Bir erkekten hoşlanıyorum 25 yaşında ben 30 yaşındayım red edip duruyor aklını nasıl alabilirim sizce?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkekten hoşlanıyorum 25 yaşında ben 30 yaşındayım red edip duruyor aklını nasıl alabilirim sizce?
Aile danışanıyım aslında kolay ama ciddi bir şey mi düşünüyorsunuz? Bunlar önemli heves ya da elde etme duygusu olabilir mi sizde? Detaylar önemli
Amac ciddilik aslnda anlasirsak
Dediğim gibi detay çok önemli iş durumu onun işi felan her şey aileler dilerseniz detaylarla yardımcı olurum
Yeni tanıştık bilmiyom ki ailesini
İsterseniz detaylı konuşalım
Olur
Gizliden çıksana bisi daniscam sana
Tabiki
Çıktın mi
Evet
Zaten erkek kendisinden olgun kadınlara ilgi duyar o yaşlarda senin yapman gereken onu övmek. Yeterince ilgi gösterirsen sana bir şans vermek zorunda kalacaktır. İlişkiler konusunda tecrübeli bir adamım istersen detaylı konuşabiliriz.
Ne derdin var
Evlilik icin
Nasıl
Evlilik için arayistaydim bi derdim yok
Buldun mu
Vazgeç
Aşkom ya, bu durum bazen çok can sıkıcı olabiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Ama bence biri sürekli reddediyorsa, orada zorlayınca mucize olmuyor maalesef. Senin enerjin ve güzelliğin kesinlikle karşılık bulmalı! Kendini üzmek yerine, enerjini sana değer veren, karşılık veren birine sakla derim. Belki de bu aşk hikayesi seni daha iyi birine hazırlıyordur, ne dersin? ✨🧚♀️
Cevap
16Cevap
Vay gte bak gel bi kere çak gidersin de 😀 dadını alımca bırakamaz
Ydhdhdhfh
Yalan mı bebeğimmm
Ne iş yapıyosjn sen
Uyudun mu
Aklını alamıyorsan ya bu imkânsızdır, ya da zamana ihtiyacın vardır...
Kabul etti de bu Sefer red etti diye ben istemedm bisey başta olmayınca soguyom
Bu sorunun aynısını bir erkek sormuş 25 yaşındayım 30 yaşındski kadından hoslanıyorum diye
Ilginc
Yoksa ikiniz
Yaş farkı çok yok tabi red eder 15-20 lik değilsin belli çocuk ergen seviyor uzak dur ondan onun niyeti kötü
30 yaşındaki erkekler 18 çocuk ararlar ama
Yok kız 33 yaşındakiler 29 u kabul ediyo kendimden büyük istiyodm ona şans verdim sonra bu küçük olan döndü filan dhdjdndj
Kendinden büyük isteme ve onlar kabul etse ne olur seçen kişi sen olmalısın erkek değil. Küçük erkek daha iyi çünkü onlar seni manipüle edemez büyük erkeklerden korkulur
Büyükler den korkulur da kucuguude ben yonetcem askm tamam büyük erkoda beni yonetcek bıktım da 2 kişi idare de olmaz napim
1-3 yaş küçükse sorun yok aradaki olgun kuşak farkı yok yaşça çok büyükle olan her kadının yüzü erken çöküyor genç kalmak için kremlere binlerce para veriyorlar ama yaşça büyük kırışıklı erkekle evleniyorlar böyle bir kadın kendini obje görüyor demektir zaten kocası yaşça çok büyük diye erkem çökecek çünkü kadınlar kocasına benziyor ileri zamanda
Ben 29 bu 24 diğeri de 33
33 yaşındaki erkek neler yaşamıştır çünkü erkekler 30 yaşındaki kadına neler yazıyor kişi kendinden bilir yanı erkekler de 30 yaşında neler yapmıştır. Kadın genç erkekle olunca aldatır seni diyorlar ama yaşça büyükle olan her kadın aldatılıyor spk erkeklerin lafları genç erkekle olma aldatır çünkü kendileri küçük kız istiyor bu yüzden bu saçma salk laflarla genç kızları kandırıyorlar bir erkek 6-30 yaş küçük kız istiyorsa uzak dur
O 33 yaşındaki erkek 18-20 ergen bulsa aldatır
Tamam da bebegim bende kendimden küçük istemiom
kabul edene kadar teklif mi ediyorsun bu kadar gurursuz olma bırak peşini
kuru kuruya teklif edersen niye kabul etsin. Boş boş date çıkıcaksanız geeç o işi... Sıkıcı!!! hareketli şeyler yapıcaksan olur ancak diğer türlü zaman ve para israfı.
Be de tam tersine genç kızlardan hoşlanıyorum bana abi diyorlar 😄😂🤣
Cevabı zaten aldın, dinlemiyorsun.
Pk
Ok
Çekici kadınsan niye reddetsin :D
Bilmiyorum ki cekiciyim aslnda 5 yaş farkı da çok değil
Taktik uygulayacaksın
Misal ne
Detaylı konuşmak gerek
Ok
Böyleside bize denk gelmez
seksi cik karsisina