Evet, kadını yüceltip sevip koruyup biz demek varken, mutlu olmak varken, birlikte yüceltmek varken, neden kadınlarla yarışa giriyorsunuz
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, kadını yüceltip sevip koruyup biz demek varken, mutlu olmak varken, birlikte yüceltmek varken, neden kadınlarla yarışa giriyorsunuz
Cevap
7Cevap
Bunu kişisel gelişimini tamamlamamış erkek yapar. Kişisel gelişimini tamamlayan erkek güçlü bir kadın ister
Çok doğru gerçekten keşke bunu tüm erkekler anlasa
İş de kişilik gelişimini tamamlayan kadın soğuyor itici buluyor öylesini muhatap bile olmak saçma geliyor
Kadin yarisa girmeden erkek girmez.. erkegin icinde oyle bi güdü asla yok zaten evin reisi ailenin reisi olmak icin varlar sad3ce bunu hazmedemeyen kadinlar çırpınınca bu bahsettigin sorun ortaya cikiyor bazen. Bu da her erkekte olmaz zaten biraz zayif kalan erkeklerin basina gelebiliyor. Mesela sen gercek bi alfaya denesene güç savasina girmeyi😂
Güç savaşı varsa ben yokum biz demek önemli
Yine benim dedigime geliyir guc savasi olmasi icin iki taraf gereklidir. Sen giriyorsan karsi taraf girdi diye suclayamazsin
Benim dedigimi dene bi alfa bul kendine guc savasina girmezsin yerini kabullenip mutlu mesut yasarsın
İnşallah bulurum
Biz demek birlikte güçlü olmak çok güzel çünkü
Yarış yapan erkekler değil ki. Her şeye gücü yetirmeye çalışanlar sizsiniz. Fıtratına uygun davranmalı herkes.
Ben diger kizlar gibi degilim ben diger insanlardan çok farklıyım
Tebrikler, kazandınız.
Neyi kazandım
Yorumlardan bence bi beğenen çıkar. Olur buradan, ben okeyliyorum sizi.
Buradan öyle bir şey aramıyorum
Tamam.
Herkes bilsin, aranmıyoruz.
Erkek eril olmalıdır, üstünlük kurma dürtüsü her zamam mevcuttır
Bu nasıl kafa ya😂😂
200.000 yıllık DNA bu arada 😅
Girmiyoruz umrumuzda değil
Umurumuzda degil derken aşırı sacma
Abla sen fazla cinsiyetçi düşünüyorsun. Bu soruyu sormak en başından kadın erkeği ayrı tutmaktır. Biz ayrı bir şey görmüyoruz sorun sende
Hayır ayrı tutmak değil biz demektir kadın erkeği yüceltsin erkek de kadını
Biz demek daha güzel çünkü
Bu da rodin'den Katedral
Niye kadını yuceltelim saçmalık
Kadın yüceltilmryi sevilmeyi hak eder ama her kadın değil
Put mu bu :)))
Senin ışığın içinde yoksa yoğun özgüvensizlik yaşıyorsan kadını yuceltemezsin ki önce kendi icindeki özgüvensizligi çöz
Niye erkeği yüceltelim desem mantıklı olur mu
Evet mantıklı olan bu biz demek kadın erkeği erkek kadını yüceltir beraber yüceltmek gerek
Değer vermek demelisin
İş de bunun adı sevgi aşk diger türlü takıntı
Kesin sen...
Evet değerli hissettirmek
Sen başak misin
Hayır başak degilim
Buradan adımı söyleyemem
Burcun diyorum adını değil
Burcum balık
Bende balık çok baskın
Himmmm boğa
Hiç bir şey yapmam gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, haklısın bu konuda gerçekten! 😔 İlişkilerde sevgi ve destek varken neden böyle güç savaşlarına girildiğini ben de hiç anlamıyorum. Birlikte "biz" olmak, o kadar güzel bir duygu ki... 💕 Belki de bazen bu durum, özgüven eksikliğinden ya da yanlış öğrenilmiş erkeklik rollerinden kaynaklanıyor olabilir, kim bilir? Oysa aşk dediğin şey birlik olmak, birbirini tamamlamak değil mi? 🫶 Sence erkekler neden böyle bir tavır içine giriyor olabilir ki? 🤔