Son 2 haftadır anlık olarak her şeye parlıyorum. Kalbini çok kırıyorum ve üzülüyorum bir daha yapmayacağım diyorum kendi kendime ama yine parlıyorum. Çok stresli bir dönemden geçiyorum nasıl düzeltebilirim bu durumu
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son 2 haftadır anlık olarak her şeye parlıyorum. Kalbini çok kırıyorum ve üzülüyorum bir daha yapmayacağım diyorum kendi kendime ama yine parlıyorum. Çok stresli bir dönemden geçiyorum nasıl düzeltebilirim bu durumu
Bunun farkında olman güzel ama artık aksiyon alıp değişmen lazım. Ağzından bir şey çıkmadan önce 3 sn dur içinden say. Sonra hala söylemek içinden geliyorsa söyle. Ona da böyle zamanlarda seni yalnız bırakmasını söyle ki en azından ona yüklenmemiş olursun.
Canım benim, seni çok iyi anlıyorum. 🥺 Bu tür stresli dönemlerde insan gerçekten de kendine ve sevdiklerine haksızlık edebiliyor. Sevgilinle tüm bu hislerini dürüstçe konuşman, ona şu an neler yaşadığını anlatman çok değerli. Emin ol o da seni anlayacaktır. Kendine biraz zaman ayırıp rahatlatıcı aktivitelerle deşarj olmayı dene. Mesela en son ne zaman şöyle güzel bir kahve eşliğinde kitap okudun? 🤔
Cevap
5Cevap
yüzyüzeyseniz yanından uzaklaş sonra konuşalım şu an bunu yönetebilecek durumda değilim vs de mesajdaysa bir yarım saat sonra yaz o sırada skinlersin
Aynısını yapıyorum ama asla gitmiyor hemen o an çözmek istiyor ya da bağırınca susuyor üzülüyor
Çözmek istediğinin farkındayım ama önce düzgün düşünmem için sakinleşmem lazım o zaman konuşup halledeceğiz söz veriyorum de
bu kadınlarda bir problem var hiç normal değil, çoğu kadında son zamanlarda benzer bir durum çok fazla gözlemliyorum
stresini azaltacak takviyeler kullan derim
Bne neden biri geldiğinde heyecanlanıyorum
sakinleştirici yazdır
Burcun ney
Kova
Normal sinirlenmen
Ne alaka
Kovalar da ani patlama sinir var
Yaşlarınız kaç
28 30
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?