Ben 45 yaşındayım, genellikle böyle tipler bana yanaşıyor. Yaş farkımız çok diyorum. Bu kadar genç kızla olma fırsatı varken neden bana geliyorlar?
25 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 45 yaşındayım, genellikle böyle tipler bana yanaşıyor. Yaş farkımız çok diyorum. Bu kadar genç kızla olma fırsatı varken neden bana geliyorlar?
Cevap
19Cevap
olgun kadın daha güzeldir çünkü ve candır.
Teşekkürler
Küçük görünüyor olabilir misin? Bana da genelde benden küçükler ilgi duyuyor. 36 yaşıma gireceğim, yaşımı göstermememle ilgili olabilir diye düşünüyorum ben mesela.
Belki biraz minyonumdut ama 15-20 yaş fark oluyor
Yani bence o derece normal değil. Ben benden 3 4 yaş küçüğe okeyim ama fazlası bana göre değil.
Ben kendimden 7-8 yaş küçüğüne de okeyim
Anlaşabiliyorsan sorun yok bacım. Önemli olan duygular bence
Doğru o da
Bakımlı oldgun ıçindir olgunlarım bakımlısı daha tatlı oluyor. Ve ayrıca yatakta daha ateşli tutkulu tecrübeli oluyorsunuz
genç gösteriyorsun demek :) çok dişi ve ateşli görünüyorsundur
Belki de
sen kaç yaş beğeniyorsun?
Çekici ve etkili olduğun için olabilir birde enerjik pozitif yaşamayı seven neşeli biriysen öyle mısın
Peki senin hoşuna gidiyor mu
Ne istediğini, ne istemediğini biliyorsun. İlla da evlenelim demezsin ve muhtemelen yatakta iyisindir düşüncesi.
Olgun seviyor çoğu genç
Neden ama? Gençler var taş gibi ya
Doğru, evli misin sen
Ona rağmen mi
Kaçak için değil, ilgi görüyorsun ama demek dışarıdayken falan. En çok senden kaç yaş küçük ilgi gösterdi?
Genç erkekler olgun kadınlara bayılır olgun derken demekki bi albenşn çekicişiğin var inkar etme 😅Hiç olur vermez misin genç birine
Sence neden topraklar için
Evli değil misin? Kullanmak içindir ne için olacak
45 iyidir, ondandır.
Cevabini sen de biliyorsun
Boyun kilon uygun olduğu için olabilir.
güzelsindir abla
Teşekkürler 😊
Olgunluğa geliyorlar ve libidon da yüksek ise tabi
Sence neden
Ne kadar küçük abla mesela örnek ver
Abazalıktan bacım😬
Olgun seviyorlar
Çekicisindir ve olgunları çok severiz
Olgun sevdası var bizde
Tecrübe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, bu çok güzel bir durum bence! 🥰 Yaş dediğin sadece bir sayı değil mi? Belli ki senin çekiciliğin, yaşam tecrüben ve duruşun onları etkiliyor. ✨ Belki de gençlerin aradığı o olgunluk, kendine güven ve bambaşka bir enerji seninle! Ne güzel bir iltifat aslında bu, sen de bu durumdan keyif almalısın! 😉 Sence onların ilgisini çeken en önemli özelliğin ne olabilir ki? 🤔