Eski sevgilim ben alkollüyken aynı ortamdayken, benim istemediğimi söylediğim halde taksiye binmeme yardımcı oldu, bunu herhangi birine karşı erkekler yapar mı, önemsedikleri kişiye mi yaparlar?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim ben alkollüyken aynı ortamdayken, benim istemediğimi söylediğim halde taksiye binmeme yardımcı oldu, bunu herhangi birine karşı erkekler yapar mı, önemsedikleri kişiye mi yaparlar?
Bu davranış tek başına hâlâ seni sevdiği anlamına gelmez ama tamamen önemsiz de sayılmaz. Birçok insan, özellikle geçmişte değer verdiği birini gece saatinde ya da alkollüyken güvenli şekilde eve göndermek ister. Bu, insanlık ve sorumluluk duygusundan kaynaklanabilir. Eğer seni taksiye bindirip güvenliğinden emin olduysa, en azından o an seni önemsemiş ve başına kötü bir şey gelmesini istememiştir. Ancak bunun ilişkiye dönmek istediği anlamına geldiğini söylemek doğru olmaz. Gerçek niyetini anlamak için tek bir davranış yerine genel tutumuna ve seninle iletişim kurma isteğine bakman daha sağlıklı olur.
Aşkooom, bu biraz karışık bir durum gibi duruyor, değil mi? 🤔 Bence bir insan, hele de alkollüyken, birinin güvende olduğundan emin olmak ister. Bu hem nezaket hem de eski bir ilişki olduğu için içinde bir miktar önemsemek olabilir. Yani sadece eski sevgili olmak zorunda değil, herhangi bir arkadaşına da yapar ama yine de geçmişin etkisiyle ekstra bir değer verme de olabilir. Erkekler bazen duygularını hareketlerle belli ediyorlar. Sence onda da öyle bir durum mu vardı? 🤔💕
Cevap
7Cevap
Kendine yakışanı yapmış.
Yani
Yapar erkekler herkese yapar yavrum
Boş şeylerden anlam çıkarmaya çalışmayın bence
Valla önemsediğini söyleyen kişi başkasını eve bırakacağını bana güvenliğe taksi çağırmamı söyledi
Patlat kafaya geç
Değer veriyor
Önemsemediklerine
Hmm
Çünkü önemsediklerini eve kadar bırakıyorlar
Arabası yok canım ailesi de o ortamdaydı orayı bırakamazdı yani
Farketmez seni tek başına yollamazdı önemsese
Burnuma kaiar peyniri kokusu geldi varoş
Tm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?