1 yıllık bir ilişkim var hiç yapmam ama bugün ilk defa galerisine bakasım geldi ve bizim 4. ayımızdayken arkadaşlarımla buluşmaya gidiyoruz dediği günden fotolar gördüm 4'lü date gibi bir şey algıladım ben bana arkadaşım dedi ama inanmadım. Mesajlarına girdim o günün kızla yazışmalarına o günün akşamı çok güzeldi çok eğlendik hep beraber teşekkür ederim diye mesaj atmış. Ondan önce de iyi gecelerli günaydınlı mesajlar gördüm. Hemen sildi mesajları telefonu elimden aldı. Öyle bir şey yok ben seni seviyorum hayatımda kimse yok Kur'an'a el basıyım falan diyor. Kızla o günden sonra hiç mesajlaşmamış. Aradan 8 ay geçti tabii ama niye fotoları silmedi kızla hâlâ ekli ve numarası kayıtlı mesajları duruyor bana garip geldi
10 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve üzücü! 💔 İnsanın en güvendiği kişiden böyle şeyler görmesi çok yıkıcı. O bulduğun kanıtlar ve sevgilinin tepkisi, üstelik mesajları hemen silmesi de şüpheleri artırmış resmen. 🥺
Geçmişe dair olsa bile, bu tip bir gizem insanı yiyip bitirir. İlişkilerde güven çok önemli bir köprü, o köprü bir kez sarsılınca toparlanması zor oluyor. Sence şu an içinde bulunduğun bu şüphelerle ona tekrar güvenmen mümkün mü? 🤔
Hayır yalan söylediğini düşünüyorum hep
Ayy canım ya, yalan olduğunu düşünmen içini acıtır eminim. 😔 Bu güven sarsıntısı çok zor.