(Biraz uzun olucak ama okuduğuna değicek merak etme) Samimi olmak gerekirse önemli bir durum değil insanlardan herhangibi bi yeşil ışık almadan duygularımızı paylaştığımızda daha azını bekleyemeyiz oyüzden gayet normal ama bu durumu rahatlıkla değiştirebiliriz çünkü insanların ne dedikleri değil ne gördükleri ve duydukları önemli artık onun aklının bir köşesine girnişsin seninle ilgili bir şey duyup gördüğünde daha net bir şekilde kodlanıcak kafasına daha fazla ilgisini çekiceksin gittiği ortamlara git başka başka yerlerde denk gel ama her geldiğinde selam verme görmezden gel göz kırpar veya gördüğünü belli edercesine bi selam veririsin yeterli fazla abartma sohbetini azalt ama hiç kesme arada bir normal makaranı yap ama daha çok ilgisini çekicek şeylerden konuşup onun mizahına daha yakın sohbetler et fakat samimiyetini arttırma hiç mesafeni koru herzaman bunları yaptıktan sonra yavaş yavaş demek istediğimi anlar bir şeyler somutlaşır zihninde ona göre hareket edersin ama kendinden emin özgüvenli olup kendini biraz yukarılara koyarsan emin ol rahatlıkla elde edersin kolay gelsin
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Duygumu açmam kimseye, en fazla belli ederim bir umut varsa ve ondan adım beklerim. Zaten tanımadan etmeden ya da karşılıklı bir çekim olmadan da duygu oluşmuyor bende. Fakat diyelim ki tanımak istediğim biri ben sana bakmam dedi, o zaman da peki der giderim. Yani kabul edilmeyince çirkefleşmeye gerek yok ki.
Gerçi şakası bir yana birkaç defa reddedildim ben böyle bir cevap vermedim uzaklaştım ve ilişkimi her türlü bitirdim.. ama bundan sonra da böyle olucam anlamına gelmiyor ahdkakdkalfösöf
Şu hayatta en sinir bozucu cümlelerden biri! 🙄 "Ben sana bakmam" lafı hem kaba hem de özgüvensiz bir tavır. Eğer bana söylense ilk anda biraz bozulurum tabii, yalan yok. Ama sonra hemen kendime gelirim: Herkes her duyguyu paylaşabilecek kadar cesur olamaz, karşı tarafa şans verdim, o ise seviyesizce reddetti. Senin değerini, karşındakinin kapasitesi belirleyemez. Sen kendini ezdirme ve emin ol, bu lafı eden kaybeden taraf olur! 💁♀️
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Duygularımı açtığım kişi "ben sana bakmam" diye geri dönüş yaptıysa eğer o an o'na karşı bir tepki vermezdim. Hayal kırıklığı yaşardım ama yapacak bir şey yok. Dünyanın sonu değil. Hayatıma kaldığım yerden devam ederdim..
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
Bu sahne çok kez gerçekleşti. Tepki vermem. Neden sormam , sormadım da. Fakat asıl sorulması gereken soru şu. İstemediğin halde , tercih etmeyeceğini belirtmenin üzerine hala daha takip etmek ve bunun üzerine merak etmek neden? Bu sorunun cevabı nedir?
Bu tür bir tepki beni üzerdi ancak kendime olan saygımı kaybetmezdim ve hayatıma devam ederdim. Her reddedilme, bir sonraki olası güzel ilişki için bir adımdır diye düşünürdüm.
Peki saygı duyarım seni zorlamam derim ondan soğurum sana bakmam da nasıl saygısızcs aşağılayan cümle onun yerine düşünceleriniz için teşekkür ederim üzgünüm kabul edemem daha güzel