3 yıldır ara sıra yazan, takipten çıkıp geri gelen bu erkek gerçekten ciddi mi?

3 yıldır yazan birisi var. Ara sıra buluşmak istediğini söylüyordu ama bunu böyle buluşalım mı diye değil de bir sinema varmış, gidelim mi? Konser varmış, eşlik etmek ister misin? Sahilde yürümeye ne dersin gibisinden ciddi düşündüğünün farkındaydım. Çünkü beni tanımak istediğini söylüyordu sürekli. Fakat ben internet üzerinden birisiyle tanışmaya, görüşmeye biraz çekiniyordum. Bu yüzden de hep bahane uydurup reddediyordum. Ben reddettikçe 2-3 ayda bir yazmaya devam etti. Yılbaşında iyi yıllar yazıyordu. Kadınlar Günü'nde Kadınlar Günümü kutluyordu falan. Baktı ki olmayacak, takipten çıkmıştı. Daha fazla üstelemek istemedi. Yaklaşık 1 sene hiç yazmadı derken birkaç gün önce takip isteği atmış tekrar. Ben de kabul ettim. Mesaj attı. Beni daha yakından tanımak istediğini ve numaramı almak istediğini söyledi. Ben de numaramı vermek istemiyordum. Çünkü daha çok iletişim kurmak istiyor, ben ise bu iletişimin benim için yeterli olduğunu düşünüyorum. Numaramı istediğinde saat gece 1'di. Sabah olunca cevap verecektim. Numaramı verip vermemeyi de düşünecektim. Sabah fark ettim ki beni takipten çıkmış ve kendinden de çıkartmış. Şimdi ne yapmalıyım? Ne cevap vereyim. Takipten çıktığını fark ettiğimi söyleyeyim mi? Numaramı vereyim mi? Sizce niyeti ciddi mi?

3 yıldır ara sıra yazan, takipten çıkıp geri gelen bu erkek gerçekten ciddi mi?