AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer bana sevgilim böyle bir şey yapsa direkt ayrılırım ama eğer sevgilin değilse belki hoşuna gidiyordur onu kıskanman
Sevgilim değil bana sevgilim var dedi sonra da başka kızla beni kıskandırıyor şimdide peşimde dolanıyor itici
Bu şekilde kendine baglayacagini düşünüyorlar ama gözden düşüren bir yöntem:)
Hemde gozume sokarak herkesin içinde çok kötü oldum
kıskandırmak icin yapıyolar ama ben aksine soğuyorum.
Şimdide peşimde dolanıyor
Aynı soru 50 kere soruldu, bir derdin varsa git konuş herifle burada kendini yiyip bitirme.
Kaybettiği ilgiyi geri kazanabilmek için ucuz bir yöntem
İlgiyi kaybettiğini nasıl anlıyor
Tuhaf bir psikoloji, anlamış değilim.
Bir sey diyecem bir erkek bir kıza sevgilim var diyip peşinden kosturmaya çalışır mı?
Kişiliği tam oturmamıştır.
Yapan var mıdır? Sonra o kıza nasıl döneceğini düşünüyor
İstikrarlı erkekler yapmaz. Çolçocuk aklı. Vakit harcamaya değmez.
Şimdide peşimde dolanıyor böyle çırpınmış gibi
Sevgi değil o. Hazımsızlık, yüz versen de sonunda ayrılacak. O hazzı ona yaşatma acı çeksin pzmgk... Sen hayatına bak.
Nasıl hazımsızlık sizce?
Seni elde edememekten kaynaklı hazımsızlık, amacı sen değilsin amacı kendi egosunu tatmin etmek, sen onun için hiçbir şeysin.
Tamam da işte hani beni reddeten o? Sevgilim var diyen o? Ben onu reddetmedim ki
Yüz verme o zaman bakalım nereye koşacak?
Yok ne yüzü hakaret ettim
Kızlar neden yapıyorsa aynı nedenlerden
E bana sevgilim var dedi bu durumda benden uzak durması gerekm
Yetersiz ve acınası olduğu için
Yetersiz nasil?
Çocukça bir hareket
Bana zaten sevgilim var demişti sonra kıskandırıyor başkasıyla gözüme sokuyor şimdide peşimde dolanıyor
Aman boş ver yüz verme geç gitsin
Buluşmak istiyor ya o hazzı yasatmayayim
Buluşma kız yok de geç
Ne kadar boş bir insan ya üstüne başka kızla beni kiskandirip sonra da pesidme dolanıyor bu nasıl yuzsuzluk
Bu yüzsüz ve basit adamla ne işin var
Gerçekten öyle önce sevgilim var sonra başka kızla kıskandırmalar sonrada peşinde çırpınır durmalar aşırı itici
Diyorum ya Aklın yolu bir salla gitsin
Düzelme ihtimali bile yok demi
Bak düşüncelerin o adam için negatif Şimdi de düzenli ihtimali var mı diyorsun buna karar verecek olan sensin ve sonuçları seni bağlar Ben ancak senin anlattıklarında yorum yaparım Ama senin gönlün kimde bilemem Karar senin
Gönül olsada gurur diye bir şey var bana umut verip sevgilim var dedi sonra herkesin içinde kıskandırmak bilmem ne şimdide cirpinsa neye yarar
Diyeceksin ki bu çırpınmalar boşa yarar o zaman
Gözüme gozume bakıyor konuşmak için ama ben umursamıyorum
İyi yapıyorsun Her kuşun eti yenmez Akıllansın
En çokta sevgilim var diyip reddetip peşimde cirpinmasina ayar oluyorum hangi cesaretle sen bunu biirine söylesen daha o kişiyle ugrasmazsin
Anlamadım cümle bir inmiş bir çıkmış Ne demek istediğini anlamadım
Diyorum ki en çokta bana sevgilim var diyip benim peşimde kosmasina ayar oluyorum. Hangi kız bu insanı ciddiye alır birdaha ve dedim ki bence sen olsan böyle bir şey bir kıza söylesen artık o kızla iletişime gecmezsin değil mi?
Yani tabii ki iletişime geçmez Neredeymiş öyle daldan dala kon biriyle çık diğerine Mavi Boncuk uzat
İşin garip yanı sevgilisi de yok. Ve beni kıskandiriyor 🤷🏻♀️ şimdide konuşmak için çırpınıyor acaba ne diyecek
Bilemeyeceğim ne diyeceğini
Çok küçük düşürücü bence yaptıkları
Evet kadının duygusuyla kadının iffetiyle oynamayacaksın
Buna rağmen korkarakta olsa konuşma girişiminde bulunuyor ya bogasim geliyor
Ilgi gösterme
Yokta üzgün oldum bir ara hemen yüz buluyor sanıyor ona üzülüyorum tam bir s. alk
O da ne yapsın işte hatalarının sonuçlarını çekecek
Ne gibi sonuçlar sizce
Seni kıskandırması bir şekilde oynaması seni ireti etmiş. Seni soğutmuş artık senden kabul görmeyecek yani
Arkadaşım diyor ki seni onemseyip sevmese seni kiskandirmazdi
Bence elde edemediği için sinirleniyor bakma sen arkadaşlığını gönlünün sesine kulak ver arkadaşın çok mu biliyor
Yani işte sevgilim var diyip reddeden oydu şimdi ne diye peşimde anlamış değilim 😺😺 ahshsjjsjs yok kiskandirrken ben görünce baya bozuldu bana hesap verir gibi gerçekten bambaşka bir kafası var 😺😺😺😺
Sen onu kendi kafasıyla baş başa bırak düşünmen bile zamana Yazık
O kadar haklısın ki 😺😺😺 bir arkadaşımda şey dedi baktı sen hiç peşinde koşmuyorsun sandı çok aşıksın peşinde koşacaksin zoruna gitti saçma sapan kiskandirma işine girdi
Evet hiç Kafanı yorma önüne bak salla daha çok genç daha çok seni anlayacak insanlar çıkar karşına seçici ol Bir kişiye takılma
Haklısın ama kendi içimde çok değer verdim 28 yaşında birinin bu kadar çocuksu olacağını düşünmedim
O yüzden daha fazla düşünme Kendini Yanlış yollara düşürme salla gitsin
Haklısın
Mallar çünkü
Hemde gözüme sokar gibi iğrenç