Yani yarı yolda bıraksalar da sorun etmez misiniz? (Çok beğendiğiniz, çok yakışıklı bir erkek) Cevaplamadan önce şu yalan işini bi bırakın, önce bi dürüst olun...
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkeklerin hepsi yarı yolda bırakabilir. İmkansız değil bu. Bari yakışıklı olan bıraksın ehehehehe.
Sorun eder misin çok fazla seni yarı yolda bıraksa çok beğendiğin çok karizmatik veya yakışıklı erkek?
Benim için genetik önemli. Evlenmiş ve çocuk yapmışsam çok da umrumda olmaz. Evlenmeden önce kendimi kullandırtmam zaten. Ki bugune kadar öyle yaptığım için yolun yarısına değil çeyreğine bile gelemediler heheheheheeh
Evlenmiş ve çocuk yapmışsan ne değişcek nafaka mı alcaksın?
Hayır iffetimi korumuş ve anne olma misyonumu yerine getirmiş olacağım. Nafakaya ihtiyacım olmaz zaten. Ama onun da çocuğun giderlerine katkı sağlaması lazım tabi.
Amaç anne olmak mı yani?
Sen erkeksin de büyük ihtimalle
Anne olmak tek amacım değil.
İlişkiyi güzel yaşamak ve anne olmak misyonunu tamamlamak gerisi çok da önemli değil o zaman
Ana hedef güzel bir aile kurmak
Yani eşimin benim gibi bir eşi olduğu için kendini şanslı ve mutlu hissettiği benim de keza öyle hissettiğim ve çocuklarımın da sağlıklı mutlu olması
Ama bu olmuyorsa en azından iyi genetiğe sahip çocuklar doğurmak ve bunu nikah yoluyla yapmak.
Anladım güzelmiş... İyi geceler
Yaşadığım bir şey, kim ister ya böyle bir şeyi saçmalık
Hayır asıl soru ister msiniz değil? Çok fazla sorun eder misiniz çok beğendiğiniz yakışıklı karizmatik bi erkek tarafından yarı yolda bırakılmak? Çok fazla sorun eder miydiniz ama dürüst olun
Bencr yalan söylüyosun
İyi de az önce bi kız yakışıklı bi erkeğe çok yükseliyorum demiş. Başka bi kız da bu kızları hamile bırakıp ortada bırakan bi tipe benziyo demiş. O da demiş ki beni hamile bıraksın bıraksınn.. Hem bazı tv programlarında kadınlar irem sak mıydı neydi o demişti erkekle konuşuyomuş da o da ben seni üzerim diyomuş kız da bi üz de görelim belki üzülmiycem demişti. Erkek orada seni severim severim yarı yolda bırakırım üzülürsünü kast ediyo. Başka bir iki kızdan daha duydum aynı şeyi tuğçe kandemir de demişti. Yani future perfect tense üzerinden konuşmak saçma demişti. Bi üz de görelim belki ben üzülmiycem demişti. Kadınlar demek ki yarı yolda bırakılmayı o kadar da sorun etmiyo bence ben burdan bunu anlarım. Ne düşünüyorsun
Tamam sana söylediğim şey için özür dilerim ama kadınların erkekler tarafından yarı yolda bırakılmak çok da düşündüğümüz kadar sorun etmiyolar herhalde ben dümyaları yıkılır çok kötü olurlar bi daha zor ayağa kalkarlar falan diye düşünüyordum. Öyle değil mi
Yani yakışıklı erkek olsa takılmalık gözle bakar büyük ihtimalle ya da karizmatik... Ve o terk ederse ortada bırakırsa fazla acı hissetmez.. Ee bu süpermiş
Sen nasıl hissedersin onu söyle bana
Anladım sağolun 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bir ilişkide kimse yarı yolda kalmak istemez ki, değil mi? 🥺 Yakışıklı olmak belki başta dikkat çeker ama asıl önemli olan kalbinin ve niyetinin güzelliği bence. Birini sadece dış görünüşü için sevebilir misin? Bu sadece bir heves olur, gerçek aşk değil. Yarı yolda bırakılmak çok üzücü bir şey, yakışıklı da olsa kimse buna sorun etmez diyemeyiz. ✨ Sen böyle bir durumda ne hissederdin?