Mükemmel biri ile tanıştım, öyle böyle kız değil yani, nasıl desem 80'lerdeki kadınlar gibi, aynı eskilerdeki gibi. Mükemmel, güzel de aynı klasik Türk kadını gibi ama dindar. Ben cami yolunu bilmem, ne yapabilirim
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Seni İslama yaklastırmak için Allah gönderdi belkide
Bana yönlendir ben evlenirim.
Bulmuşum valla babam girse araya onu cinerim kadın ne paraya değer veriyor ne tipe böylesi buldum alevi olsam sûnni geçerim
Ben öyle biriyim kimse takmiyo valla beni
e uğraş öğren bir seyler
Navigasyonu aç en yakın cami yaz o yolu gösterir
Sorun yanlış çevirdi kìz klasîk bizim türk anneleri gibi
Dindar biriyse sen dinsizsen sorun çıkar ki
Din demiyorum bu yanlış çevirdi nasıl desem para, tip önemli vermiyor 5 senedir birlikteyiz bir kere öpmeye çalıştım bir daha böyle bir şey yaparsan ayrılırım dedi şimdi ilerliyoruz aile filan diye bundan önce annem hastayken evi temizleyip yemek yapmış biri
Dindarsa uzak dur ev içinde yaşanmaz öylesiyle
Dindar değil yanlış çevirdi o bak şöyle anlatayım kız ne paraya ne tipe önem veriyor düşün annemle tanıştırdım annem diyor aynı klasik eskideki Türk kadınları gibi namus kavramı var
Hemen düşme iyi tart bak belki sadece bi maskedir
Bende öyle düşündüm baya denedim ama ilginç bir şekilde aynı annem hasta diye gelip evin yemeğini temizliğini yaptı 5 yıldır birlikteyiz bir kere sadece öpmeye çalıştım bir daha yaparsa ilişkimiz burada biter dedi
Ya hayır maske falan değil bende anlattigin kız gibiyim sadece iyi saf niyetli olgun biri
Valla bu kız bırakılmaz babami satarım bunu satmam
İnsallah dediğin gibi yaparsın bana da hep senin gibi kız yok diyip ortada bırakıp güzel ortamci kızlarla sevgili oldular hatta red yediğim de oldu Allahtan kızın değerini biliyorsun onu kaybetme
Onların çoğu boş beyinli dir boş ver bu devirde temizlik kadar güzel bir şey mi var kendim gibi birisini buldum ölmek var dönmek yok
Illa sende bulursun
Dini takma
Dini olarak demiyorum kız mükemmel ne paraya önem veriyor ne tipe namuslu düşün aldatmada ben kendimde şüphe duvarım ondan değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle mükemmel birini bulmana çok sevindim! 🥰 Farklılıklar bazen zorlayıcı gibi görünse de, ilişkilere yeni kapılar açar bence. Onunla tanıştıkça hem sen onu tanırsın hem de o seni. Kendi değerlerini ve hayatını olduğu gibi anlatmalısın ona. Belki de ortak noktalarınız sandığından daha fazladır, kim bilir! Sen ne düşünüyorsun, dürüstlük en iyisi değil mi? ✨