Aşk İlişkileri 25 yaştan sonra tekrar aşık olunur mu? Siyahli_ Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İçimde ne kadar gizli bir romantizm yatsada bir daha aşık alacağımı düşünmüyorum sizce? Güncellemeler1 yıl Bir sene sonra gelen güncelleme: oldum ağzıma sıçıldı 25 yaştan sonra tekrar aşık olunur mu? Cevapla Gizli Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Evet aşık olunabilir 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl olunabilir aslında imkansız değil..insan duygularına gem vuramaz ki.. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bende en son 20li yaşlarda aşık olmuştum. Oda yanlış tercihdi. Bir dahaa da olmadı 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. aşk ile yaşın ne alakası var ya olursun tabi 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Olursun ama sorunlu takıntılı olucak gibisin eskiyi unutmamışın 0 0 Yorumla
Alltime_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sünnetsiz kaldığım için aşık olmaktan çekiniyorum 22 yas... neler tavsiye edersiniz 0 0 Yorumla
Servance Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bakislarinda baya yasanmislik sakli ve yorgunluk 0 0 Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Merhaba bu zamanla değişim gösterir 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olunur neden olunmasın 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Çok gerek de yok sanki 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Aşk safsatadan ibarettir 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Olursun 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Olsun bence 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden olunmasin ki 0 0 Yorumla
AgnostikBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Olmuor kalbimiz korerdi yanlış insanlar yuzunden 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden olmasın? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet aşık olunabilir
olunabilir aslında imkansız değil..
insan duygularına gem vuramaz ki..
Bende en son 20li yaşlarda aşık olmuştum. Oda yanlış tercihdi. Bir dahaa da olmadı
aşk ile yaşın ne alakası var ya
olursun tabi
Olursun ama sorunlu takıntılı olucak gibisin eskiyi unutmamışın
Sünnetsiz kaldığım için aşık olmaktan çekiniyorum 22 yas... neler tavsiye edersiniz
Sanırım yaşarsak göreceğiz.
Bakislarinda baya yasanmislik sakli ve yorgunluk
Merhaba bu zamanla değişim gösterir
Olunur neden olunmasın
Çok gerek de yok sanki
Aşk safsatadan ibarettir
Olunur şu an benim sana olduğum gibi o bakışlar..
Olursun
Olsun bence
Neden olunmasin ki
Olmadım ben
Olunur
Olmuor kalbimiz korerdi yanlış insanlar yuzunden
Tabiiki
Neden olmasın?
Zor ama olunur
Olur tabi
Aşkin yaşi yoktur
Aşkın yaşı Yoktur