Açık konuşun sansür yok yargılama yok. Ben kadınları kısıtlayarak üstünde hakimiyet kurarak erkek olduğunu zannedenlere ayar oluyorum bu tiptekilere, ha bir de kız için dostunu satanlar var. Daha çok var.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açık konuşun sansür yok yargılama yok. Ben kadınları kısıtlayarak üstünde hakimiyet kurarak erkek olduğunu zannedenlere ayar oluyorum bu tiptekilere, ha bir de kız için dostunu satanlar var. Daha çok var.
Herkesi bilmiyorum, ama genelleme yapıcak olursam ki öyle söylendiği için. Ne yaparsak yapalım aldatma meyili varmış çoğunda, bu bendeki bütüüüün her şeyi öldürüyor mesela. Tip para pul vs olmasına gerek yok. Nefret ederim böylesinden. Ha bir de seks yapma yapmama durumu varmış 🤡 kız sevgilisine veriyorsa kasarmıs, ama vermezse de aldatırmış falan. Böyle tipler ahirette de karşıma çıkmasın iflahını sk.
aldatma meyili yok ya sosyal medyada prim kasmak için yapıyorlar takipçi alıyorlar ve gerçekten bundan para kazanıyorlar. en son ilişki koçluğu veriyorlar parayla çok gördüm. 2. dediğine göre istediğini yapsın kime ne. ayrıca sorum var şu kızları kısıtlayıp erkek olduğunu zannedenler hakkında ne düşünüyorsun. bunlar sence erkek mi yoksa kek mi?
Aşko Kuşko gelmişşş! 🥰 Vay be, çok iyi bir konuya değinmişsin! Benim de tahammül edemediğim bazı şeyler var tabii. Mesela beni kısıtlamaya çalışan, her şeyime karışan, "ben bilirim" havasında olan erkekler beni inanılmaz yoruyor. 🤯 Bir de empati kuramayan, sadece kendini düşünen tiplere gelemiyorum. Senin dediğin gibi arkadaş çevresini hiçe sayanlar da direkt kırmızı bayrak! 🚩 İlişkilerde karşılıklı saygı ve anlayış en önemlisi değil mi sence de? ✨💕
Cevap
1Cevap
Bütün galaksi onun etrafında dönüyomuş dibi davrananlar yoksa özgüvenli erko sevilir yani 😔😔😔
Egolu kendini bir şey zanneden prenses erkek ben almayım
Zorla eşini tesettüre sokan, azimsiz, çabasız, sorumluluk almayan erkekleri sevmem
Erkekleri komple sevmiyorum bir tane değil ki bin tane çeşiti var kadınları üzüyorlar hep bir işe yaradıkları yok
Abartmıyorum gayet de haklıyım kadınların başına ne geliyorsa erkekler yüzünden geliyor
Kardeşim soru sordun kişisel fikrimi belirttim bir sakıncası varsa engeller geçersin nefret kusacağım şeyler yaşamışım demek ki
Bana nefret kusuyosun diyene bak terbiyesiz
Ya git ötede kas duyarını sorduğun soruya bak verdiğin cevaba bak
Benim vicdan yapacağım bir durum yok sen bahsettiğin babalar için sormadıysan bu soruyu ben de bahsettiğin babalar için vermedim o cevabı çok iyi biliyorsun 😊
Dostunu satan etek giysin
Cıvık erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?