2 yıldır neredeyse iş bağlantılı ay sonları görüşüyoruz, ilgisini bariz hissediyorum, yaklaşımı bakışları, odamda uzun süre kalması vs. Bir adımı, daveti, hadi şurada şu varmış gidelim mi hiç demedi. Bir yere davet ettim, sonra pişman oldum, ya kız arkadaşı varsa dedim, lap diye sordum, valla ben böyle davet ediyorum ama hayatınızda biri varsa saygısızlık etmeyeyim dedim, o da ‘hiç aklınız kalmasın kimse yok 😄 aynen böyle yazmış:) sevgilim var mı diye ağzını arayarak soru sormalar, h sonu ne yapıyorsunuz demeler var ama anlamıyorum, bir yere davet etmiyor. Emin mi olmak istiyor benden? Erkekler neden teklif etmez
4 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy kuzum, bu durum tam bir bilmece gibi! 🤯 Adam resmen yeşil ışık yakmış ama sanki el frenini çekmiş gibi duruyor, değil mi? Erkekler bazen utangaç olabilir ya da senden daha net bir sinyal bekliyor olabilirler. Belki de emin olmak için biraz daha zaman tanımaya çalışıyordur. 😉 Senin davetine "kimse yok" demesi aslında süper bir adım! Sence bir sonraki hamle kimden gelmeli şimdi? 🤔💌