Eski sevgilim işe gelince çok iyi ama mesajlarıma dönmüyor, barışmak için ne yapmalıyım?

Aynı yerde olduğum bir erkek var. 3 sene tanıştık, benimle çıkmak istedi. Ben 2 sene kabul etmedim, arkadaşlığını kaybetmek istemedim dedim. Sonra kabul ettim ama ayrıldım. Sonra yine 3-4 ay sonra biz sevgili olduk ve bu sefer 3-4 ay çıktık ama bende öfke problemi var, yine kavga ettik ve ayrıldım. Şimdi yine 3 ay oldu, ben yine barışmak istiyorum gibi pişman oldum. Bu sebeple yavaş yavaş yanaştım, normalde konuşmuyorduk. Şimdi ben yanaşınca espri yapmaya filan başladık birbirimize. Bir de mecburen işte konuşmak zorundayız. İşte bu bana, ben beach'te story atmıştım görmedi sandım ama görmüş, dedi ki ben de nereye gitsem beach filan. Ben de dedim ben öneririm sana, hem sevgilin de sever dedim ağzını aramak için. O da güldü geçti, sonra duyduklarına inanma filan dedi. Sonra ben seni zamanında şaşırttın gibi böyle bana takılıyor ara ara. Sonra ben buna yazdım, azıcık konuştuk. Sonra iyi geceler filan yattık. Sonra haftalar sonra yine iş yerinde konuştuğumuz bir konudan yazdım, dedim at adım sen. Az konuştuk, sonra bu, görülmesi kapalı ama giriyor çıkıyor, cevap vermedi. Ben de sildim mesajı, onun son attığına işaret koydum, ona bile yazmadı. Ama iş yerine geldi, benimle yine konuşuyor. Yani adam adım atmıyor, iş yerinde çok iyi ama ben de bu bana görüldü bile atmayınca benimle konuşmak istemiyor diye ters yaptım, konuşmadım. Sizce doğru mu?
Güncellemeler
14 gü
Yani bırakayım mi
Eski sevgilim işe gelince çok iyi ama mesajlarıma dönmüyor, barışmak için ne yapmalıyım?