Eski sevgilim ilişki bittikten sonra arkamdan çirkin şeyler yayıyorsa ne yapmalıyım?

Exim ilişkinin başındayken ona ondan önceki ilişkilerimden bahsetmemem için ricada bulundu, ben de ilişkide olduğumuz 7 ay boyunca hiçbir şekilde bahsetmedim ki sormamıştı da zaten fakat işin sonunda eski ilişkim onun bir dostu çıktı, bundan haberim dahi yoktu ki nereden bilebilirdim, orada bana çok korkunç sözler sarf etti, ben de bu saygısızlığın karşısında daha fazla devam etmeyeceğim artık yeter dedim. Her ne olursa olsun ondan önceki geçmişim hakkında hesap sorup laf etmek haddi bile değilken ben onun kaç tane şeyine sustum alttan aldım, buna rağmen hâlâ hakkımda saçma sapan şeyler yayıyor. İlişkideyken kendisi beni main hesabımdan storilere kapatmıştı fakat priv hesabımı unutmuş, bir akşam arkadaşlarlayız demişti, tesadüfen görmüştüm, bir mekanda kolunda sarışın bir kızla video çekmiş, paylaşmışlar, kolu kızın omuzundaydı, kız çocuğun içine düşecek neredeyse, ben de yenge hayırlı olsun yazdım, o da saçmalama arkadaşım yazdı. Tartışsam bile bir halta yaramayacağını bildiğim için bazen en iyi cevap susmaktır dedim kendime ve sustum. Bunun gibi neler neler var, ondan hoşlandığını anladığım bir başka kız ile istemediğim halde görüşmeye devam etti, kısıtlamak istemediğim için yine sustum ve bunca şeye rağmen burada adı irispi olarak anılan niye ben oluyorum anlamıyorum, gören zanneder ki arkadaşıyla yattım ama yakınından bile geçmedik, usulünce düzgünce bitirdik, çıldıracağım.
Eski sevgilim ilişki bittikten sonra arkamdan çirkin şeyler yayıyorsa ne yapmalıyım?