Bu çocuk beni fiziksel olarak beğenmedi mi, baygın duruyorsun demesi normal mi?

Ben tarlada çalışıyorum biriyle konuştum köyde yaşıyorum her neyse buluşma şansımız pek olmuyor ben de bugün onunla buluşayım diye gittim, tarladan geldim buluşmaya gittim bekledim ama onun işi çıkmıştı, işi vardı. Ona rağmen gittim neyse bekledim. Sonra işi bitti ama benim de dönmem gerekti, o an babam aradı bir dakika 2 dakika gördüm yani kendisini yüz yüze. Yani en azından görelim birbirimizi dedim ama yani biraz soğuk geldi bana. Her neyse ilk bunu düşündüm, soğuk olduğunu düşündüm. Sonracığıma geldi yazdı bana, sen dedi zayıfsın, sen dedi baygın duruyorsun, sonra dedi ki senin yürümen de problem mi var çok sakin yürüyorsun. Ben de dedim sen çok soğuksun falan filan her neyse, bana dedi ki senin içine sinmemiş belli güle güle dedi bana. Ben de tamam dedim, böyle bir an yaşadım, biraz kırgınlık oluştu ama geçer büyük ihtimalle yani burada beğenilmemiş olduğum gibi bir şey, bir de kardeşim hasta beni hastalıklı mı sandı bilmem ama yine yaptığı ayıp, patavatsızca. 2. defa soruyorum kalbim çok kırgın
Bu çocuk beni fiziksel olarak beğenmedi mi, baygın duruyorsun demesi normal mi?