Yok kanks soğumuyorum tabi. En az siz kadar bende o durumun olmamasını dilerdim :D o anlamda yazdım. + benim kız arkadaşlarım yurt dısından son 12-13 senedir bazen 10 gün izin alıyorsun yok erken regl bilme bi şeyler :D O yüzden sevmiyom.
Kadın erkek farketmez itici konuşma tarzı olan herkezden kendimi uzaklaştırırım nazik, zarif ve saygılı insanlar benim için herzaman 1 adım öndedir üslüb ve karakter herşeydir 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Egolu olması ergen olması..
Evet egoyu bende sevmem.
1 kibar olmaması 2 küfürü ve argoyu konusma şekli olarak benimsemesi 3 regl olması 4 güvenilmez olmaları (profesyonel yalan söylemeleri)
Anlamadım, regl olmada problem ne?
Sen regl olmayı seviyor musun kanks? Elinde olsa seçenek sunsalar regl olmayı mı olmamayı mı seçerdin?
Sevdiğimi söylemedim ama onun regl olması elinde değil ki. Bunun yüzünden sevmemen çok anormal.
Yani bir kız regl oluyor diye soğuyor musun ondan?
Yok kanks soğumuyorum tabi. En az siz kadar bende o durumun olmamasını dilerdim :D o anlamda yazdım. + benim kız arkadaşlarım yurt dısından son 12-13 senedir bazen 10 gün izin alıyorsun yok erken regl bilme bi şeyler :D O yüzden sevmiyom.
Ha öyle. Ağzımı doldurmuştum ben de 😄😄
:D daha açıklayıcı yazmam gerekirdi o an düşünemedim yanlış anlaşılacağını :D Hayırlı akşamlar diliyorum
Sana da hayırlı akşamlar.
Egoist erkek... Biz size şöyle yaparız biz öyleyiz diye çoğul konuşup aslen kendinden bahseden erkek. İtici geliyor
Aynenn
Faakbadisi olup bunu öven pislikler bakınız Yay burcu erkekleri
Kadın erkek farketmez itici konuşma tarzı olan herkezden kendimi uzaklaştırırım nazik, zarif ve saygılı insanlar benim için herzaman 1 adım öndedir üslüb ve karakter herşeydir 🙃
Egolu saygısız
Saygısızlık
Ego.
Aynen egodan nefret ederim