Müzik & Etkinlik Çok alkollüydüm sevgilimle sokak arasında yakınlaştık devamı gelmiş midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Teklif etti reddettiğimi hatırlıyorum ama 7 shot vodka içmiştim Güncellemeler+1 yıl Yere falan düştüm Çok alkollüydüm sevgilimle sokak arasında yakınlaştık devamı gelmiş midir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Abartma 7 shot ile kendini hatırlamıyor olamazsın ya :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin sen kaç shot içiyorsun Doludoludolu +1 yıl ilk kez falan mı içtin anca o zaman çarpar bu kadar
beyzanurtasgin Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ovv kanka şimdi bilemeyeceğim hatırlamıyorsan her şey olmuş olabilir yanii 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Böyle bir şey mümkün mü Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sabah nerede uyandığına ve vücudundaki izlere bak 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Oğlun olursa adımı koyarmisin 😁😁😁volkan olsun 0 0 Yorumla
ksldpxşeç Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ona sor hayır diyorsa yalan söylüyordur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır dedi Yorumla ksldpxşeç +1 yıl Ya da çok gözetle sevgilini bi anda ağzından kaçırabilir ya da ima eder belli eder Yorumla ksldpxşeç +1 yıl bence onu kandırabilirsin test yaptırdım hamileymişim gerçekten bişeyler olduğunu neden söylemedin falan de ya da midem bulanıyo falan de öter Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 392 cevap paylaştı. Sen ne yaşıyorsun 0 0 Yorumla
askoooos Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ablam kızın olursa adımı koyar mısın lutfeeen 0 1 Yorumla SportmenHerif +1 yıl Hahadjsjdjsjf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Abartma 7 shot ile kendini hatırlamıyor olamazsın ya :D
Ciddi misin sen kaç shot içiyorsun
ilk kez falan mı içtin anca o zaman çarpar bu kadar
içki her kötülüğün başı, seni orada kaçırsalar anca uslanırsın
Ovv kanka şimdi bilemeyeceğim hatırlamıyorsan her şey olmuş olabilir yanii
Böyle bir şey mümkün mü
Sabah nerede uyandığına ve vücudundaki izlere bak
Oğlun olursa adımı koyarmisin 😁😁😁volkan olsun
İnş içeri bşlmamoştır
Öyle de çok tatlı oluyor ama yaa
İçince
içinde
hissetmedin
mi?
Ona sor hayır diyorsa yalan söylüyordur
Hayır dedi
Ya da çok gözetle sevgilini bi anda ağzından kaçırabilir ya da ima eder belli eder
bence onu kandırabilirsin test yaptırdım hamileymişim gerçekten bişeyler olduğunu neden söylemedin falan de ya da midem bulanıyo falan de öter
Sen ne yaşıyorsun
Ablam kızın olursa adımı koyar mısın lutfeeen
Hahadjsjdjsjf
Nasıl bu kadar isteklisiniz 😉😂
Gecenin sonunda nerdeydin
Trol mü