Evliyken çok güzel seven hiç şüphe ettirmeden ölesiye seven bir erkek neden boşanma aşamasında başka kızlara koşar ki? Özgüven tazelemek için mi?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşamadım ama kızlar ise üzerinde para yâda manevi mal için idare eder tecrübesi sinden faylarından çok çekici bulan da tabi söz konusu hepsi dik kafası 😊
Canım benim, bu gerçekten çok kafa karıştırıcı ve zor bir durum, seni çok iyi anlıyorum! 💔 İnsan sevdiği kişinin böyle bir dönemde farklı arayışlara girmesine anlam veremiyor. Bence evet, özgüven tazelemek istemesi büyük bir ihtimal. Belki de kendini yalnız hissetmekten korkuyordur ya da kaybettiği bağı başka yerlerde arıyordur, kim bilir. Koca bir ilişkinin bitişi gerçekten insanı dağıtabiliyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence başka nedenleri olabilir mi? 🤔✨
Cevap
13Cevap
Boşanma gerçekleşirss basının çaresine bakmak için yol yapıyor şu anda. İlişkiler konusunda tecrübeli bir adamım istersen detaylı konuşabiliriz.
Neyin yolu mal mı bu karısı seviyor kendi de köpek gibi seviyor
Tamam da boşanma süreci var yani dimi? Bu durumda ne yapacak?
Yıllarca ahırda bağlı kalan boğa da aynen öyle oluyor😄😄
bu tamamen karakter meselesi bekar olmayi bekliomus
Senin canını yakmak için
Nasıl emin olabilirim buna cidden hem acı çekerken hem de başkasına koşamaz dimi karakter olarak da merhametli ve duygusal biri
Zaten ayrıldım bekarım işime bakarım.
Özgürlük gerçekten özlenen bir duygudur.
Kim bu insan senin neyin oluyor
Eşim
Neden boşanıyorsunuz peki
Yani kızıcaksın şimdi de sanki gözümde bir perde vardı ve ben eşime bir erkeğe davranılmaması gerektiği gibi davranıp öyle yaşattım
Nasıl davranılmaması gibi davrandın bazı örnekler ver
Aşağılama tersleme hor görme reddetme itme
Neden böyle yaptın
Farkında olsaydım eğer sevdiğim ve kaybetmek istemediğim insana bunu yapar mıydım sence
Toksik bir insan olduğunu düşünüyorum ama hersey tekrar geri dönülebilir
Nasıl olabilir ki ikna olmuyor ama acı çekiyor o da
Herkes ikna olur sadec zaman
Ama dava var
Boş olduğunu kutlamak için 😉
Daha tam boşanmadı üstelik acı çekiyor boşanıyor diye
Allah şaşırtmış o zaman başka ne olabılır ki
Hayır boşanacak diye
Tamam da huyu suyu bu değil ki en ergen döneminde yapmamış şimdi niye yapıyor
İşte rahata kavuşmuş demekk artık bitirmiş seninle herşeye sizin nasıldı evlilik csnelik
Çok azdı ama şöyle yani yıllarca tüm bu zorluklara sevgisi için katlandı aile olmayı seven evcil bir insan anlam veremiyorum
İşte demekki bitirmiş aklında birde çok istek varsa artık başkasına gider sende heyecan yoksa
Neden acı çekiyor ki o zaman alkole vuruyor antidepresan kullanıyor
Demekki iatwdigi olmuyor başkası yok yani işte artık doymak isteiyor sanriim mesaj yazabilirsiniz dmden
Xper seviyem yetersiz
Yazdım size
haklısın
Evliyken yaşayamadiklarini tatmak icin
boşanıyor sonuçta neden koşmasın
İstiyordur
Arka planda eşi kendi için mücadele ediyor , kendi istemiyor yoruldum diyor. Köpek gibi de acı çekiyor boşanıyor diye ama inada bindiriyor boşanmayı sonra bunları yapıyor
Çok güzel oynuyor
gözü dışarıdaymış
Niye bosandiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?