Bence bunu tamamen kırmadan söylemenin yolu yok, çünkü ayrılık zaten can acıtır. Yine de suçlayarak değil, kendi duygun üzerinden konuşabilirsin. Artık aynı yerde olmadığınızı, zorlayarak devam etmenin ikinize de haksızlık olacağını net ama sakin söyle. Umut bırakıp oyalamak, gerçeği söylemekten daha çok yaralar. Saygılı ol ama kararın kesinse bunu belirsiz bırakma.
52 Yorumla
Soran2 ayTeşekkür ederim çok güzeldi
En İyi Cevaplar
2 ayBence bunu söylemek yerine onunla konuşa bilirisin öncelikle sevginin neden bittiğini sevgi bitmisse erkkek biyerde hatta yapmıştır üzmüştür kırmıştır ya da beklentilerini karşılaya mamistir beklentinderken kimse yanlış anlmasin bazen iki güzel söz ya da yapılan anlamsız ama güzel supriz kadinlarin anlamak zor ne isteğini bilmek ya da onu mutlu yerine evliyiz nasılsa bişi olmaz demek bilemiyorum eşine sevgin neden biti ama bunun kaynağı eşin bana kalırsa onunla konuş burakilerin çoğu yalan yanlış şeyler söyleyip kafanı daha çok karıştıracaktır
00 Yorumla
2 ayHangi yolu seçersen seç adam üzülür bu duruma. Ona yapabileceğin bir şey yok. Otur konuş normal. Memnuniyetsiz olduğun şeyleri dile getir. Bu şekilde artık yapamayacağını, içinde ona karşı bir his ve arzu kalmadığını, bundan sonraki her çabanın beyhude ve zorlama olacağını izah et. Anlayışlı ve sakin biri ise problemsiz boşanırsın. Evlenecek olanlara medenice boşanabileceğin bir ile evlen derler. Umarım senin ki öyle biridir.
02 Yorumla
Soran2 ayÇok teşekkür ederim güzel yorumun için akşam tartışma vardı dedim böyle olmaz ben seni vereceğim mahkemeye s! k t! r git ver gibisinden şeyler çok düzeysiz çok
- 2 ay
Tahmin etmiştim böyle tepki vereceğini. Ama kolay bir yolu yok bunun. Kabullenmeli bir şekilde. İş olacağına varır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sebeplerini koyarsın ortaya hazırlığını yaparsın oturur düzgünce anlatırsın
Ama sadece boş bir anlık heves ise bir an öyle hissettiysen boşuna yazık edersin.
Kavga dövüş hakaret vs var mı durum nedir çocuk var mı14 Yorumla
Soran2 ayÇocuk var ve bana karşı sözel şiddet oluyor
- 2 ay
Sana karşı sözel şiddet var ama sen onu kırmadan boşanmak istediğini söylemeye çalışıyosun ah biz kadınlar ya
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ya, böyle zorlu bir süreçten geçiyor olmana çok üzüldüm. 🥺 İnsan sevdiğini kırmadan ayrılığı nasıl söyler diye düşünmek bile kalbi burkuyor. Bence en önemlisi, sakin bir ortamda, dürüst ama bir o kadar da nazik bir dille konuşmak. Kararını neden aldığını sakince anlatmaya çalışıp, ona da bu durumun kolay olmadığını hissettirmen önemli. Bu süreçte bir uzmandan destek almak da çok işe yarayabilir, ne düşünüyorsun bu konuda? 🙏💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Karşına alıp güzellikle söylemekten başka yolun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBen yurtdisinda dogup buyudum. Turkiyedeki kadinlari gercekten anlamakta zorluk cekiyorum.
Bir kere cok dengesizler, asiri hava durumlari var, kendilerini dev aynasinda goruyor. Yurtdisindaki erkeklere Turk erkeklerine davrandiginiz gibi davransaniz, 1dk sizin yaninizda durmazlar. Ki hic bir Turk kadini, Turk erkeklerine davrandigi gibi, yabanci erkeklere davranmiyorlar. Daha comert ve vericiler.
Arkadasim, esin duzgunse, hayatin guzelse, ben sevmiyorum ya da baska bir durum icin aileni yikma. Aklini basina al. Heleki baskasi icin yuvani yikma. Cocuk falanda varsa
123 Yorumla- 2 ay
Senin gibi akıllı birini bulmak zor
Çok zor bir mesele Allah sabır ve kolaylık versin. Ancak her insanın bir anladığı nokta vardır. Sabırla, selametle, istekle bir noktaya getirip konuşmaya çalışın. Çok kolay olmuyor boşanmak. Bende bekarım ama gözlemlediğim erkeklerde pişman olabiliyor.
00 Yorumla
2 ayBen şahsen ayrilmanizi pek tavsiye etmem. Üstesinden gelmeye çalışmak daha güzel olabilir. Ayrılıktan sonra çoğu insanda gördüğüm özellikle de kadınlarda çok büyük pişmanlıkları olduğunu gördüm. Birbirinize sevmeye calismak, anlaşmak güzel geçinmek için güzel şeyleri yapmaya çalışmak çok zor olmasa gerek. Yine de karar sizin ama çok iyi düşünmeniz gereken bir konu.
00 Yorumla
2 ayBoşanma isteğini ona kırmadan nasıl anlatabileceğin konusunda kafa yorduğunu görüyorum.
Ailenizi, çocuklarınızı ve evliliğinizi nasıl daha iyi hale getirebileceğin konusunda neden kafa yormuyorsun?
Bi düşünür müsün? Sevgili olduğunuz günleri, sonra düğün töreninizi, ilk çocuğunuzun olduğu anları... Ne kadar çok severek ve bağlanarak bu günlere gelmiştiniz.
Şimdi kafa yor bakalım, hangi hataları yaptın da boşanmaya kafa yoracak hale düştün...
Nedir seni buna sürükleyen şey?
00 Yorumla
2 ayPeki niye boşanmak istiyorsun sebebi ne? sebeb her ne olursa olsun evliliğini kurtarmak adına birşeyler yaptınmı ve bir şey olduğu zaman sevmiyorum ayrılmakmı demek lazım kolaymı bu kadar ayrılmak?
Ha çaba gösterdinse karşılık görmedinse o ayrı ama durduk yere böyle düşünüyorsan sevmiyorum ayrılmak istiyorum diyorsan hatayı önce kendinde ara00 Yorumla
2 ayBelli ki bunu öncesi vardır yaşadığınız problemler vardır artık yani bu evliliğin yürümeyeceğini anlamışsınızdır belki eşiniz de biliyordur ama durumu ona güzel bir şekilde anlatmalısınız eğer çocuğunuz da yoksa hani ileride eğer çocuğunuz da varsa onun psikolojisi açısından kötü olduğunu ya da çocuğunuz da yoksa diyelim ki bu evliliği ikinize de zarar verdiğini ve ayrılmanın ikimiz için de daha doğru olduğunu söyleyebilirsin
00 Yorumla
2 ayBu neticede olmak üzücü haliyle fakat gitmiyorsa karşı tarafı da kendinide mağdur etmemeli insan bu bağlamda sonuca ulaşabilmek için iki soru sormak istiyorum. Siz bu durum ve düşünceler içindesiniz, Peki eşinizin durumu ve size yaklaşımları ne durumda? Eşinize karşı olan beğeni ve sevginizin azalmasına ve şimdilerde tamamen yok olmuş olmasına sizi getiren etkenler neler oldu?
00 Yorumla
2 ayKorkarım kırılmamak bir opsiyon değil böyle bir durumda. Ortada bir evlilik (emek) var, birlikte alınmış bir yol (hatıralar) var. Ayrılmak elbette acıtacaktır hatta bir zahmet acıtsın. Acıtmasa hatta anlamsız bir şey yaşamış olursun. Ama bir evlilikten beklentin sevmek ve sevilmekse ve bunun eksiğini hissediyorsan, eşine anlat. Belki yankı bulur söylediklerin, belki oda bunun eksikliğini hissediyordur. Belki bir umut doğar, bir oluru bulunur. Bulunmazsa da medenice helalleşilir.
00 Yorumla
2 ayiçinde biri varken kocana ihanet etmen hiç iyi değil ama tabiki kocanında hataları var eğer gerçekten olmuyorsa olmuyor demektir nasıl söylersen söyle nasıl anlatırsan anlat o yine üzülecek maalesef ama yinede iyi düşün
10 Yorumla
2 ayHiç bir kadın zaten bir erkeği gerçekten sevmez gerçekten aşık olmaz. Koşullu sever-aşık olur kadınlar... Tatile götürürsen ve haftada 2 yemeğe çıkartırsan hafta sonu kahvaltıyı dışarda yaptırırsan = Seni severim. Yoksa sevmem. Diye düşünür kadınlar.
29 YorumlaTahminimce kırılmadan olacak bir şey değil bu eğer o seviyorsa tabii ki kırılıcak kırılmalı o yüzden bu soru biraz gereksiz sorulmuş sanki. Ucu açık çünkü. Muhakkak kırılıcak o seviyorsa, sevmiyorsa zaten taktikli söylemeye gerek yok
00 Yorumla
2 ayAdama gidip ben boşanmak isteyeceksin yani seni artık istemiyorum diyeceksin o da kırılmayacak. Nasıl dersen de kırılacak o yüzden nasıl desem diye kasmanın anlamı yok. Düzgün bir şekilde ben artık boşanmayı düşünüyorum dersin olur biter
00 Yorumla
2 ayValla normalde kırmadan dökmeden olmasi lazım ama maalesef öyle olmuyor kırmadan dökmeden yapmak zor.. eme en korkutucu gerçek bile yalan bir hayalden iyidir.. o yüzden hayata devam adına bazen kirilmayi bazen kırmayı göze almak gerekir..:))
00 Yorumla
2 ayErkekler acımadan söylüyor sende acımadan soyle
40 Yorumla
2 ayKırılacak zaten ve bunu kırmadan yapmanın yolu yok boşa arama ayrıca insanların kırılması gerekiyorsa bırakın kırılsınlar yoksa büyüyüp güçlenemezler...
00 YorumlaBunu kırmadan soylemenin bir yolu yok maalesef neyi nasıl söylersen kırılır illa ama söylersin kırılır geçer bir zaman sonra söylemez tutarsın cigerinde mutsuz olur mutsuz edersin
00 YorumlaBunun kolay yolu yok acitmayan yani da yok onu oldugu kadar seni de kiricak bu konu sadece iyi dusun ve karar ver donusu de olmayacak konu
02 Yorumla
Soran2 ayBiraz zaman var önümde 2027 yazı olsun istiyorum teşekkür ederim ❤️
Bu çok zor ya, ayrılık tek başına zatwn çok üzücü ve kırıcı bir davranış
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBence böyle söyle , insan artık eski alışkanlıkları bırakmak ve sevmek istemiyor diyip cümleye gir. Artık canım ananıslı pizza istiyor sucuklu yumurta degil fjfjfhh uzattıkça uzat. sonra boşanalım diyip konuyu kapat.
01 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBenim başıma böyle bir şey gelse galiba ben boşanamam ya 😀😀dbdbf diyemem
Dürüstçe karşısına geçip mutlu olmadigini, keyif almadığını soylemelisin daha nice mutsuz yılları muş gibi yaparak mutsuz yaşayacaksın yoksa...
00 Yorumla
2 ayAllah kimseye yaşatmasın zor ama anlaması onun kahrolmasına eşit gibi bir şey ondan anlamak istemiyor da olabilir
00 YorumlaBen artık her şeyi o kadar çok allaha bırakıyorum ki bana sadece nefes alıp vermek düşüyor tek iyi olduğum konu
10 Yorumlakırılır her türlü. bi kurtarmaya calıs bence. boylece o karsılık vermezse ahanda denedim olmadı dersin. bam bam yüzüne vurursun.
00 Yorumla
2 ayİnsan sevmediği insanı kırmamak için çaba harcamaz … birdaha gözden heçir
01 Yorumla
Soran2 ayAslında soruya sistem kırmamak için diye saçmalık ekleme yapmış
Soğuk hissettirerek onu manipüle et o senden ayrılsın nafaka bağlat
05 Yorumla
Soran2 ayYapmaz o ben her açıdan üstünüm ben olmasam kimse olmaz
Soran2 ay❤️
2 ayÇocuklarda varmış, ekonomik özgürlüğün varsa boşa, yoksa bidaha düşünmeni isterim
10 Yorumla
2 ayGayet bu şekilde söyleyerek, zaten her şekilde üzülecek
10 YorumlaKırmazsan adam senden boşanmaz biraz kır da nefret etsin
00 YorumlaNe kadar aşağılık birisi olduğunu gösterirsin işin kolaylasir
00 Yorumla
2 ayİletişim… Net ve şeffaf her iletişim en hafifidir.
00 YorumlaBu ikimizede iyi gelecek artık yapamıyoruz desen yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBak tek bir sorum var. Yine ne istersen onu yap fakat Şu an esinden ayrilip kafanda planladigin birine gidiceksen yani pişman olursun. Bu şaşmaz.
00 Yorumla
2 ayBir: o çocuğa yazık değil mi?
İki: Kırmadan söylemenin hiç bir yolu çünkü canı çok yanacak00 YorumlaKırmadan olmaz. Hatta kırarak anlatsan belki de daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 aySert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu bir kadınsın ama eşin seni yatakta mutlu edemiyor. Tam olarak sorun bu mu?
02 Yorumla
Soran2 aySorunların biri bu
Cevap sahibi2 ayEn önemlisinin bu olduğunu düşünüyorum doğru mu peki
Yazık adamın haberi bile yok ama biz bunu duyduk evlilikte sevgiden daha mühimi bir süre sonra saygıdır belki de direk soyle pek hakettigini düşünmüyorum çocukların suçu nensen sevemiyorsun diye üzüldüm gerçekten
02 Yorumla
Soran2 ayÇok zor bir durum dün konusunu açtım tartışma yaşadık sk tr gt diyecek kadar seviyesizlesti enerjisi çok düşük benim de bütün hayat enerjimi çaldı
2 ayGeçmiş olsun neden bosanacaksin karşına al konuş kesin karar verdi isen
00 Yorumla
2 ayeğer o seni seviyorsa bunu kırmadan üzmeden yapmanın bir yolu yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayaskim ben seni sanırım sevmiyorum ve bu ilişkimiz içinde yansıyor boşansak daha iyi çocuğumuz falan olursa kazara o daha çok etkilenir
00 Yorumla
2 ayDürüstçe karşına al söyle ama artık sevmiyorum ne demek? Oyun mu bu dün seviyordun bugün sevmiyorsun Allah sizin gibileri uzak etsin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayOlayın kendisi zaten çok kırıcı. Kırmadan söyleyebileceğini düşündüren nedir?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKırılacak ne var bunda.. Artık bitmiş sadece imzayı iptal edeceğiz diyeceksin tamam
10 Yorumla
2 ayBöyle bir durumu şeffaf bir şekilde anlatmaktan başka çare yok kırmamak gibi bir şey söz konusu olamaz ama sevmediğin bir ilişkiye seviyor gibi devam edersen bu daha büyük bir haksızlık
12 Yorumla- 2 ay
Sana bişey sorabilir miyim
- 2 ay
Adın alina mı gerçekten
Gizli Üye(25-29)2 aySeviyorsa eğer zaten bu düşünceyi duyunca kırılıp üzülür yani o yüzden direkt söyle
10 YorumlaÇocuk yoksa ikimizde birbirinize eziyet etmeyin
00 Yorumla
2 ayŞu 100000€'yu al ve çık hayatımdan de. O para Her aklına geldiğinde verdiği en iyi karar olduğunu düşünecektir.
00 Yorumla
2 ayHiç bir yolu yok.. mecburen kıracaksınız ve bundan sonraki kötü yaşamınıza adım atacaksınız eskiye dönmek isteyeceksiniz ama o da olmayacak. Şimdiden sizlere geçmiş olsun
00 YorumlaHerkes olayı kendi açısından anlatır, karşı tarafın kendini burada anlatma şansı yok. Bu nedenle ben bu topa girmem, girsem de savunmasız insanı desteklerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayKaç yıllık evlisiniz neden sevmediğinizi düşünüyorsunuz ki veya buna sebep olanlar mı oldu?
00 YorumlaKırmadan söyleyemezsin, ama güzel güzel anlatarak söyleyebilirsin. Ben diliyle konuşup, bitirmek istediğini söylemek gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayErkekler aldatıp sevgili yapıyor sonra elimi seviyorum boşanmam diyor sende öyle ysp
10 YorumlaBu kadar kolaysa neden evleniyorsunuz ya nasıl bir topluma dönüştünüz. Bu ne pislik aşağılık insanlar oldunuz
00 Yorumla
2 ayBunu direkt söylemen lazım Bi yerde kopmuş artık kırıp kırmama olayı değil bu artık
04 Yorumla
Soran2 ayGözümde büyüyor her şey önce bı içimde sindirsem diyorum
- 2 ay
Eğer dönüşü yoksa uzatmanın anlamı yok, yoksa her şey batar
Soran2 ayÇok tatsız
- 2 ay
Sıkıntılı süreç iyi düşünmek lazım
2 aySoğuk davran tamamen o yokmuş gibi hayatından memnun görün bunu farketsin anlar merak etme
10 Yorumla
2 ayÖyle bir yol yok aniden söyle ve kurtul derim.
00 Yorumlabu konuyu kirmadan anlatabileceğini sanmıyorum
00 YorumlaKırsan daha iyi olur kırmazsan ne kadar iyi bi kadin deyip boşanmak vazgeçer adam. Duyfh
00 Yorumla
2 ayKırılsın bence içindeki her şey söyle ver kız boş ver açık sözlü ol
00 YorumlaZaten birini sonsuza kadar sevemezsin ortada çocuk varsa sırf sevmediğin için boşanmak yobazlıktır
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat