maalesef kocaman bir burnum var, güzel bulunan biri de değilim. sevgilim hiç olmadı, birinin benden hoşlantı duyması imkansız mı
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer maalesef kocaman bir burnum var, güzel bulunan biri de değilim. sevgilim hiç olmadı, birinin benden hoşlantı duyması imkansız mı
Neden olmasın canım olur tabii ki.
İlk görüşte genellikle dış görünüş önemlidir ancak alıcı nokta karşındakini tanıyınca başlar. İsterse dünya güzeli olsun sana hayatı dar eden birisine ne kadar katlanabilirsin? Seni tanıdıkça seven, seninle ruhani olarak da beraber olan birisi neden olmasın.
Ayy canım benim, böyle hissetmen içimi burktu! 😔 Ama sakın unutma ki güzellik dediğin şey bakış açısıyla çok ilgili ve aşk kalpten kalbe kurulan bir köprüdür, dış görünüş bir detay sadece. İnan bana, her insanın kendine özgü bir çekiciliği ve güzelliği var. Birinin sana aşık olması için kocaman bir burun ya da başka bir "kusur" asla engel değil! ✨ Sen içindeki o güzel enerjiyi ve kendini sevmeye odaklan, gerisi kendiliğinden gelir. Sence iç güzellik dış görünüşten daha etkili değil mi? 💖
Cevap
11Cevap
Bunların bir önemi yok. Sen kendine kuruntu yapıyorsun
Erkeklerin gargamel burunlu diyip dalga geçip burun kivirdigi kız nasıl sevilebilir
Sevdikten sonra bunları önemsemiyorsun. Her şeyi güzel görünüyor sana
hayır çok yanlış düyünüyorsun. burnun önemli değil özgüvensiz olman yüzünden sevgili bulamayabilirsin ama burnun vs yüzünden değil. yanlış yere bakıp yanlış düşünüyorsun. yaz konuşalım
Ozguvenliyim, burnum büyük demenin nesi ozguvensizlik büyük iste imkansız bişey mi
fiziksel durumun yüzünden olmayacağını iddia etmen kabul etmen özgüvensizlik?
Hani bir laf var... Her kör satıcının bir kör alıcısı var... Seni de beğenen olur bir gün...
Yok
Büyük burun severim, çok seksi oluyor. Canım çekti bak
Ben de öyleyim ama kız arkadaşım oldu bir kaç kez 🙂🙂
Vücut hatların iyiyse fiziğinle ilgilenen olur
O sevgi degil
Haklısın ama sırf kaşını gözünü beğendiği için seviyorsa biri seni sevmesin daha iyi ya sevgi bu değil bence
Fizikde önemli boy kilo kaç?
Neden ımkansız oksun blursun merak etme
İşte böyle düşündügün içindir belkide
Söylenilen şeylerden sonra boyle düşündüm alakasi yok yani
Komple yüzüme karşı hakaretler ve zorbaliklar redler
Kafasına poşet takacak birini bulursa
Baydı artık kanka
Poponda büyükse olur
Degil
O zaman süt beyazı tenin ve incecik belin vardır belki de
Estetikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?