Aşk ilişkisi. Ciddi düşünüyordunuz. Beğenip hoşlanıyordunuz (büyük ihtimalle hâlâ da öyle). Ve her gün gördüğünüz biri
3 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk ilişkisi. Ciddi düşünüyordunuz. Beğenip hoşlanıyordunuz (büyük ihtimalle hâlâ da öyle). Ve her gün gördüğünüz biri
Cevap
6Cevap
Benim yapacağım tarzda bişey shdjgl sma kimseye açılmam ben. Erkek olsam kabul ederim
Başta reddetse de sonra kabul etse kabul ederdin yani erkek olsan😂
Peki reddeden kişi nasıl dönecek sorun orada gidip teklifin hala geçerli ise kabul ediyorum mu diyecek😂
Birde direkt kabul edince de dünden razıydın oluyor ne diyeceğini bilemiyorsun ki😂 istememene rağmen de cabalasa sıkıntı kız gerçekten istemiyorsa bu yanlış olur. O yüzden her şekil sıkıntı 😂
Muhtemelen düşündüğü biri vardı olmadı şimdi bende şansını denemek istiyor diye düşünürüm hevesin kaldımı senin peki
Ben olsam kabul etmezdim galiba. Ama bu durumda sorduğum kişi karşı taraf. Dönseydim ne tepki verirdi ister miydi diye
hassktr lan ordan derim boşluga düşünce ben mi aklına geldim enayimiyim ben derim
Boşluğa düşünce değil aradan çok gecmediyse
Açmam zaten de hadi diyelim açtım ve reddetti, no olmaz
Gurursuz insan değilim bu sefer de ben seni reddediyorum derim
Zamanlaması önemli geri dönüş için
O zamanda seviyorsam onu düşünürüm
Peki nasil dönecek ki reddeden kişi gidip ne diyecek nasıl konuşacak hiçbir samimiyet yok ki
Aslında ret eden sensin adam gururlu çıkınca hoşuna gitti ve tanımak istiyon
O zaman yeni tanımıştım ve hakkında bir şey bilmiyordum. İlişki de istemiyordum simdilik o yüzden reddettim. Sonra bir süre geçti 1 ay bile olmamıştır nedense pişman oldum. Zaten hakkında da hiç kötü bir şey duymadım. Ama şimdi yüzüme bile bakmıyor. Normalde kimseye böyle davranmaz. Ya sinirlendi ya da rahatsız etmek istemiyor
Belki birini buldu
Bilmem
Normalde bulsana beni
Nasıl anlayamadim
Burdan biulsana beni sohpet edelim
Kusura bakmayın burdan kimseye özelden yazmıyorum. Teşekkürler cevap için de
Rica ederim
İkinci tercih olunmaz
Deneyebiliriz.
Mantıklı olan geri dönmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten içinden çıkılmaz bir hale gelebilir canım! 🧐 İlk başta reddedildiğinde yaşadığım hayal kırıklığını ve o süreçte neler hissettiğimi bir düşünürüm. Sonra da o kişiye "Neden şimdi?" diye sorarım açıkça. Aşk benim için böyle kararsızlıklarla dolu olmamalı. İlişkilerde netlik ve samimiyet çok önemli benim için. Sen ne yapardın böyle bir durumda, dinlemek isterim! 🤔💖