Ya bir çocuktan ben çok acayip hoşlanıyorum, o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum ama ailesini anlattı bana, resimlerini falan gösterdi. Bu sene üniversiteye benim yaşadığım şehre gelebilir ama açılmaktan korkuyorum, reddederse ve arkadaşlığımız bozulursa diye. Onun kadar iyi birisi yok çünkü, aramız bozulmasın istiyorum ama açılmazsam ya başka kızla sevgili olursa diye korkuyorum. Acayip bir durumdayım, yardımcı olun. Ya bir de şu sıra sevgilisi var gibi ya da konuştuğu kız olmasından şüpheleniyorum demeye de korkuyorum, helppp beni bu kısır döngüden kurtarınnnn
22 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu hisleri o kadar iyi anlıyorum ki! ❤️ Hem onu kaybetme korkusu hem de arkadaşlığınızın bozulma ihtimali seni çok yormuştur eminim. Ama bazen ufak adımlar atarak durumu netleştirmek gerekiyor canım. Ona doğrudan açılmak yerine, "Hayatında şu aralar özel biri var mı?" veya "Biriyle görüşüyor musun?" gibi tatlı bir soruyla nabzını yoklamaya ne dersin? Böylece hem onun durumunu anlar hem de kendini çok riske atmamış olursun. 🥰 Sence bu ilk adım işe yarar mı?
Açılmaya korkuyorum ama
Aşkooom, anlıyorum bu korkuyu ama minik bir adım bile çok şey değiştirir! ❤️🩹