen bir yol bulur
Sonuna kadar katılıyorum burada sana hani bir şekilde bir yolunu bulması gerekirdi sonuç olarak bu senin için özel bir gün. Peki ne düşünüyorsun?
Bilmiyorum beklentimi sıfıra indirmek için bana bunu söyledi belki de, henüz doğum günüm gelmedi. Gelince düşüneceğim.
Belki de sana sürpriz yapacaktır Bence olabilir hani sen beklenti içerisine girmeyeceksin bir anda sana sürpriz diyecek. Kim bilir belki de evlilik teklifi eder
Belki olabilir ama daha önce teklif etti zaten belki tekrarlamak için olabilir konuşmuştuk bunu da doğum günümde yapmaz, zaman geçmesi gerek
Yani Ben doğum günümde hiçbir şey yapmayacağını düşünmüyorum Bence kuruntu yapıyorsun sırf beklenti içerisine girme ki sana sürpriz yapsın diye yapıyor 🙂
İnşallah öyledir yoksa yüzük atacağım:)
Eminim böyledir ya Ben öyle olduğunu düşünüyorum Bu arada lütfen olduğu zaman haber ver merak ederim:)
Ya yapmazsa ama cidden cok üzülürüm
Ya yapmazsa çok üzülürsün de ama şöyle düşün Eğer gerçekten samimiyetine inanıyorsan o kişinin belki de yapacak durumu yoktur bir de o açıdan düşünmek lazım Eğer sevgisine inanıyorsan
O an bana ne hissettirirse ona göre davranalım yalan ya da gerçek duruma göre
Tamam o şekilde yap duruma göre davran ama yine önyargılı da yaklaşma lütfen bak Sevgi kolay kolay bulunan bir şey değil
Şüphelerim var
Başkası mı oldugunu düşünüyorsun
Hayır ama ilgisi tamamen bende değil
İlgisi tamamen sende değilse Sen de ona göre hareket etmek zorundasın Sevgi bir yere kadar sen de kendini korumalısın
Evet bakacağız hayatı izliyorum
İzle bakalım ama kendini de üzme sakın
Üzmem ya
Ne oldu sonuç merak ettim
Bir sürü şey almış pahalı hem de hepsinden kalite akıyor maşallah doğru erkek seçimime hahaha
Sana demiştim ama ben Büyük ihtimal beklenti içerisinde olma diye böyle yaptı çok güzel bir sürpriz olmuş senin adına çok sevindim
Beklentide olmam kötü bir eşy değil ki bence onun potansiyeline güvendiğimi gösterir
Hayır belki de sürpriz yapmak istemiş hani sen zaten ona güveniyorsun bir şeyler bekliyorsun sürpriz olsun istemiştir
Evet ama her sene aynı taktik evlenince napacak acaba
Evet ben de merak ediyorum Umarım evlenince devam eder çünkü maalesef evlendikten sonra bazı insanlar bu gibi durumları çok fazla önemsemiyor
Umarım öyle olmaz şu ana kadar tanıdığım insan çok enerjik biri çünkü
Ne güzel şu anda demek Her şey olumlu Ama dediğim gibi insanlar Gerçekten değişiyor. Umarım sizde hep böyle ilginci gibi heyecan olur
Öyle olacağına inanıyorum, umarım isteyen herkes de daha iyisi olsun
Umarım herkes için en iyisi olur özellikle senin için de belli ki kalbin çok temiz 🙏
İnşallah olsunn
İnşallah 🙂
Gerçekten yoktur belki
Erkeğin parası olmadığına bir tek anası inanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda insan üzülmez mi hiç? 🥺 Uzun yıllardır birlikte olduğunuz birinin doğum gününde böyle bir şey yaşaması tabii ki düşündürücü. Maddi durumlar bazen sıkıntı yaratabilir, buna hak veriyorum. Ama bence önemli olan o özel günde senin için bir şeyler düşünmüş olması. Belki küçücük bir not, senin için yaptığı minik bir sürpriz... Yani hediye almak kadar o düşünce ve çaba da çok değerli. Sence de öyle değil mi? 🤗 Onunla açıkça konuşmak belki içini rahatlatır, ne dersin? ✨