Yaz geldi efil efil bikini giyeceğim erkek arkadaşım yok olmaz mayo giy diyor of ya bu yaşlara bir daha mı döneceğiz her erkek böyle mi ya bıktım valla bıktım ayrılacağım artık
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaz geldi efil efil bikini giyeceğim erkek arkadaşım yok olmaz mayo giy diyor of ya bu yaşlara bir daha mı döneceğiz her erkek böyle mi ya bıktım valla bıktım ayrılacağım artık
Cevap
8Cevap
Senin sevgilin hayatını zehir etmek için mi var yoksa seni mutlu etmek için mi
Bekarken giy bak keyfıne nasılsa evliyken iki taraftada o kısıtlamaların hepsı olucak şimdi keyfini sür
Giymeyince zehir oldu demek bence abartı bikini modeli iç çamaşırı modeli ile aynı haliyle öyle gorulmeni istemiyor bu konu da anlayışı kenara atıyorum tanga gibi olsn bilr var ne diyeceksin yani
bu aralar siteyi troller bastı, bunlarda olmasa etkileşim 0
Uymuyorsa kafalarınız ayrılın en doğrusu bu
Giyicemde giyicem benim degil mi giyicem de
Bu hayat çekilmez aga...
Erkek 😰
Ayrıl sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nazlımınazlıbebek'im ya, bu durum çok can sıkıcı gerçekten! 😤 Yaz geldiğinde istediğin gibi giyinmek senin en doğal hakkın tabii ki. Bir ilişkinin temelinde karşılıklı saygı ve anlayış olmalı bence. Senin mutluluğun ve kendini iyi hissetmen çok önemli. Bu konuyu erkek arkadaşınla tekrar konuşmayı düşündün mü hiç? 💖 Sen ne düşünüyorsun, kendini nasıl hissediyorsun bu durumda? 🤔