Aşk İlişkileri Genç olmama ve görünmeme rağmen neden genelde 30 yaş üstü erkeklerin dikkatini çekiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Genç olmama ve görünmeme rağmen neden genelde 30 yaş üstü erkeklerin dikkatini çekiyorum? Yaşıtlarım genelde ilgilenmiyor benimle 😭 Genç olmama ve görünmeme rağmen neden genelde 30 yaş üstü erkeklerin dikkatini çekiyorum? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
uzzian Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Yaşını bilmiyorum ama küçükler olgun arar büyükler ise yönetecek yaşlar arar 0 0 Yorumla
a_lady Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 30 yaş üstünün dikkatini genelde gençler çektiği için 0 0 Yorumla
birisiymişte Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl 19 yaşındayım olgun arar gözüm 30 yaşında adamın ise çıtır genç arar kural bu hanımefendi tabi aramak derken cinsellik anlamında 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onlar genç kızlara bakıyorlar hep 0 0 Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın ki 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Çıtır seviyor insanlar ondandır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaşını bilmiyorum ama küçükler olgun arar büyükler ise yönetecek yaşlar arar
30 yaş üstünün dikkatini genelde gençler çektiği için
19 yaşındayım olgun arar gözüm 30 yaşında adamın ise çıtır genç arar kural bu hanımefendi tabi aramak derken cinsellik anlamında
Onlar genç kızlara bakıyorlar hep
Kaç yaşındasın ki
nasıl ilgileneyim senle
Çıtır seviyor insanlar ondandır
Kötü bir şey mi
Demekki taş gibisin ufaklar taştan anlamaz