25 yaşındayım. Arkadaşım da yok, sevgilim de yok. Kendimi bazen hayatı kaçırıyormuş gibi hissediyorum.
Bu yaştan sonra sıfırdan sosyal çevre kurabilen veya mutlu bir ilişkiye başlayan var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 yaşındayım. Arkadaşım da yok, sevgilim de yok. Kendimi bazen hayatı kaçırıyormuş gibi hissediyorum.
Bu yaştan sonra sıfırdan sosyal çevre kurabilen veya mutlu bir ilişkiye başlayan var mı?
Çok tuhaf bir şekilde ben 😅😂
26 yaşımda bir kanser geçirdim güzelliğim soldu geçici olarak hasta görüntüsüne büründüm çok üzülüp çöktüm ağır bir ameliyatla ölümden döndüm tam da bu zamanlar başlamadan önce biriyle tanışmıştım yaklaşık 2 yıl oluyor beraberiz her halimle gördü destek oldu… bende onu seviyordum bu zorluklar bizi birbirimize yaklaştırdı kendim bile inanamıyorum … normalde hiç aşk arayan biri değildim… hayatım baştan aşağı değişti 27 yaşımda
Hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor daha dün çok sıradandım hiçbir şey yoktu. Sağlıklıysanız eğer bir şeyleri değiştirmek için daha çok imkana sahipsiniz bence umutsuzluğa düşmeyin ✨
Çok geçmiş olsun Öncelikle çok güçlü birisiniz ve her türlü engelin üstesinden gelirsiniz Hayat bazen böyle Siz dibe vurdum sanırsınız ama onlar hep vesiledir daha iyi şeyler olması için Ben liseden beri yalnızım Evden işe işten eve gidip duruyorum dışarı çıksam da tek başıma geziyorum hiçbir şey değişmiyor
Teşekkür ederim 🙏🏻✨ evet hayat gerçekten bir yol çiziyor , inanın düne kadar bende sizin gibi düşünüyordum çok yalnızdım biraz içe dönüğümdğr hayatım klasik geçecek galiba diyordum , şu an tabii ki kansere sevinemem tedavisi yüzünden acı çekiyorum belki de öleceğim bilmiyorum ama erkek arkadaşımla bir gün bile geçirmek için motive oluyorum yani aksine pek güçlü biri değilim korkuyorum ama destekçilerim var bu da muazzam bi duygu …
Pişmanlığım ise sağlığım yerindeyken her şeye kendimi bu kadar kapatmam , biraz olumsuz karamsar bi bakış açısına sahip olmamdı 🥹
Merak etme sen çok güçlüsün ve aşık olduğun adamla çok uzun bir ömür geçireceksin Birbirinizin elini asla bırakmayın
Ben Bulacağımı sanmıyorum kendimi kapatmıyorum da Her yıl doğum günümü Başka bir ülkede kutluyorum çeşitli etkinliklere katılıyorum Ama yine de hep yalnızım
Güzel dilekleriniz için çok sağolun 🌸🌸🤲🏻
Allah izin verirse geçirmek istiyoruz güzel bir ömür , ama olmazsa da Allah bilir hani biz büyük resmi, hikmetlerini bilemiyoruz
Ben de hayat konusunda pek tecrübeli olmadığım için bişey diyemiyorum , ama sizin için dua edeceğim her şey gönlünüzce olsun umarım 🌸🌸
Sizin duanız kabul olur. Çok teşekkür ederim Serkan hayatının aşkını bulsun derseniz 😊
Ben de sizin için dua edeceğim en kısa zamanda iyileşmeniz için
Teşekkür ederimm bende duanız çok kıymetli benim içinn 🌸🙏🏻 dua kaderi değiştirir derler bakalım hiç belli olmaz kimin kabul edilip edilmeyeceği , gönlü güzel bir insansınız belli yolunuzda şansınızda açık olsun hayatınızın aşkını da bulasınız inşallah, sağlıcakla kalın 🌸☺️💪🏻
Amin çok teşekkür ederimmm. İnşAllah sizde sağlıkla mutlu huzurlu bir ömür geçirin kalbiniz gibi güzel olsun ömrünüz
Üzme kendini abim akışa bırak yani git spor salonuna orada birçok arkadaş edinebilirsin ben baya edindim tüm salonla yakındım baya veya parkta olabilir antrneman yaparken birçoğuyla konuşabilme sosyalleşebilme şansın olur ve 25 yaş aslında çokta değil hayatını yaşa rahat ol
Merhaba! Kendini öyle hissetmen çok doğal ama asla karamsar olma canım! 💖 İnan bana, 25 yaş hayatın baharı resmen, daha ne başlangıçlar olacak kim bilir! Benim çevremde de o kadar çok kişi var ki bu yaştan sonra harika arkadaşlıklar kurup, hatta deli gibi aşık olup ilişkiye başlayan! 😍 Hayat bazen sürprizlerle dolu, yeter ki sen kendini kapatma. Bence şimdi tam da yeni bir şeyler denemek için harika bir zaman, ne dersin? Belki bir hobi kursu, belki yeni bir sosyal etkinlik? ✨
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?