+1 yılGelişime açık değiller. Yenilikten, öğrenmekten ve eleştiriden korkuyor çoğu. Oysa aksi mümkün değil. Yenilenmeden, eleştiri almadan gelişemez insan. Ki bu çoğu kadın için de geçerli. Herkes gibi sap*klar vs demicem çünkü onlar zaten yazılı ve her biri için de geçerli değil bu.
Ve edep.. Bir söz vardı tam hatırlamıyorum ama: "Kadın çıplak kaldığında gözünü diken değil, üstünü örtendir adam" gibi evet kadınlar da bedenini açmamalı. Ama gerçekten gözünü kapatıp kadının çıplaklığını örtecek kadar yürekli de az erkek var. Harama bakmamayı, koşmamayı öğrenmeliler ~ ℳ
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde boş yapan sürekli konuyu bel altına getirmeye çalışan gözü herkesin namusunda olan tek kadına bağlı kalamayan erkekler Türklerde oluyor (hepsi değil) yani bizim buranın ekeklerinde görmedim hiç seviyorsa birini sever başkasında gözü olmaz iki kuruşun lafını yapmaz biterse de saygıyı asmadan bitiriyorlar. Çarşıda bı kızı rahatsız eden birini görseler öz kardesiymis gibi koruyorlar ben Türklerde çok gördüm önünde kıza laf atıyorlar sadece izliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılO kadar çok var ki bazı erkekler kendilerini çok vazgeçilmez sanıyorlar bir olayı oturup konuşmak yerine gereksiz trip atıyorlar aşırı feminen giyinen erkekler bana çok itici geliyor sürekli maddiyatıyla övünen erkekler keşke olmasa diyorum empati yoksunu ve halden anlamayan erkeklere de gıcık oluyorum.
Hani bunları buraya yazdık cevabım bir sürü duyar kasan insanla doluşur. Mümkünse cevabımı bir düzgün okumalarını öneriyorum onlara bazı erkekler demişim duyar kasmak için gelenler söylediğim maddeleri yapmıyorsa boşu boşuna cevaba doluşmasınlar.34 Yorumla- +1 yıl
Cevaplarınızı önceden tahmin ettiğim için yazıyorum yoksa yorumdan geçilmiyor cevap
- +1 yıl
İşte daha fazla denk gelmesin diye yazıyorum 🤷🏻♀️ seviyeli yorum yapan vardı da biz mi cevap vermedik?
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılCanım kızlarım, beni yerime yazmış bide ben eklemeyeyim diyecektimde az bile yazmışlar ksksjd doyumsuzsuzlar, ellerin altında 3-5 kişi olsun istiyolar ( bazıları hariç diyimde linç yemim)
10 Yorumla
+1 yılTanışmak istemediğini söylediğin halde ısrarla taciz eder gibi. Sosyal medyadan ya da reelden seni rahatsız etmesi.
10 YorumlaKendilerine biraz değer verince bulunmaz hint kumaşı zannetmeleri, sürekli her konuyu bel altına getirmeleri, kıskanç olmaları
10 Yorumla
+1 yılçoğu şikayet sapık abaza tek kişiyle yetinememe ve daha absürt şeyler okudum hepimiz aynı değiliz en azından ben öyle değilim
00 Yorumlakadın der erkekte cinsel istek yok erkek suçlu istekli olur abaza kadınlar sütten çıkmış ak kaşık.20 yaşında prof gibiler maşallah.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@pwlinsiu seni elime koyarsam vay haline yalanlarin bin parca önce bana yalvariyorsun sonra engelliyorsun. bunu ilkkez yapiyorum ifşa anlaminda seni 😡😡😡😡
124 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElime koyayim 🖕🖕🖕🖕
Cevap sahibi+1 yılDefterime yazdim seni @pwlinsiu o defterden biraz zor cikarsin.😡😡hadi bakalim
Cevap sahibi+1 yılGec o işi sen o kadarda değil onlan benim. aramdaa
Cevap sahibi+1 yılGec zatenn
- +1 yıl
@özgür1022 yalvardim mi yuh swlxjrlswm sadece sen de benden nefret ediyorsun dedim
- +1 yıl
@özgür1022 abi iyi misin fotoğraf atmadim diye mi bu kadar alındın ben buradan kimseye fotoğraf atmiyorum fotoğraf atacaksam anonim olmamın ne anlamı var
Cevap sahibi+1 yılNefret asla etmiyordum ama şimdi ediyorum. kaybol evet yalvardin. ben gerekeni yazdim. defterdesin haberin olsun. kaybol şimdi
Cevap sahibi+1 yılBahaneler üretme yalanlardanda vaz geccc😡😡😡
Cevap sahibi+1 yılFazla şansini zorlama. kayboll
Cevap sahibi+1 yılİstersen anonim ol istersen ldt ol bana fark etmez kaybol gözum görmesin seni.😡
Cevap sahibi+1 yılKaybolll😡😡
Cevap sahibi+1 yılİki hesap kullaniyon hemiii😡
Cevap sahibi+1 yılYalancilar ile isim. olmaz şeytanliği birakmadin gitti. senle işim. olmaz git ağla simdi kaybolll altin kaplama olsan senin le işim olmaz😡
Cevap sahibi+1 yılNe. kötü lafim olduda hemde özelden engelliyon beni heee benim kimseye kötü bir kelimem olmadi ki sanada olmadi. hee
- +1 yıl
Yalan değil ki sadece bunu kullanıyorum. Benimle zaten işin olmasın fotoğraf istedin atmadim, wp veya telegrama gel dedin gelmedim diye bana düşmanlık beslemen bana daha önceden nefretinin olduğunun kanıtıdır. İnsanlar dediğini yapmak ya da seninle flortlesmek zorunda değildirler bunu kabullenip adam gibi adam olabilirsin. Bol şanslar.
- +1 yıl
Engellemedim seni, sadece beni sıkıp üzerime geldiğin için konuşmak istemedim ve mesaj kutusundan sildim mesaj kutum kapalı olduğu için otomatik bu üyeye mesaj atamazsın bildirimi aldın. Seni abim olarak görüyorum seni de beni kardeşin olarak görmen bekledim sadece o da olmadı.
Cevap sahibi+1 yılSallla kitap yazmaya senaryolara devam edebilirsin. cok komiksin. sadece gülüyorum sana kaybolll.
Cevap sahibi+1 yılSimdi tanidim senii. seni bir kez daha deftere ekledim bilesin. beni kesselerde kimseyle ozel konustuklarimi yazmam. lakin sen konusmadiklarimi bile konustuk diye lanse ediyon iyi bir senaryocusun. devam et ve kayboll.
+1 yılTek bir kişiyle yetinememeleri, hangi kız ilgi gösterirse hemen ona kaymaları, geniş olmaları vs
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yüzeysel olmaları derin ve detaylı düşünememeleri
00 Yorumla
+1 yılİnstada ve snapte sürekli aktif olan erkeği hiç sevmem tipi ne olurka olsuh
00 YorumlaTrip atmalari, her lafa atlamaları, umursamaz olmaları, çoğu şeyi unutmaları...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. ataerkil düzene dört elle sarılıp bunun getirdiği sorunları yine kadının üstüne yıkmak.
00 Yorumla
+1 yılHahahahah kızlara bak ya ne çok derdimiz varmış erkeklerden çektiğimiz ne ya
00 Yorumla
+1 yılHem yazmadan duramamaları hem de özensiz ve kısa yazmaları
00 Yorumla
+1 yılKendilerini bir şey sanmaları, yönetmeye çalışmaları, zevklerine düşkün olmaları.
02 Yorumla- +1 yıl
Tanıdığım birçok erkek aralarından bazıları iyiydi tabi.
İkiyüzlü, yalancı ve kendini kadınlardan daha zeki zanneden anası ın kuzusu d.. lyçraklar olmaları.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi erkek olarak her görüşe cevap versem mi :D
00 Yorumla
+1 yılAşırı Abaza olmaları. Normal bir konuyu bile bel altına çekmeleri. Kaba olmaları ve aşırı gergin olmaları. Üstüne bir de kadınsız yapamayıp kendini kadından üstün görmesi. Bu tarz tipler Ortadoğu ülkelerinde oluyor zaten.
110 Yorumla- +1 yıl
@gaddarım
- +1 yıl
Sana mı soracağız? Sen kime atıfta bulunuyorsun. Kes boşu almayayım ayağımın altına evet senden iyi biliyorum
- +1 yıl
38 yaşında olup hiçbir şey bilemeyeceğime 20 yaşında olur zeka küpü gibi konuşurum. Rezil insan ya atıfta bulunmuş kahkaha attım.
- +1 yıl
Anlamadığınız şey şu eşimde cinsel istek yoksa bu beni ilgilendirir elalemin adamından bana ne gelip bel altı vuramaz. İşte ben 1 günde erkek düşmanı olmadım. Türk erkekleri olarak rezaletsiniz. İğrenç Arap zihniyeti
- +1 yıl
O hayvan ne yazdı bilmiyorum ama seni baya sinirlendirmiş belli ki. Neyse sıkma canını bunlar artık heryerde maalesef
- +1 yıl
Fazla rahatsız edici aslında sinirlenmedim de rahatsız oldum. Dışarıda da yiyecek gibi bakanlar oluyor bazen
- +1 yıl
Olabilir burası türkiye. Fazla takılmamak lazım
- +1 yıl
Bence olamaz. Tabi sizler yaşamadığınız için anlamıyorsunuz
- +1 yıl
E ne yapalım ülkenin yüzde ellisi o medeniyet görmemiş cahil hayvanlardan oluşuyor. Kaptırdık bir kere yakayı kurtaramıyoruz artık maalesef.
+1 yılbazen aşırı canım olmaları -_- ama onun dışında erkeklerden nefret etmem benim arkadaş çevremin %90'ı erkek
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemeyi beceremiyorlar bizim gibi. İnandırıcı söylese bazı tatlı yalanları daha güzel olacak da :D
05 Yorumla- +1 yıl
😅kaliteli yalan söylerim mi diyosun kendine
- +1 yıl
@BoşAkbilSesi Nasıl anladığına bağlı. Kandırma gibi değil de işte yazdım yukarda okuyuver
- +1 yıl
Tatlı yalan olmaz ki biz de söyeriz tutmaz geveler kalırız ortaya çıkar bence en beğenilecek yanımız bu
- +1 yıl
@BoşAkbilSesi Genellersen olabilir ben kendi çevremden bahsettim
- +1 yıl
Çevrendeki arkdaşlara üzüldüm yalan yakalattıkları için 🙄
gittikçe yumuşaklaşıp kadınsal hareket etmeleri herkes kendi cinsine göre davranmalı (geri kafalı yobaz diyenler sizi ters oturturum)
10 Yorumla
+1 yılEgo gevşeklik ve yapıcı olmaması
10 YorumlaCokk yalancilar hdjdkd
126 Yorumla- +1 yıl
Bir de beceremiyorlar yalan söylemesini
- +1 yıl
Bize diyorlar bir de çok iyi yalan söylüyorsunuz diye sanırsın erkekler sütten çıkmış ak kaşık.
- +1 yıl
Ben inanır mısın uzun süredir bir kadınla kavga bile etmedim. Bir konu olunca hemen kapatırlar ama erkekler durduk yerde kaşının üstünde gözün var diye saldırıya geçiyorlar. Nutkum tutuluyor resmen.
- +1 yıl
Tecavüz eden hangi cinsiyet acaba …
- +1 yıl
Genelde erkeklerle kavga ediyorum anlaşamıyoruz anam bu ortadoğulu erkeklerle. Kafa yapıları fazla geride. Bir fikir beyan edince hemen saldırıyorlar. Ya da bel altı vuruyorlar. Bir de erkek adamız diyorlar. Aşırı saçma çocuksu hareketler hiçte haz etmem
- +1 yıl
Savaşı bile çıkartan erkeklerdir.
- +1 yıl
Aynen valla sonra çok konuşan biz oluyoruz..
- +1 yıl
Kadının beyin yapısı güçlüdür. Kimse aksini iddia edemez. Evet kadınlar jest ve mimikleri yalanı doğruyu anlamada çok başarılıdır. Bu da zeka gerektiren bir durum. Erkekte nasıl fiziksel güç var ise kadında da zeka gücü vardır. Erkeklerin icat ettiği çoğu şeyde ya kadın yardımcı oldu ya kadın icat etti patentini bir erkek aldı ya da bir kadın için icat etti erkek onu.
- +1 yıl
Boşuna dememişler her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diye. Erkek dünyayı kadında erkeği yönetir.
- +1 yıl
@Lavìtadífalla sizin gibi alışkın olmadığımız için olabilir mi bu övünülecek bir konu değil ki
- +1 yıl
Bak geldi işte bir tanesi..
- +1 yıl
Yalanı herkes söyler. Kendini kandırma
- +1 yıl
Kaç tane kadın tanıdın da bu kadar emin konuşuyorsun evladım?
- +1 yıl
@Lavìtadífalla burada yalan söylemek konusunda övünen ben değilim
- +1 yıl
Övünmüş müyüm iyi oku kör
- +1 yıl
@Lavìtadífalla ergen kafalılarla muhattap olunmaz içi boş konuşuyorsunuz
- +1 yıl
Eh bu kadar şey doğru ama 1 yere takılmışsın. En azından cahil değilim çok şükür. Fikrim olduğu gibi zikrimde var. Asıl durduk yere saldırmak ergenliktir
- +1 yıl
Sen hiçbir şey yazmamışsın ama. Ne argüman ve başka bir şey. Anca sallıyorsun zoruna gittiyse uğraşamam.
- +1 yıl
Ergenlik bir gelişim çağıdır. Ergen kafalı olunmaz olacaksa da zihniyetli olunur ağlama da git bulaşık yıkayarak para kazan.
- +1 yıl
@Lavìtadífalla yorumlara bak saldıran kimmiş siz önce hemcinslerinizle iyi geçinmeyi öğrenin bb
- +1 yıl
İlk sen atladın yoruma bu kadar gergin olma git papatya çayı iç
- +1 yıl
Ben zaten kadınlarla iyi geçiniyorum yukarıda da beyan ettim kadınlarla kavga etmediğimi.
- +1 yıl
@Lavìtadífalla siz niye üstünüze alınıyorsunuz ki tüm yorumlara bi bakın isterseniz kime olduğunu anlarsınız
+1 yılEmpati yoksunlugu ve ego
00 Yorumla
+1 yılBazılarının kendilerini üstün görmeleri
00 YorumlaUkala ve umursamaz olmaları..
00 YorumlaGeneli anlayışsız onu sevmiyorum
00 YorumlaAbaza sapıklık bencil ukala şerefsiz
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir soru yaaa... .
00 Yorumla
+1 yılBir süre sonra sapitiyor oluşları
00 Yorumla
+1 yılHer güzel kıza dönüp bakmaları.
00 Yorumlahepsinin her özelliğinden nefret ediyorum
01 Yorumla
+1 yılTopitos nonos olmalari
02 Yorumla- +1 yıl
@Nes2mvarhayattta delikanlı olmalarını seversen buradayım
- +1 yıl
@BlueWhale2023 mavi balina sjsnsn
Gizli Üye(25-29)+1 yılFutbolu çok sevmeleri olabilir bana saçma geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek biriyle yetinememeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliki kahveyi odeyince cuzdan triplerine girmeleri
00 Yorumla
+1 yılIsrarcı olmalari
20 Yorumla
+1 yılher şeyleri
10 Yorumla
+1 yılOlaylara cok yüzeysel bakmaları
10 Yorumla
+1 yılŞereeffsiiz
11 Yorumla- +1 yıl
Hepsi de ş@r@fsiz değil ya
+1 yılNefse almaları yeter
00 Yorumla
+1 yılErkek olmaları
00 Yorumla
+1 yıldirekt erkek
00 Yorumla
+1 yılerkek olmaları
00 Yorumlatrip atmaları ve çok bilmeleri
00 YorumlaRomantik olmamalarına sinir oluyorum
00 Yorumla
+1 yılKonuyu sürekli cinselliğe getirmelerii !!
00 Yorumla
+1 yılHersey
00 Yorumla
+1 yılHer şeyleri
00 YorumlaÇıkarcı olması
00 Yorumla
+1 yılMaçoluk. Tiksinirim
03 Yorumla- +1 yıl
Profil resme bak...
- +1 yıl
@King_Leonidas baktım. Spartan yazıyor?
- +1 yıl
Aferin
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbaza olmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHanzolaarrr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen mesela
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadin severim. d
00 Yorumla
+1 yılhepsi
10 YorumlaEgosu
00 Yorumla
+1 yılErkek olmaları:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026