Sevgiliniz size bana kimse karışamaz sen bile derse ne cevap verirdiniz nasıl bir tepki gösteririrdiniz?

Eveeeet sevgiliniz gece yarısı eve geliyor ve siz soruyorsunuz ne yaptın bu saate kadar nerdeydin diye. Gezdim arkalarla cafede oturduk diyor. Sizde aklıma kötü kötü şeyler geldi insan bu saate kadat dışarıda ne yapar diyorsunuz bu arada saat 4 e geliyor onun cevabı ise babam bile benim kötü bişey yapmayacağımdan emin olduğu için hiç bir zaman benden şüphelenip oğlum bu saate kadar nerdeydin demedi. Ben kendimden emin olduktan sonra kimseye hesap vermem kimse bana karışamaz hatta sen bile dedi. 3gündür kuşuz konuşmuyoruz. Bana bu kadar ağır konuşması beni o kadar üzdüki ağladıım ve kendime ettim yine. Beni bugün kesin arıyacak çok soğuk konuşucağım madem kimse sana karışmıyor bende karışmayayayım rahat rahat yaşarsın ne yaparsan yap diyeceğim. Ama sizden istediğim. Daha ağır bir laf bileniniz varmı ona öyle bi dokunsun ki pişman olsun bana böyle bişey dediğine ?
Sevgiliniz size bana kimse karışamaz sen bile derse ne cevap verirdiniz nasıl bir tepki gösteririrdiniz?