Zaten zar zor bir şeyler hissediyorum, birine karşı hissettiğim insan da bırakıp gidiyor, yeter artık ya ben dayanamıyorum, özlüyorum kokusunu, özlüyorum. Bırakmayın sizi seven insanları.
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
karaktersiz erkek sevme sende
Böyle davarlar bırakıp giderler. Benim gibi evlenipte sevebilecek insanlar da bulamaz. Kimse dengini bulamıyor maalesef
Vallaha doğru insanlar birbirine denk gelmiyor 😔
Umudunu kaybetme. Şöyle düşün. Demek ki senin için hayırlı birisi değilmiş. Allah korumuş diyebiliriz. Karşına daha çok kişi çıkar eminim
Aynen öyle inşallah dediğiniz gibi olur 🙏
Sen gönlünü ferah tuttuktan sonra olur merak etme. Böyle oldu diye de kapatma kendini
Kolay kolay sevebilen biri değilim ki 😔
Anlıyorum seni. Doğrudur tabi. Bende öyle maalesef ki. Sana böyle diyorum ama terzi kendi söküğünü dikemiyor maalesef. Ama şöyle de düşünebilirsin. Mutsuz bir ilişki içinde olmaktansa şu an yalnız olman daha iyi
Ben onunla çok mutluydum hayal bile kuruyordum bunlar benim kolay kolay düşünebileceğim şeyler değildi. Ama böylesi daha hayırlı demek ki yalnız olmak daha iyi şimdilik
Bakara suresinde der ki; “Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlı olabilir. Ve olur ki sevip arzu ettiğiniz bir şey sizin için şer olabilir. Bütün bunları Allah bilir, siz bilmezsiniz.” O yüzden bitti diye üzülme. Böyle teselli edebilirsin kendini. Şayet sonra işler daha da ciddiye binseydi ve sonradan daha çok üzülseydin senin için daha yıkıcı olurdu. Yaşınız kaç?
Ben 29 o 26
Bir de 3 yaş küçükmüş. boş ver olmadığı iyi olmuş. İlişki de erkeğin büyük olması bence daha iyi daha uygun olur sizin için. Ayrıca sizinde yaşınız çok geç değil. Bende de olduğu gibi toplum baskısı oluyordur ama söylenenlere takmayın derim :)
Sallamiyorum söylenenleri 🙃
Bende sallamıyorum da işte aile evinde yaşayınca bir yaştan sonra dert oluyor valla insana 😂 Aynı şeylere maruz kalıyor olabiliriz :)
Ne iş yapıyorsunn
Ben normalde tarih öğretmeniyim ancak atanamadım. Mülakatlarda da puanımı düşürüp elediler. Daha sonra yabancı bir uçak firmasında teknisyen olarak çalışıyorum
Güzelmiş ben de edebiyat öğretmeniyim ama ben de atanmadim henüz
Aa ne güzel meslektaşız. Valla başta bu hükümet varken bizim atama hayal. Daha da çok önümüzü kapattılar. Haftaya ags giricem ama öylesine. Her yerden deniyoruz şansımızı belki bir şey düşer diye. Şartlar böyleyken haliyle insan evlilikte düşünemiyor
Valla AGS'ye ben de girecem ama hayatımı da erteleyemem guzel günler en güzel yaşlarım geçip gidiyor
Evet doğru söylüyorsun. Bir kız için neyse de erkek için öyle olmuyor maalesef ki 😂 Ben de şirketim de 4 senedir çalışıyorum ama bizde de sürekli işten çıkarma yapıyorlar bu yüzden işsiz kalacak gibiyim. Hal böyle olunca insan evlilik yönünde adımlar atmaya çekiniyor. Çünkü hep yeni evlenen arkadaşlarımı çıkardılar işten. O yüzden bir erkek iş mevzusunu sağlama almadan evlenmek istemiyor
Erkekler için evet öyle haklısınız ama neden çıkarıyorlar ki anlamadım
Çünkü şu an ekonomi berbat. İşçi çok pahalıya geliyor firmalar için. Birçok yabancı firma da artık pahalı iş gücü olduğu için ya küçülmeye gidiyor ya da firmayı tamamen kapatıp iş gücü ucuz ülkeler olan Hindistan Çin veya Meksika gibi ülkelere gidiyor. Bizim firma da aynı şekilde. Baya kişi çıkarıyor ve zamanla tamamen Çin ve Meksika’ya çekilecek. Bundan ötürü de maalesef insanlar evlenip yuva kurma konusunda çekimser kalıyor
Yaa anladımm kötü olmuş üzüldüm gerçekten yazık valla o kadar insana
Mesela şöyle söyleyeyim. Her zam olacağı zaman 15-20 kişi çıkarıyorlar. Temmuzda zam geldi. Geçen hafta perşembe günü yıllık izne çıkmadan 15 kişi çıkardılar. Bana da yıllık izinden sonra Ağustos ilk haftası çıkaracaklarını söylediler. İzinden döndükten sonra işte benle birlikte 15 kişi daha çıkaracaklar. Ve bu durum 1.5 senedir böyle devam ediyor. Hal böyleyken insan nasıl gelecekle ilgili hayal kursun da evlilik yoluna girsin. Zor haliyle. Ailem evlenme yönünde baskı yapıyor. Bende evlenip yuvamı kurmak isterim ancak hem iyi huylu birini bulmak, hemde özel sektör de ekonomi bu kadar kötüyken kalıcı bir iş bulmak çok zor maalesef ki. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Amin hocam devlete atanabilsek her şey güzel olcakta işte 😕
Ben artık öğretmenlikten umudumu kestim de düz memurluk kovalıyorum. Her gün kariyer kapısındayım süreki başvuru yapıyorum. İşimiz Allaha kaldı. Başka çaremiz yok. Çünkü artık aile evi cehennem olmuş durumda benim için. Şu ekonomi de tek başıma eve de çıkamıyorum. Bir çıkış yolu arıyorum desem yeridir. Çevremdeki tüm arkadaşlarımda evlendi. Ne aşkta ne de işte yüzümüz gülmedi maalesef. Ama Allah büyük elbet bizimde zamanımız gelecek 🙏🏻
Ben de aynı durumdayım hocam 😔
O zaman Allah ikimizin de yardımcısı olsun hocam. Çok kötü bir zamana denk geldik maalesef ki. Umarım bazı şeyler düzelir ne diyelim 🤷🏻♂️
Herkese sevemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu yaşadığın duygu çok zorlayıcı ve yıpratıcı olabilir gerçekten. 😔 Birine güvenmek, kalbini açmak zaten büyük bir cesaret isterken, sonra onun gidiyor olması içini acıtır, biliyorum. Keşke kimse kıymet bilmeden gitmese… Ama unutma, bu gidişler senin değerini azaltmaz ki! ✨ Belki de yeni, daha güzel başlangıçlara kapı aralıyordur hayatında. Sen bu konuda neler düşünüyorsun, benimle paylaşmak ister misin? 💖