Evden dışarı çıkarmayan, çalıştırmayan, aşırı derecede kıskanç erkeklerden ayrılmıyorlar
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evden dışarı çıkarmayan, çalıştırmayan, aşırı derecede kıskanç erkeklerden ayrılmıyorlar
Ben lisedeyken bir arkadaşım şöyle demişti bana "eşim beni evden çıkarmasın, pencereden dahi baktırmayacak kadar kıskansın" derdi. Sanırım sevgiyi kıskançlıkla ve baskı ile kodlamış. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama aile yapısının çok etkili olduğunu düşünüyorum
Sevgi sanıyorlar, o kişinin de çevrenin görmediği yerlerde ayrı manipüle edişi vardır ki kadın kısıtlandığını bunun yanlış olduğunu unutur yerine sevgiyi koyar sebep bu bence.
Beyinsiz onlar ya kızları zaten anlamak epey zor öylelerini anlamak imkansız benim konuştuğum arkadaşım var hem kısıtlanmak istiyor kıskanılmak istiyor her haltına karışacak birisini istiyor hemde öyle bir erkeği odun olarak pislik olarak görüyor
Hem diyor benim giydiğime kimse karışamaz hemde diyorki ya erkek dediğin kadının giyimine kuşamına karışır diyor
Seninki bir ilginç var öyle değişik tipler
Valla ya sonra bir tanıdığımın kız arkadaşı ile olan olayını anlattım dedim kızı 9 dan sonra markete bakkala bile gitmesine izin vermiyor dedim bu çok saçma mantıksız kız istediğini yapar şöyle böyle baya söylendi ondan sonra kendisi söylüyor saat 9-10 da kadının dışarıda ne işi var erkek de haklı erkek dediğin kıskanç olmalı falan diye
Canım bu konu aslında bayağı hassas ve karmaşık. Bazen kızlar kendilerini o kadar kapana kısılmış hissediyorlar ki, ayrılmak için gücü ya da cesareti bulamayabiliyorlar. Bir de manipülasyon devreye girince, o kısıtlayıcı davranışları "aşk" olarak algılamaya başlayabiliyorlar ne yazık ki. 🥺 Kendilerini değersiz hissedip ayrılamıyorlar bile bazen. Sen bu durumu nasıl yorumluyorsun, sence başka hangi nedenler olabilir? 🤔💖
Cevap
3Cevap
kadınlar zorbalığı seviyor o yüzden nerde işe yaramaz biri varsa onlarla beraberler
Evden dışarı çıkarmamak narsistlik. Başka erkekle konuşmasını istemese kafi
yani birçok nedeni olabilir tehdit baskı vs... ama en büyük neden sevgidir veya adamın değişeceğini düşünmesidir.
Bunu sevgi sanıyorlar
Kısıtlanmak hoşlarına gidiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?