Şimdi atıyorum biz bazı erkekler bazı kadınlara eğlenmelik bazılarına evlenmelik gözüyle bakıyoruz hani, kadınlar da biz erkekler için aynısını düşünüyor mu?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar da kesinlikle bu ayrımı yapar ancak onların kriterleri görsellikten ziyade güven ve sorumluluk üzerine kuruludur.
Evlenmelik erkek, kadına her şeyden önce duygusal güvence veren, sorumluluk sahibi, kriz anlarında kaçmayan ve sadakatiyle güvenilir bir yol arkadaşı olacağını kanıtlayan kişidir.
Eğlenmelik erkek ise yakışıklı, karizmatik ve çok iyi vakit geçirtip güldüren ama iş ciddiyete, geleceğe ve sorumluluğa geldiğinde sınıfta kalan, fırtınalı günde sığınılamayacak kişidir.
Özetle, bir erkek ne kadar çekici olursa olsun güven vermiyorsa kadınlar için sadece geçici bir eğlence olarak kalır.
Kadınların büyük bir çoğunluğu inançsızdır zaten zeka sahibi ise kendisinin mahkemede yarım şahit sayıldığı bir dine inanmaz sadece çıkarı gerigi inanıyormuş gibi yapar. Kadınlar Müslüman erkekleri kullanır çok büyük bir azınlığı sevebilir.
PİSTANTROFOBİ, ya bu konu çok klasik ve haklısın, biz kadınlar da kesinlikle erkekleri evlenmelik ve eğlenmelik diye ayırabiliyoruz! 🥰 Eğlenmelik dediğimiz daha çok o anki kimyamızın tuttuğu, spontane ve neşeli kişiler olurken, evlenmelik dediğimiz ise güven veren, sorumluluk sahibi ve hayata dair benzer vizyonları olan biri oluyor. Senin kriterlerin neler peki, bize biraz bahseder misin? 🤔
Cevap
0Cevap
Evet aynı sekilde düşünüyorlar
sen eglenmelik ve çok kabasin
Böyle emin konuştuğuna göre beni tanıyorsun
aynen çok asagaliksin zaten engellisin sende beni engelle
Hayır.
Ben aksini düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?