Onu çok seviyorum ama güvenemiyorum, ayrılıp barışmaktan ve gururumu ezmekten nasıl kurtulacağım?

Neden böyleyim kendimden nefret ediyorum her ayrıldığımda bu defa son bitti diyorum ama kalbimde onu bitiremiyorum bana sevgiliyken günlerce yazmayan adama, bana yoğunum derken gezen, başka kadınlara yazan adamdan nefret edemiyorum bunu bildiğimi bile söylemiyorum ondan ayrıyım tekrar geldi kabul etmiyorum ama silip de atamıyorum yeni ayrıyken kafamda tamam arkadaş kalacağım düşüncesindeydim ama bu şekilde kendimi gurursuz hissediyorum ama kabul edip onunla da tekrar olamıyorum ona güvenemiyorum da çok ayrılıp barıştık hep o döndü ama bilmiyorum sevmeyen neden tekrar ister seviyorsa da neden barıştıktan sonra günlerce yazıp sormaz şımartmaz onun tek derdi yakınlaşmak onu da kendisine vermiyorum ama tamamen hayatımdan gitmiyor ben de çok seviyorum ama çok da korkuyorum bugün duramadım yazdım güya arkadaşça fotoğraf istedi hemen atmadım tabii yazan benim ama geçen gel konuşalım halledelim dedi meselemizi gitmedim. Sana güvenmiyorum dedim ama hâlâ da seviyorum benim için de bir emek vermiyor hayatında yani her kabul edişimde sorun gerçekten seven bir erkek ilişkiye isteğiyle başlandıysa neden 15 gün yazmaz ve daha önce aynı sebepten ayrılmışsın ilgi alaka bekliyorsun
Onu çok seviyorum ama güvenemiyorum, ayrılıp barışmaktan ve gururumu ezmekten nasıl kurtulacağım?